En helg full med fest

Lagom såhär på söndags eftermiddagen så börjar jag äntligen känna mig som en människa igen.
Allting började i fredags när jag fick ett samtal ifrån Jake på jobbet som sa att jag inte skulle jobba på lördagen för Zhanna ville ge mig ledigt, efter samtalet stack jag in huvudet ifrån balkongen och frågade Carolina och Sven om vi skulle gå ut.
Mycket rätt dom ville gå ut men Petra var lite dålig så att hon kände inte för det så hon stannade hemma och käka lite kladdkaka jag hade gjort någondag tidgare med glass, Jag,Carolina och Sven började parta med att spela Ring of fire som är ett kort drickspel för er som inte har en susning.
Efter att vi spelat klart så drog vi vidare till Casinot där vi drack Lots of öl och sedan därifrån åkte vi till Surfers för att gå på Shooters där vi stannade till nästan stängning och vi kände att dansandet hade blivit för mycket.
Shooters är väldigt bra på det sättet att det har två dansgolv med ena trance/dance och den andra hiphop/Rnb. sedan så är det väldigt fräsht där.

När vi väl hade kommit ut så ville Carolina hem så hon drog tidigare än mig och Sven, vi stannade kvar och käkade Kebab och satte oss på stranden och snackade lite skit för att sen gå hem och dricka en varsin öl på balkongen.

Lördagen vart en väldigt seg dag med gemensam middag på eftermiddagen, sedan började drickandet igen.
Efter att vi hade suttit hemma och spelat lite drick spel och lyssnat musik så gick vi in till stan för att gå på "The haunted house of horror" som enligt alla oss fyra inte ALLS är värt pengarna.
Du betalar 25 dollar och sedan kommer du in och det är en skrämmande början där dom berättar hur rädd du ska bli och allt, men när du väl gått igenom så är du inte alls rädd. inte en enda gång vart jag eller Sven rädda medans tjejer hoppade till för en haj.
Efter att vi hade varit på skräckhuset så gick vi till Bottle shopen och köpte en flaska Passion pop som kostar 5.80 dollar så det är billigt som tusan och man blir lagom rund om fötterna på det.
Sedan gick vi ner på stranden för att dricka för du får egentligen inte dricka offentligt här, så vi gömde oss där nere istället som små skitungar och rätt sagt för där nere satt alla skitungar, vi stötte på 3 tjejer som satt och drack, den yngsta var väl 13 år vilket jag inte visste för ens Petra sa det idag, den älsta var 17 år och den andra 15 år. två av tjejer var väldigt Pratglada och undrade mycket och frågade mycket om vad vi tyckte och tänkte, faktiskt lite intressant att prata med dom små liven.

När vi kände att det var dags att gå iväg så gick vi vidare emot Waxy's som jag berättade lite om i ett tidigare inlägg och väl där så stog vi i en kö cirka 20 min innan vi väl kom fram till vakten och precis som att vi står det bryter helvetet lös och hela uteserveringen börjar gunga, bokstavligt talat typ 10 personer som börjar bråka och alla vakter springer dit för att kasta ut dom, bråttade ner dom på marken och mer eller mindre ströp lust tillgångarna på dom för att lugna dom.
när allt detta var lugnat så börjar nästa att fightas och vi får stå ytterligare ett tag och vänta, men när allt testosteron hos grabbarna hade försvunnit så fick vi gå in och ha en super rolig kväll med snakebites och dans.

Efter en hel helg av fest så är man ganska sliten såhär på söndags eftermiddagen så jag funderar på att gå och hyra en film och köpa mig lite chips och gräddfil så jag kan äta dipp som madde skickade ner för en månad sedan!


Två glada pojkar på väg till stan


Två fruktansvärt snygga tjejer med en hunk

Den arma pojke hittade vi vid stranden fast tejpad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback