Sa var midsommar firat

Publicerat: 2011-06-26 15:41:42
Vi hade en riktigt skon midsommar har i paradiset, firat med folk ifran olika kanter av varlden alla nyfikna pa hur svenskar firar midsommar.
Vi borjade firandet redan klockan 1 i en park ett par km soder om surfers paradise, Till en borjan var vi runt 10 personer som satte igang och snapsa och reste stangen, under tiden da vi reste stangen och varmde upp vara magar med snaps sa droppade det in mer folk och helt plotsligt sa tror jag att vi var runt 40 personer.
Jag raknade 1 gang och fick det till att vara 63 personer, och det var folk ifran Usa,Sydamerika,Australien,Norge och sjalvfallet Sverige, det var lika forvanade for folk som bor omkring detta ar som tidigare ar.

Vi hade i allafall en stort stohej och det var ett lyckat firande av midsommar med en mix av att folk aker hem runt denna tid och sedan att vi antligen var klara for denna termin. Kvallen gick vidare till en natt klubb dar det var arrangerat gratis intrade och ett par ol till alla midsommar firande vanner.

Idag har jag forsokt att gora oss fardiga for att aka emot sverige igen, vilket ar helt UNDERBART! men det har varit fullt upp med att stada iordning lagenheten och smatt packa vaskor. Nu ska jag ta och gora min fina flicka lite te och mackor for att hon har jobbat och ar pa vag hem :)

Ses SNART!!!!!

Glad midsommar!

Publicerat: 2011-06-24 00:58:48

Ville bara passa pa att onska alla en riktigt glad midsommar, sjalva ska vi till en park i Nobbys beach och traffa upp ett hundtral andra svenskar som bor i Australien och fira. Vara exams ar over och nu ar det bara nagra ynka dagar kvar tills vi sitter paflyget "hem" igen.

See you soon people!


Tenta plugg!

Publicerat: 2011-06-13 09:53:43

Jag och Alex sitter pa skolan och pluggar, klockan ar snart 18.00 och jag vill bara hem! Tyvarr, finns det alternativet inte pa varldskartan, har mina forsta tva exams i morgon i Consumer psychology och Hospitality marketing. Kampa, kampa, kampa! Alex har redan haft forsta tva och ser fram emot accounting tenta pa fredag (NOT). Subway, energidryck och annats skit for att halla sig vaken, jatte frascht!!  Hade tankt att forsoka lagga mig i tid och aka till skolan tidigt i morgon och lasa nagra timmar innan provet, hall nu tummarna for mig! kanske ska unna mig en dusch ocksa.. haha.

Vi kommer hem om tva och en halv vecka (30de Juni), tanker pa er varje dag underbara ni <3 

  
hmmm... vad gjorde man i skolan innan universitetet?!


Sista forelasningen for den har terminen!

Publicerat: 2011-06-02 08:40:21

Jag slutar inte tjata pa hur snabbt tiden gar, jag vet! Men nu ar vi snart klara med annu en termin. Har en vecka study week och sen borjar final exams. Hall nu tummarna for oss, sa ska vi forsoka gora vart basta! PANIK!  Den 28 Juni aker vi ner till Melbourne for att sedan dagen efter ta oss vidare hem till Sverige. Vi landar pa Arlanda kl. 14.00 den 30de jui, weiii! Ska bli sa spannande att komma hem och traffa alla igen, 1 1/2 ar har gatt sedan vi bada stod pa svensk mark. Nu ska jag laga lite middag for att sendan ta mig till jobbet. Borjar bli lite tomt i kassan, sa det ar bra att fa inte lite pengar.



Kramar

Petra


Saknar er!

Publicerat: 2011-06-01 05:54:27
Tittade precis pa mamma och pappas bilder fran bla Galapagos (jag vill ju ocksa!) www.sailaway.se och nu ar det pa vag over the pacific ocean. Spannande!  aaa sa jag saknar er fina ni! <3



Pa tur till Lamington

Publicerat: 2011-06-01 05:47:16

FRIHET! Tog men tjejerna och akte till Lamington Nationalpark ca 2h fran Surfers. Vi fick uppleva landet, med kor som promenerade pa vagen och kangrus vid vag kanten. Vart inte mer an en kort hike p 3 km, men allt vi sag pa vagen var val vart det. Alskar att ha bil, blir nya aventyr hela tiden. 












Mer Noosa :)

Publicerat: 2011-06-01 05:35:47

Vi hade en jatte mysig helg i Noosa, forutam att bilen inte ville aka hem till Surfers igen. Efter hjalp av road assistance och ett besok pa super cheap auto rullade vi sakta men sakert hemmat! Missade Noosa nationalpark men fick underbara bilder och uppleva mer av Australiens landskap och vackra, vackra Noosa.