Sol sol sol sol sol!!!

Publicerat: 2010-06-28 10:49:14

Finns det nagon gladare an svensken pa sommaren??? jag tvivlar pa det.... Alla som gatt i ide over vinter vaknar sakta men sakert upp igen och blir manniskor, ler och vagar sig pa att halsa pa varandra. Och visst maste det stamma?! Man blir ju faktiskt gladare av solen. Jag kanner det dar ruset nar jag vaknar pa morgonen och tittar ut pa en klarbla himmel, precis sa var det i dag. Forst tog jag en promenad pa stranden, shorts och linne ar allt man behover ha pa sig sa lange solen ligger pa. Helt otroligt, kan ni forsta att da ar det vinter har... haha jag kommer nog tjata pa om det har i tre ar!
Men i alla fall, nar jag kom hem igen hade Carolina vaknat upp fran det doda och vi bestamde oss for att ta en promenad till Southport vilket tog narmre en timme. Jag lyckades lamna tillbaka en film och en vag som inte fungerade, fixa Carolinas Medicare card ( TIPS for er som ska flytta till OZ, ga till narmsta medicare center och fixa ett for da far du nastan halva priset nar du gar till lakaren). Jag fixade ocksa ett medlemskort pa fitness first:D Har ska det tranas, dessutom ar jag hur nojd som helst for de har bade zumba och bodyjam, det ar lycka!! Vart en liten spontan shopping tur ocksa och jag hittade en oversize troja fran Billabong, sweet!

Nu har jag precis avnjutit kottfarsas al a Alex, mums! Och ska krypa ner i soffan och titta pa tv...

Puss pa er!



Carolina ar jatte glad for hon hittade den PERFEKTA skolvaskan:D Haha



Now member of fitness first!!!





Bilder från helgen..

Publicerat: 2010-06-27 09:14:02

Midsommar firades precis som den skulle, med sill och potatis, glada svenskar, dans, lekar och allt annat som hör till. Så det behöver inte alls vara omöjligt att fira midsommar även fast man befinner sig på andra sidan jorden, de har vi om inte annat bevisat nu. För oss svenskar är ju midsommar självklart och allt vi gör under dagen är "måsten"... Vi inser kanske inte hur knasigt underbar våran tradition är. För alla dem som inte var svenskar och ända bestämde sig för att fira dagen tillsammans med oss hade väldigt roligt och kunde inte hålla sig för skratt när 50 pers hoppar och dansar runt en lövbeklädd 'fallos'.


Här är lite bilder från helgen:)



















Ännu en dag på jobbet.

Publicerat: 2010-06-26 10:36:24

Idag har jag jobbat ifrån 9-16:00, Det har faktiskt varit en helt okej dag på jobbet dock inte alls mycket att göra som vanligt för mig, är väldigt tröttsamt att inte ha något att göra men men så är det.
Vakna upp 7 imorse och var väldigt trött efter att ha legat uppe halva natten inte för att jag ville utan för att jag inte kunde somna för jag gjorde illa benet igår och sedan så har jag haft feberfrossor till och från.
Sedan så var det en hård och svår kväll för Petra och våran kära Mamma drunk, men dom verkar helt återställda idag men fy sjutton vad kul det är att se bill och bull när dom drar igång, dom må vara äldre än lilla jag men inte har dom samma alkoholsinne som jag.
En efter en droppade dom in, Carolina kom hem vid 1 tiden då ringde jag och frågade vart Petra var då satt hon kvar på Waxys och drack öl, men då förklara "Pappa alex" att det var dags att gå hem för att hon inte har nycklar och vem får öppna!? Jooo JAG!
Men gårdagen var i allafall lyckad, kommer nog komma lite bilder ifrån firandet i parken,dansandet runt stången och brännbollen som pajade mitt ben (DET VAR VÄRT DET)
Nu kom precis Petra hem ifrån andra midsommar firandet som hon gick hem ifrån relvativt tidigt, men det förstår jag.

Nu ska jag fixa lite Chips och Viktväktarnas Light gräddfil med dip!
See you all! Puss och kram


Glad Midsommar!!

Publicerat: 2010-06-25 05:53:55

Ville bara onska er alla en riktigt trevlig midsommar!!!

Sjalva ska vi aka till en park och dricka vin med andra svenskar som bor i surfers:D

Puss & Kram 


Visum!?!?!

Publicerat: 2010-06-24 14:22:55
Visum,visum,visum det ända som snurrar i våra huvuden just nu.. hur ska vi lösa det här?? HJÄLP! I morgon blir det till att ringa svenska ambassaden i Canberra och se om de kan hjälpa oss. Så typiskt när man tror att något ska lösa sig och sen ska det ända bli massa strul...

Vad hände med dagen??

Publicerat: 2010-06-23 14:19:44

Vi har spenderat hela dagen i soffan och tittat på film... hmmm hur kan en dag gå så fort när man gör absolut nada?? Jag har passat på att klicka hem lite nya underkläder och en ny bikini  från Victoria's secret:D
Och vet ni vad? Jag har bokat en biljett ner till Sydney! Åker ner och hälsar på tjejorna i fyra dagar, 16-19 juli. weeeii.. Alex får stanna hemma och ta hand om lägenheten, Carolina och jobbet den här gången. 

Så det här har vi alltså gjort i dag:

* Tittat på 3 filmer. bla Heath Ledgers sista film The imaginarium of doctor Parnassus, den va spännande men skum.

* Lagat en ny köttgryta/sås som vart jätte god:D

* Ätit 'nyttig' äppelpaj.

* Shoppat online

* Köpt biljett till Sydney!!!!

* Promenerat i spöregn..








God natt...




Ja ser de regnar, ja ser det regnar...Lala!

Publicerat: 2010-06-23 06:30:21

Nu är jag inne på lov-dag nummer fyra, och i dag är Alex ledig och det finns absolut inget att göra för at det öser ner regn. Det är väll det som är lite tråkigt med guld kusten, regnar så finns det inte mycket mer än att sitta hemma och titta på film... fast och andra sidan är det inte samma sak vart man än är?? 
ÅÅhh juste, jag har hittat det perfekta gymmet, fitness first (i Southport) som jag ska kolla in nästa vecka, tycker det är jätte konstigt att det inte finns fler gym inne i Surfers..

Jag och Carolina gjorde va ute på promenad tidigare men vi kom inte speciellt långt innan vi var blöta, kalla och bara ville gå hem igen....

Nu ska jag äta lite lunch, lägger upp ett till inlägg lite senare! 


Jag vill aka till Fiji!!

Publicerat: 2010-06-21 12:56:44

Annu en dag i paradiset narmar sig sitt slut, som tva zombies sitter vi i soffan och tittar pa Master chef. I morse var jag ute och gick en mil, duktiga jag! Fatcamp har borjat! Efter promenaden akte jag till Pacific Fair for att shoppa lite, hur kommer det sig att nar man faktiskt har pegar och vill shoppa aldrig hittar nagot man verklige vill ha??? Vart lite underklader, ett par solglasogon en film och en vag som inte fungerer...Typiskt!
Hittade biljetter till Fiji for 3500 kr tur och retur, aaa sa sugen jag vart att boka:D


Vi behover hjalp med recept?? Nagra tips pa god mat??

Jag har sa mycket jag vill gora under lovet, sa nu ska jag skriva en lista (jag alskar listor).

Hoppas ni far en bra dag dar hemma och att solen lyser pa er!

Fiji:D




YEY, jag har "vinter lov"!!!

Publicerat: 2010-06-19 14:49:17

I dag hade jag min sista exam, sa nu ar det lov i fem veckor for min del:D Kanns jatte konstigt att jag redan ar klar med min forsta termin pa universitetet. Kanns det inte som att tiden springer ju i vag??? Nu har jag bara fem och en halv termin kvar och sen ar jag utbildat hotell manager.
Dagen har vart absolut underbar, varmt och skont med bla himmel, jag och Carolina satt och skrattade at att det har faktiskt ska vara varat vinter lov, inte sa mycket vinter over de hela maste jag pasta. Lagger upp lite bilder som bevis pa att det gar och sola aven fast det har ar en av vara kallaste manader.

Jag och Alex kom precis hem, vi har vart ute och atit pa thai restaurang, jatte mysigt. Det vart calamari till foratt, anka i cocous notsmojk och rod curry och en jungel curry till huvudratt och avslutade fint med en thailandsk custard med glass. Sjalvkart en Singha till de:) Alex tyckte det va jatte konstigt nar vi laste menyn och sag att dom serverade thai senap och glass. HAHA!!!!  Efter besoket insag vi att vi nog hade lyckats fatt fel nota, det vart en relativt billig middag:D
Nu sitter vi och myser med levande ljus, bubbel och en gammal Bond rulle och ska bara njuta resten av kvallen.

Puss och Kram pa er!



Carolina pa balkongen...



Min nya klanning, me like!



Innan middagen:D



Thai middag.. sa gott!



Karlek<3


This is how we do it!

Publicerat: 2010-06-18 14:46:22

Mottot på Mod's Hair, This is how we do it!
Tänkte jag skulle slänga in lite bilder ifrån en Fashion show som vi fixade hår till, Det var en massa svenska tjejor som jag inte hade en aning om från början att dom var svenska men sedan så hörde jag några prata svenska och insåg att shit jag förstår ju vad dom säger. :)
Lite historia om Mod's hair.
Mod's Hair är typiskt frankt, allt är lite skumt man kan säga det är ungefär som att måla en tavla man tar lite färg, skvätter rakt på en bit papper Viola du har en masterpiece. Att klippa Mod's tekniker är samma sak, du tar en bit hår och klipper lite viola du har en masterpiece, nää men så känns det iallafall. Klippningarna och stylingen är naturligt, färgerna ska vara naturliga och enkla. Juste historia var det ja.
Basen i Mod's ligger i Frankrike, grundat där också. Alla våra tekniker kommer direkt ifrån Paris och varje halvår kommer en ny kollektion ut och det är nya färger och klippningar som är framtagna av stylister och färgspecialister i paris. Mod's grundades 1968 så det är många års erfarenhet bakom det vi gör, Sedan är det upp till oss att utveckla våran erfarenhet inom Mod's hair.
Har ni vägarna Förbi en av salongerna någongång SPECIELLT Surfers paradise så tycker jag ni ska ta chansen och upptäcka hur det är att få sitt hår gjort enligt fransmännens tycka och tänka. Som sagt Masterpiece!





Första bilen är på loggan och andra,tredje.fjärde är på mig och en av modellerna som var svensk,Femte är på Jake och liten del av chifen!
See you laters! Tjingeling!


Lite Bilder!

Publicerat: 2010-06-17 13:59:49


Den här lilla hajen hittade jag i ett akvarium där jag skulle skriva mina exams, Alex tyckte jag kunde ta med den hem som husdjur:D Jätte söt!!



Massor av surfare i vattnet i dag, varmt men mulet...



På promenad genom Mainbeach.



Pippifåglar med lång näbb...


Inte min dag!

Publicerat: 2010-06-16 12:16:08

Huvudet är tungt, näsan är som Rudolfs, ögonen glansiga som jag vore hög och halsen lika slemmig som en ål, Ja jag är sjuk IGEN.
Jag har försökt hålla mig ifrån att bli sjuk för Petra precis varit hostig och snorig, och precis som jag trodde att jag hade klarat mig så igår segnade jag också in, jag kände mig bra på morgonen men senare under dagen så kände jag hur jag segnade mer och mer. Men efter jobbet så gick jag förbi Pharmacyn för att se om dom har något emot förkylningar och hon gav mig något som jag ska ta 2 tabletter av 4 ggr om dagen i 3 dagar. Snurrigt va? Nej för dom kommer i ett jätte smidigt packet, ungefär som en dosett låda :).
Började ta dom igår kväll så dom lär väl börja hjälpa imorgon bitti någongång (Hoppas jag på), Men man vet ju aldrig, Jag litar inte riktigt på alvedon och ipren och allt som finns därute.

Nog om min förkylning nu, jag tänkte faktiskt att i detta inlägg ska jag försöka beskriva för er hur det är att leva i Australien och Surfers paradise.
Ingenting kommer få er att förstå det bättre än att ta er hit själva men för att ge er en ungefärlig bild med ord ska jag beskriva så bra jag kan, det är underbart. Lätt va? Nej, Surfers paradise är en väldigt liten stad som bjuder på väldigt mycket, här kan du hitta allt ifrån små sköna pubar till nattklubbar och fina resturanger.
Dom tre största pubarna heter The Avenue, Fiddler's och Waxy's jag toppar väl The Avenue som den bättre eftersom jag ogillar Waxy's av en orsak vilket är att intill Waxy's ligger en byggarbetsplats och varje dag efter jobbet går alla bygg arbetare till Waxy's för att ta sig en öl, och vem drabbas jo jag för att varje dag jag går förbi där hem ifrån jobbet så sitter alla gubbar och stirrar,pekar,skrattar och jag blir arg, Men jag skiter fullständigt i dom faktiskt.
Tillbaka till hur det är, The Avenue är blandat men lugnare medans Fiddler's är lite mer äldre ställe och Waxy's är väldigt blandat, Sedan har vi nattklubbar som är faktiskt grymma om man jämnför med många ställen hemma till exempel hemma. Här spelar det ingen roll vem du är eller hur mycket pengar du har för att du kommer in iallafall. dom flesta vakterna är schyssta och är inte ute efter att kasta ut folk utan orsak.
Dom stora ställerna ligger längs Orchid Avenue. dom heter "Cockails and dreams", "The bedroom","Sin City","Club 21", "Ruby", Två strippklubbar "Hollywood showgirls" och "Players Showgirls". av alla dessa ställen har jag varit på 4 och tycker väl att dom är bra men Cocktails and dreams kan rustas upp och the bedroom utöka dansgolvet.

Resturanger finns det inte så mycket att säga om faktiskt då jag själv inte har varit på så många runtom här i surfers, typ Clock hotell och några Chinas. Men Clock hotell är ett riktigt trevligt ställe att käka på, billigt och du får vad du betalar för, dock besviken sista gången med deras Ribs för jag jämnför alltid Med Texas longhorn på kungsholmen i Stockholm. (Stockholms bästa ribs).

Om jag ska berätta lite om hur jag tycker och tänker om Surfers så är det väldigt trevligt att bo här och jag känner mig väldigt sällan orolig att något ska hända här, Det enda jag har kännt ett par gånger är att jag tycker det är stökigt med folk som åker i bilar för dom Tutar,burnar,gasar och har sig vilket går mig på nerverna.
Men jag har inte alls sett mycket bråk och stökigheter här i Surfers än så länge vilket känns oerhört bra för jag är duktig på att "vara dum" och slänga mig in i sådana och försöka stoppa sådant.
Miljön här är väldigt trevlig du känner att du andas frisk luft om man säger så, det är skyskrapor och fina bilar men ändå så är det väldigt luftigt, du får känslan av storstad samtidigt som du har en liten stad där stranden finns. Ganska svårt att beskriva det faktiskt, men jag skulle jämnföra surfers med vad jag har hört om Miami typ Strand och skrapor!
När vi kommer till Beachen så kan du känna dig trygg, det gör jag. Här finns det ungefär med 500 meters mellanrum minst 1 Livräddare med bil och surfbräda så händer det något så är dom på plats snabbt, dessutom som ni vet så finns det ju det ett djur som är väldigt farligt här, Juste Hajen. Mm där har dom också en lösning, Hajnät utanfär kusten så det kommer sällen in hajar till stranden, Men det är inte alls dom har dessutom var 5e minut en helikopter som susar förbi ovanför dig. Dom spenderar ex antal miljoner bara på våran säkerhet i vattnet!!

Shoppingen i Surfers paradise är sådär, det är mestadels bara Surfbutiker men det finns en del schyssta butiker och lite flashigare typ gucci och alla dom. Men annars om man vill åka till shopping center så ligger det 2 stycken ganska nära det tar väl 15 min med bussen till Australia fair och Pacific fair. Där har dom alla topp affärer och du kan hitta små rea butiker till stora Myers och K-mart.

Ja där har ni lite om hur det är att leva i Surfers paradise och vad vi har att göra om dagarna, Jo juste det finns ju 3 nöjesparker ungefär 40 min kommunalt härifrån. "Dreamworld & Whitewater world","Wet 'n Wild" och "WB (warner bros) Jag,Petra,Denize,Kim och Peter var på Dreamworld typ i första månaden här och det var helt okej faktiskt jag var inte så jätte imponerad (tog lång tid att komma dit) och det var inte mycket öppet det enda som var kul var att åka och se Petras min när man skjuts iväg från 0-160 km/h på typ 6 sek. Sedan var jag och Alexander på Wet 'n Wild innan han drog hem och det var SKITKUL! långa köer för vi hade en underbar dag och det var lov så det var fruktansvärt mycket folk men det var så värt det.


Wet 'n Wild (Alexander och Jag)

Ha det så jätte bra och hoppas ni får en liten uppfattning hur vi har det här nere. Puss och kram


Around the world

Publicerat: 2010-06-15 12:59:17

Vet ni vad, min familj ar ganska annorluna... Det verkar som att det ar nagot i vara gener som gor att vi vill resa far Sverige, haha. Min mamma och pappa har salt deras hus i Helsinborg, och i sommar ska det ge sig i vag med deras stora segelbat pa aventyr runt jorden. Resan bor borja efter midsommar och vintern ar planerad att spendera i vastindien... Sa blir eventuellt en trip dit for att fira Jul:D Om ni vill lasa mer om resan ga in pa www.sailaway.se, har kan ni ocksa se hur det fungerer om man vill folja med pa farden. Jag tycker att det ar sa hafligt och langtar efter att fa hora om alla deras upplevelser!
I dag fick jag paket fran mamma, med alla mina hast prylar:D Thanks mummy! Nu ska jag borja rida igen...

Har ar lite bilder fran sommaren 2007 nar vi seglade i medelhavet, fran Malta till Mallis.










Nu ska vi ut och ta en promenad och sen ar det bara att borja plugga igen for i morgon har jag exam nummer tre..

Puss pa er.


Underbara barn...

Publicerat: 2010-06-15 05:57:26

Tittade precis pa Ellen och den har lilla killen dar och visade sin egen variation av den nya old spice reklamen. Har lagt upp orginalert ocksa. Haha!!!

Nu ska jag sova lite for jag dor snart av somnbrist, sov tre timmar i natt... by the way, provet gick bra:D





God morgon Svedala...

Publicerat: 2010-06-14 21:50:14

Nu ar jag uppe i ottan igen, klockan ar halv sex pa morgonen och jag har precis tryckt i mig lite frukost for att inte svimma pa provet. Kanns som att jag ar lite battre forberedd den har gangen. Men det aterstar att se, om tre timmar sitter jag dar och skriver igen, phhu maste val pasta att jag inte ser fram emot det sa speciellt mycket. I gar pluggade jag konstant fran morgonen till kvallen, forutom en liten promenad med Alex lamnade jag inte lagenheten... Aaahh men vet ni? nar vi va ute ocg gick hittade vi en ny gata i Mainbeach, med jatte mycket mysiga restauranger, ljus slingor i traden sa dar riktigt puttinuttit ni vet:). Dit maste vi absolut ga nagon kvall, jag var helt chockade nar vi hittade det, forstar inte hur jag kan ha missat de!!  Nej, nu maste jag hoppa in i dushen for att sen ta mig mot Tenta nummero tva...

Wish me luck

Marknadsforing var de ja...


Sondag aro vilodag

Publicerat: 2010-06-13 16:44:15

I all ara sa ar sondagen vilodagen, da man slappar och tar det lugnt och jag sager bara CHECK!
Vaknade runt halv 12 tiden idag av att Petra stormar in i rummet och skriker och har sig (atminstone kandes det sa). Nej for att vara arlig var hon bara uttrakad for hon varit uppe sedan 9 tiden och pluggat och jag lag med mitt lata arsle och sov.
Val uppe sa at jag lite frulle och kollade pa tven, medans Petra tog tag i varat hem som sag ut som ett BOMBNEDSLAG. Man forstar inte riktigt hur 3 personer kan gora det sa stokigt, eller sa ar jag bara valdigt petig men det kandes bara som att det var jerusalems forstorelse som pappade hade sagt.

Coles here we come, vi tog en promenad in till stan for att handla lite mat for vi har trottnat pa vad vi ater sa vi har kollat upp recept och annat som vi ska kaka, vi forsoker iallafall!!! Idag blev det Barramundi med potatisklyftor och Avocado med rivna morotter. Allt ar gjort av maestro Alexander, Stolt faktiskt forsta gangen att gora klyft potatis sjalv och en av dom forsta att steka farsk fisk.
Imorgon blir det till lunch makaroni pudding (forsta gangen jag gor det med) Och middag pasta gratang (first time aswell)

Just nu sitter jag och Petra uppe, hon pluggar och jag bloggar for nagon maste ju gora det ocksa, nej men hon utmanade mig imorse om att vara uppe lange. game on and im still going strong m8's.
By the way sa ar det Queens birthday imorgon sa man ar ledig ifran jobbet, grymmt skont men icke for planboken!

Nu ska jag nog ga in och tvatta bort sminket, Vilket jag dock inte har men jag ska tvatta bort all skit ifran ansiktet men en sjukt bra produkt som Petra kopte forut den tar bort pormaskar och annat skit man drar pa sig over dagen, Den heter Biore pore unclogging scrub!


Oi Oi Oi see you later!!! Pussar och kramar ifran Aussie land


Jag vill ha!

Publicerat: 2010-06-12 09:35:18

Nu tycker jag att Sex and the city 2 ska komma ut pa dvd for jag vill se den igen:) Jag och Carolina va och sag den pa bio i helgen och jag maste erkanna att jag var lite radd att bli besviken for jag hade hort att den inte skulle vara sa bra, men oj sa fel jag hade. Visst har serien andrats valdigt mycket fran de forsta avsnitten men oj sa bra den ar. Haller tummarna for att de kommer ytterligare en film:) NU vill aka till New York ocksa.. visst vore nagot att fa jobba pa ett stort hotell dar i  framtiden....  


I just want this week to be over!

Publicerat: 2010-06-12 08:54:37

Det ar alltid lika roliga att betratta nar det gar bra for en, sa nu tankte jag bryta trenden. I dag hade jag min forsta exam och det gick INTE bra. Jag gick upp 5 i morse efter fyra timmars somn. Nar jag kom ner till bussen insag jag att det ar helg och bussen som jag brukar ta till skolan inte gar, PANIK! Nasta buss gick kvart i atta sa jag tankte att anda alternativet var att snallt vanta. Men tiden tickade pa och ingen buss kom, nar klockan var tio i atta (provet borjar halv nio) och det ar 25 min till skolan, nu borjade jag bli riktigt orolig. Tillslut kom iaf bussen helt proppfull av studenter, efter min hallplats slappte den inte pa mer manniskor. Jag lyckades komma fram till provet i tid, men hann inte lasa igenom mina papper innan, vilket jag tankt att jag skulle ha gjort.

Provet var i 1.5 h och det var 30 multiple choice fragor och tre case studies med 9 fragor, forsta delen gick helt okej..absolut inte perfekt men jag kande mig nojd. Men nar jag var klar med den hade jag en timma kvar pa provet och maste borja skriva andra delen, och har blir det totalt svart i huvudet. Lyckades svara pa nagra av fragorna men det var katastrof. Usch, efter provet ville jag bara grava ner mig nagonstans. Nu har jag sovit lite och fatt lite mat i magen, och framforallt insett att det gar inte att gora nagot at saken just nu. Nu ater jag marabou och tittar pa sex and the city, galler att hitta lite ny energi for jag maste borja plugga till nasta exam. Snalla gode gud lat det ga battre pa tisdag....

Kram pa er...

Alex, jag och Carolina pa Alex fodelsedag, en bild sager mer an 1000 ord:D



Efter besoket pa IKEA! (Det ar bara en liten del av allt gott som inhandlades).



Carolinas snygga pluggteknik, haha.



Sa har sag det ut nar jag gick upp i morse....

 


Äntligen Kaviar och Knäckebröd!

Publicerat: 2010-06-09 14:26:39

Idag blev det av till Ikea för att handla lite svensk mat :) uppskatta vad vi har hemma måste jag säga för det är värt att uppskattas!.

Började dagen med att bli sur för att Petra väckte mig jätte tidigt för jag hade försovit mig till träningen på jobbet, Varje vecka har vi träning så vi blir bättre på att klippa,slinga,färga,hantera kunder och service i huvudtaget. Men iallafall så kom jag iväg efter om och men, lite sura miner ifrån min sida men ni vet ju hur det är när man verkligen är trött och inte vill. ;) Well that was me today.
Väl på jobbet så kom Alisha in och jag ignorerade henne lite för att visa mitt missnöje med att hon inte svarat på telefonen igår och ens hört av sig tillbaka för att säga tyvärr jag kan inte åka till ikea idag heller (som ni vet sen tidigare inlägg så skulle vi åkt förra tisdagen. Men så efter vi hade gjort färdigt våra klippningar så sa jag att jag var tvungen att gå för jag skulle ta bussen till Ikea, då sa Alisha kan du inte vänta 1 timma så kan jag skjutsa dig dit och hem, and so i did. Jag kom tillbaka 1 timme senare och vi åkte iväg till Ikea.

Vart en snabb runda igenom för att visa vad som fanns där och sedan ner till affären för att handla Kaviar,sill,knäckebröd,estrella chips,lingon sylt och saft,marabou chocklad,daim,bilar. Notan för allt tillsammans vart 166 Aud. vilket jag anser är DYRT som fan! jag handlade 2 av vissa saker sedan några saker mer för att Carolina också skulle ha det.

När jag kommit hem så käka jag och Petra lunch, efter lunchen drog jag på min jogging runda vilket jag nu har minskat från 30 min till 15 min vilket är 4 låtar ;) Kan någon gissa vad jag har gjort för att uppnå detta resultat? ;)

Nu ska jag sova efter att ha sett ett program om hajar och att dom anser att dom senaste åren har populationen av hajar ökat i haven runt oss. :O WOW säger jag bara.
Godnatt på er alla och puss o kram! <3


Min stiliga man :D

Publicerat: 2010-06-08 05:28:17

Har ar lite bilder fran i sondags nar vi va och at gott pa restaurang, ribs, stek, kycklingvingar vilken lyx va:D Lite bilder pa Alex med sina fodelsedags presenter, vad tycker ni om jackan visst ar den fin?? AAhhh jag vill shoppa nu;)

Chaio people









TACK Madde!!!

Publicerat: 2010-06-08 05:03:48

Vilken lycka, i dag fick vi paket fran Madde med massa svenskt godis och dip.  Sa efter en timmes promenad pa stranden sitter vi bada i soffan och ater djungelvral MUMS sa gott. Tack tack tack underbara du! Nu ska jag plugga lite for att sen aka pa titta pa Sex and the city pa bio med Carro och Erika. Alex ska eventuellt till Ikea i dag sa det kanske blir kottbullar med lingon och brunsas i kvall, hoppas.

Hoppas ni far en bra dag dar hemma!






Hookers and deviates...

Publicerat: 2010-06-07 03:44:44

Det ar nagot visst med Australien och tema fester, lite skillnad fran Sverigie dar (vanligtvis) ca 25% som blir bjudna pa fest med tema faktiskt tar sig an utmaningen att kla ut sig. Har skulle jag inte overdriva om jag sager att minst 85 % som kommer skulle vara utkladda. En snygg outfit i all ara, men ibland ar det kul att kla sig i nagot annorluna och oj sa bra stammningen blir!
Har ar lite bilder fran varan fredag pa Uni partyt.Vi fick tva nya vanner under kvallen, skolans vakt och Mr possom...

Mandag betyder nya vecka,  och det betyder att jag har en vecka (eller snarare 5 dagar) till min forsta exam, sa nu galler det verkligen att oka farten for pa fem dagar ska jag lyckas plugga pa fya olika prov, phhuu! Onska mig lycka till for det lar jag behova!

Nu ska jag ut och ta en promenad innan jag borjar plugga.

Chaio!








 


Happy Birthday Love!!!!!!!!!

Publicerat: 2010-06-06 05:35:03

I dag ar det Alex fodelsedag!!! Grattis grattis grattis till varldens underbaraste du. I gar var vi ute och firade, ett besok pa strippklubb och massa dansa:D Slutade med att jag korde hem Alex i en kundvagn, haha! I dag at vi frukost pa sangen och oppnade presenter, blir en mys dag med promenad pa stranden i solen och fin middag ute i kvall. Jag lovar att beratta mer sen, men nu ska jag spendera all min tid med fodelsedagsbarnet!

Massa kramar fran oss!!



I nedeed ya
I got ya
Im keeping ya
I Love ya


God morgon

Publicerat: 2010-06-03 03:18:42

God morgon  :) Just nu sitter vi och tittar på nyhetsmorgon, och har precis ätit frukost. Alex ska snart till jobbet och jag ska i väg shoppa lite, det är ju en viss person som fyller år på söndag.. hint, hint!!  

Så här ser livet ut just nu:
 
För någon dag sedan stod vi på balkongen och tittade på delfiner som hoppade i vågorna.... sååååå häftigt! 

Jag har färgat håret, vad tycker ni??  

Jag fick HD (90%) på mitt arbete i management, 13de plats av 500 studenter... ganska stolt!

Har två veckor kvar i skolan :D

Alex fyller 21 på söndag.

För er som inte har vår adress : Unit 16 'Beach lodge' 3345 Gold Coast Highway. Surfers Paradise 4217 Queensland Australia. 

Det börjar bli lite kallare nu.

Jag har 5 veckor lov snart och har absolut ingen aning om vad jag ska hitta på!

Håller tummarna för att Alex visum ska lösa sig.

Det va allt för nu! Hoppas ni alla får en bra dag:D

Pussar och kramar från oss

   




Helvete också! inget Svenskt godis idag heller.

Publicerat: 2010-06-01 05:57:26

Jag svär idag för att jag skulle åkt med min jobbar kompis till ikea och handlat men sen bestämde hon sig för 10 min sen att inte hon kunde åka för att hon hade för mycket att göra, ett tag funtade jag på att åka dit själv. men när jag insåg att det tar mig 2 timmar enkel väg så sket jag i det idag och kanske drar imorgon istället. får kanske bli min lilla utflykt. :)

Om jag åker så ska jag ta lite priser på saker och ting så kan vi ungefär jämnföra vad det kostar där och hemma :) kan bli roligt att se skillnaden.