Busy life....

Publicerat: 2011-03-28 13:06:44
Som Alex precis sa, sa har jag antligen hittat tillbaka till bloggen igen och tankte sahar lite snabbt innan middagen uppdatera er lite om vad som hander i vart liv. For tva veckor sedan kopte jag mig en bil, liten och utmarkt for att ta sig till gym och skolan. Kostade inte alls en formogenhet men da har jag ingen som helst kunskap nar det kommer till motorer sa om den inte startar nasta vecka blir det helt plotsligt en helt annan visa... peppar peppar..
Vi har ocksa sagt till att vi vill flytta fran lagenheten i slutet av April eftersom att Teemu aker hem till Finland och jag och Alex har bestamt oss for att bo sjalva igen! Forhoppningsvis bli det sa ocksa, for allt beror pa om de kan hitta nya manniskor att hyra ut till. Annars sa kampar jag med att fa tid till allt, jobbar 20 h i veckan, spenderar restan av tiden pa uni och plugg, de fa timmarna som blir over forsoker jag spendera pa gymmet eller annat skoj med Alex och vannerna. I lordags var jag och tjejena i Springbrook, jatte mysig hike ut i regnskogen med vattenfall och annat fint. Stannade och kopte helt underbar fudge pa ett litet stalle i bergen, sag tva wallabies(sma kangrus) pa vagen och at picknick i en grotta. I och med att jag lyckas aktivera mig fran sju pa morgonen till tolv pa kvallen ar jag sadar lagom trott i kroppen och tiden bara springer i vag, dessutom borjar den tuffa tiden i skolan med midexams etc. vilket gor allt mer panikartat i mina ogon.
Nu maste jag krypa till sangs med min consumer psychology bok, har annu en lang dag i morgon.
Take care people!

Petra
Lyckas inte lagga upp nagon bild sa de far bli en annan dag...

Ingen vind = sjukt varmt!

Publicerat: 2011-03-23 13:10:56
Kanns som att vi smalter bort.
Det ar sa hemskt varmt har i surfers just nu att allting i princip blir galet, det ar flugor och kryp OVERALLT, gar du utanfor dorren sa ar du blot och ar du hemma vill du bara duscha.
Igar fick jag krypa pa alla fyra och doda insekter som flyger in igenom balkongen for nagot har hant har i Surfers pa det ar otroligt mycket kryp,insekter och flugor som far omkring har, Anyway sa flog det ungefar 50 st in i lagenheten och forokade sig VALDIGT fort, sa jag fick ga omkring och forsoka ta dod pa alla.
tillslut sa orkade jag inte mer for att jag fick sadan rysningar i kroppen att jag inte klarade av mer (jag gillar inte saker som ar smatt och manga).
Idag sa korde vi forbi stranden pa kvallen for Petra skulle kopa en bok av en tjej, nar vi akte forbi stranden sa sag tittade jag upp emot gatlyktorna och insag att det var TUSENTALS flugor som flog omkring, sa direkt nar vi kom hem sa stangde vi balkong dorren och slackte alla lampor. FOR som vi vet sa dras dom till ljus.
Men vi insag ganska snabbt att ha dorren stangd ar ett NONO fortillfallet, det blir en stor bastu har inne for vi inte har aircondition.
Nu ska jag krypa till sangs for att upp tidigt imorgon och lasa sista kapitlet i accounting, vilket forovrigt inte ar roligt.
Jag menar varfor ska jag lasa accounting? jag ska inte sitta i en kallare och kalkylera siffror!? USCH, men jag maste gora det och jag maste forsta det! sa Godnatt pa er! Puss och kram ifran Alex och Petra.
Written by Alexander

Upptackt pa gymmet

Publicerat: 2011-03-20 12:20:32

Jag gjorde en valdigt rolig upptackt pa gymmet igar, kanske ni inte vill kalla det en upptackt heller vad vet jag men jag tycker iallafall att det var en STRALANDE upptackt och det ar huvudsaken..
Sa vi alla som gar pa gym hemma i sverige (nu pratar jag om man, kvinnor kan sluta att lasa HAR fast sjalvklart far ni lasa ocksa har ar vi alla lika), vet att som kille sa ar man inte speciellt blyg sadar inne i omkladnings rummet jag menar generellt dom flesta.
Nar jag var pa gymmet igar sa upptackte jag att Aussie killar ar lite blyga av sig. Jag har flertal ganger tankt pa det sitter en skylt som sager i bastun (please keep atleast 1 clothing remaining on) menas alltsa med att man maste ha kalsonger eller shorts pa sig nar man bastar?! "for hygeine", men vada stadar ni inte bastun eller?
Jo det gor dom, MEN personligen sa tror jag inte Australiensare har kommit sa langt att dom oppnar sig som vi fran Europa eller Skandinavien, jag menar hemma sa hoppar vi alla killar in i bastun utan handdukar utan att skammas.
Aven har jag markt att har sa har dom sma bas man gar in i och dussar i med en dorr, hemma har vi en "line up" med dushar, inga dorrar vad jag vet? Killarna gillar garna att ha pa sig kalsongerna anda vagen in i duschen..
Jag menar en annan studsar in i omkladnings rummet rycker av sig allt man har och sedan gar lungt in i duschen, inte tanker jag pa att OJ tank om nagon sag mig nu, GUD vad skammigt..

Sa, hur jag ser det ar att Aussie killar garna gillar att spela sa macho med deras rugby,AFL,coola bilar och hur hela deras satt att leva ska vara sa "manligt", men nar det kommer till en sadan sak som att visa lite hud for ANDRA MAN! da blir man radd.

Jag menar, ar vi inte alla bygda likadant? Flesta av oss iallafall! :D
Jag sager inte alls att det ar fel pa nagot satt men jag menar hela den har grejen med att aussie killar ar sa manliga och allting (till och med reklamer) ska vara manligt, men egentligen ar dom faktiskt inte sa manliga.

Jag sjalv ar inte varldens manligaste.
TACK!


another day to waste

Publicerat: 2011-03-18 12:27:43
Man mar som man fortjanar sager dom.
Under dagen har jag inte gjort speciellt mycket, forutom att jag har belatat hyran sa har jag bott pa soffan hela dagen och den ar inte speciellt skon langre for den har nog gatt sonder.
Ena fjadern i soffan har gatt igenom fodret inuti sa det ar inte speciellt skont att sitta eller ligga pa den.
Igar var det Paddy's day och dar har ni anledningen till att jag har legat pa soffan hela dagen, dumma irlandare och sina pahitt.
Jag tankte egentligen bara slanga in en liten uppdatering hur det gar for mig i skolan sahar forsta aret och forsta gangen pa universitet.
Det ar ni 4e veckan av lektioner och laxor och essays borjar att rulla in, det ar valdigt svart maste jag saga, inte alls som jag hade tankt mig att det skulle vara.
Jag och lexicon ar ett och tillsammans kan vi ta over varlden! "not".
Jag ska lagga in ett ritkigt inlagg nagon dag nar jag har tid sa ni kan fa lite mer detaljer vad det ar jag studerar och kanske ett par bilder ocksa.
Nu ska jag fortsatta Kolla pa The green mile och snart slanga mig i sangen for att ga upp tidigt imorgon och sticka till gymmet. :) 

See ya' later mate! 
Inlagget ar gjort av Alexander