Ännu en dag på jobbet.

Idag har jag jobbat ifrån 9-16:00, Det har faktiskt varit en helt okej dag på jobbet dock inte alls mycket att göra som vanligt för mig, är väldigt tröttsamt att inte ha något att göra men men så är det.
Vakna upp 7 imorse och var väldigt trött efter att ha legat uppe halva natten inte för att jag ville utan för att jag inte kunde somna för jag gjorde illa benet igår och sedan så har jag haft feberfrossor till och från.
Sedan så var det en hård och svår kväll för Petra och våran kära Mamma drunk, men dom verkar helt återställda idag men fy sjutton vad kul det är att se bill och bull när dom drar igång, dom må vara äldre än lilla jag men inte har dom samma alkoholsinne som jag.
En efter en droppade dom in, Carolina kom hem vid 1 tiden då ringde jag och frågade vart Petra var då satt hon kvar på Waxys och drack öl, men då förklara "Pappa alex" att det var dags att gå hem för att hon inte har nycklar och vem får öppna!? Jooo JAG!
Men gårdagen var i allafall lyckad, kommer nog komma lite bilder ifrån firandet i parken,dansandet runt stången och brännbollen som pajade mitt ben (DET VAR VÄRT DET)
Nu kom precis Petra hem ifrån andra midsommar firandet som hon gick hem ifrån relvativt tidigt, men det förstår jag.

Nu ska jag fixa lite Chips och Viktväktarnas Light gräddfil med dip!
See you all! Puss och kram


Kommentarer
♥ Filippa

Nu blev jag sugen på chips :D!

2010-06-26 | 16:19:09
URL: http://filippafredriksson.blogg.se/
♥ rania

MJ LEVER ! Kolla inlägget nedan där i finns det en video med massor med bevis !!http://ranias.blogg.se/2010/june/mj-lever.html#comment

2010-06-26 | 17:39:14
URL: http://ranias.blogg.se/
♥ sandra

Tydligen vet du inte så mkt om MJ ...han hade många anledningar till att fejka sin död...du borde nog läsa lite om det innan du skriver så.

2010-06-26 | 21:17:27
URL: http://sandrittta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback