This is how we do it!

Mottot på Mod's Hair, This is how we do it!
Tänkte jag skulle slänga in lite bilder ifrån en Fashion show som vi fixade hår till, Det var en massa svenska tjejor som jag inte hade en aning om från början att dom var svenska men sedan så hörde jag några prata svenska och insåg att shit jag förstår ju vad dom säger. :)
Lite historia om Mod's hair.
Mod's Hair är typiskt frankt, allt är lite skumt man kan säga det är ungefär som att måla en tavla man tar lite färg, skvätter rakt på en bit papper Viola du har en masterpiece. Att klippa Mod's tekniker är samma sak, du tar en bit hår och klipper lite viola du har en masterpiece, nää men så känns det iallafall. Klippningarna och stylingen är naturligt, färgerna ska vara naturliga och enkla. Juste historia var det ja.
Basen i Mod's ligger i Frankrike, grundat där också. Alla våra tekniker kommer direkt ifrån Paris och varje halvår kommer en ny kollektion ut och det är nya färger och klippningar som är framtagna av stylister och färgspecialister i paris. Mod's grundades 1968 så det är många års erfarenhet bakom det vi gör, Sedan är det upp till oss att utveckla våran erfarenhet inom Mod's hair.
Har ni vägarna Förbi en av salongerna någongång SPECIELLT Surfers paradise så tycker jag ni ska ta chansen och upptäcka hur det är att få sitt hår gjort enligt fransmännens tycka och tänka. Som sagt Masterpiece!

Första bilen är på loggan och andra,tredje.fjärde är på mig och en av modellerna som var svensk,Femte är på Jake och liten del av chifen!
See you laters! Tjingeling!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback