Living the dream again!!

Nu har vi antligen kommit "hem", eller iaf till vart nya hem:D Kanns helt otroligt att vara tillbaka, att knalla in pa samma hostel och agaren kommer ihag mig... Man har tydligen satt sina spar^^. kanslan ar iaf underbar, ni forstar inte. Jag har gatt runt med varldens leende sedan vi landade pa flygplatsen, detta ar lycka! Vi hann inte mer an att stalla in vaskorna pa rummet och sa var vi pa vag till stan tog en titt pa stranden, promis mellan nattklubbarna och en macka pa Subway och nu sitter vi har for att informera alla i Sverige att vi lever men har bytt stad.

Flyget fran Sydney gick 18.45 och flygresan tog bara en timme, sjalvfallet satt vi i skiten aven den har gangen..hmm?! Vad ar felet, var buss akte forbi oss sa vi var tvugna att ta nasta och sen va det en olycka pavagen sa koerna till flygplatsen var galna! Med nagra minuters marginal hann i fram i tid men det va pa gransen till att missa planet.

I gar tog vi bussen till Bondi Beach, och dar borjade det antligen spricka upp i bli sol, vilket resulterade i en sonderbrand nacke och axlar:/ Hela kvallen Promenerade vi runt stan i timmar forbi bla The Rocks som ar Sydneys aldre stadsdel. Vi har blivit riktigt grymma pa att ga igen, om man lagger ihop hur mycket vi har gatt under vara 5 dagar i Sydney lar vi iaf ha gatt konstant ett dygn. Tyvarr far fotterna lida med skavsar och blasor!!

Innan flyget i dag at vi glass pa coldrock (glasseria som mixar glass och godis), en mysig promenad i chinese garden och Boost (aussie smoothie) med Alex klasskompis Cilla:D Vadret har vart kanon och just nu ar klockan 22.00 och det ar ca 26 grader, nice!! 

Take care...


Kommentarer
♥ Sonja

Jag blir så glad av att läsa er blogg och förstår att ni har det bra. Ändå gråter jag fortfarande. Petra jag saknar dig så!!!!!! Lycka till i skolan och plugga järnet så vi alla kan förverkliga din dröm tillsammans. Och Alex, Petra har en förmåga att göra alla i sin närhet lycklig. Kämpa på med jobb söket. KRAM

2010-02-12 | 13:12:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback