God natt

Publicerat: 2010-08-28 16:01:06

Vi kom precis hem fran en mysig kvall i Southport ( men insag hur glad jag ar som inte bor dar), vart en middag pa en japansk restaurang vilket ar en favorit! Sen var vi pa bio och sag Inception, wow sager jag bara! Helt klart en film som ar vard att se...

Nej, nu maste vi sova har massor att gora i morgon!

Caio!!
 


Doctors and nurses

Publicerat: 2010-08-28 02:30:26

I torsdags var de doctors and nurses party pa uni :) Efter att ha stessat runt som en annan idiot, lamnat in skol arbete, kopt outfit etc. kom jag och Maria antligen hem till Carro for att avnjuta ett glas vin innan bussen gick mot uni.... Alskade temat! Forutom en promenad pa stranden, gjorde jag absolut ingenting i gar. I dag blir det plugg heeeeeela dagen och bio med min karlek i kvall..

Puss pa er!






Nytt job

Publicerat: 2010-08-27 14:00:14
Nu har jag lämnat mod's för att jobba på ett annat ställe längre upp med kusten.
I onsdags så var jag på intervju på en salong uppe i Runaway bay shopping centre, det är ett jätte mysigt ställe som ligger precis vid floden, Salongen är hyfsat liten och lite drop in salong utav det men absolut helt arbetsvänlig.
Intervjun gick jätte bra kände jag för det var mer jag som styrde samtalet och sedan så satt jag på bussen på väg hem och pratade med Petra då jag fick ett voicemail så jag kollade upp det och då var det tjejen som intervjuade mig som ringde och sa att dom ville att jag kom in och prövade på torsdagen.
Så igår var jag där och testade, till en början gick det bra men sedan när tjejen som tvättade min kund visade  resultatet av min första slingning visade sig vart det katastrof för ingen hade sagt till mig att deras intensiva färger tar så snabbt på slingor så mina blonda slingor hade blivit lila och fläckigt.
Efter ett par försök att få bort det lila med schampoo blekning så insåg vi att det inte skulle hjälpa, så vi tog en toning för att försöka få ut det, men icke det heller, Det slutade med att Chantelle som är manager klippte och torka hennes hår då jag stod med en annan kund.
Jag trodde jag inte skulle få jobbet i det läget för det som hänt, men av någon anledning bestämde dom sig för att ha kvar mig, jag tror att chantelle tog på sig skulden för att hon inte instruerat mig tillräckligt i hur deras färger fungerar.
Dagen gick som tur var fort  för en gångs skull och jag gjorde en slingning till senare på dagen och den gick suveränt, perfekt resultat, sedan pratade jag med chefen och han sa att jag är välkommen ombord om jag ville.
Så nu ska jag snart gå och lägga mig för att ladda inför morgondagen för den kan bli häktisk om det blir så mycket som dom beskrev att brukar kunna bli.
Ciaoo!

Are you having erection problem? sms HARD to 21023000

Publicerat: 2010-08-25 05:20:49
Jag har nog aldrig garvat så mycket åt en reklam som jag precis gjorde åt denna.
Först får man se en äldre dam i en morgonrock som står och försöker få ner en vad ifrån ett skåp åvanför kylskåpet, men hon inser snabbt att hon inte kan få ner den och därför ropar efter sin man.
Mannen kommer glidandes i sin morgonrock och knäpper upp den, Damen tappar hakan och ler som en sol och han ser jätte stolt ut, sedan ställer hon sig på hans ni vet vad (jag har syskon som läser bloggen). efter man sett det så kommer en röst som säger, are you having erection problem, text HARD to 21023000 (testa inte påhittat nummer) ;) Jag förstår att man gör sådana reklamer men den där var grymm! HAHA
Idag ska jag iväg på nya äventyr, återkommer om det när det är klart! :)
Kram på er!

flera nyanser av gratt...

Publicerat: 2010-08-23 15:00:32

Usch i morse nar jag vaknade undrade jag nastan om jag hade blivit forflyttad till ett nytt land, gra himmel, regn och sa dar allmant ratt i luften. En san dar dag nar man vill gora absolut ingenting, men som student ar det den basta dagen for plugg... finns inget att skylla pa, bara att satta sig ner och gora vad man ska. Efter lunchen akte jag till skolan for att satta mig i biblioteket och plugga med tjejerna. Lite svart att koncentrera sig till en borjan, for det finns ju tusen andra saker att prata om! Vi lamnade skolan vid sju tiden, nar det ar som bast... lugnt och skont. Har en inlamning pa torsdag som jag lyckades komma valdigt langt pa vilket kanns skont for jag behover tid till att plugga pa proven nasta vecka. Kom hem till Alex som har jobbat hela dagen och lagat kyckling curry, mums! Jag har helt klart varldens basta pojkvan:)

Pa torsdag ar det doctors and nurses party pa uni, maste ta mig till pac fair for att hitta nagot att ha pa mig.. hmmm??!
Juste, i gar var jag pa gymmet igen efter att ha vart sjuk i flera veckor, jatte skont att vara tillbaka men tungt! Hoppas bara att jag kan fa fortsatta nu utan att bli sjuk igen.

God natt...

Bilder fran surfers som Fredrik har tagit.. titta in hans blogg, riktigt fina bilder! www.haffy.eu




Ja typ sahar sag de ut nar jag vaknade, plus regn...


Coolangata med Fredrik Haffy

Publicerat: 2010-08-22 11:44:24
Bra början på dagen, vi bytte rum igår och det är så väldigt mycket större vilket känns jätte bra och jag kände mig utvilad dock lite ont i svanken då min rygg är som den är och inte direkt gillar allt för mjuka sängar men den vänjer sig nog hoppas jag.
Idag flyttade Adrian in som är våran nya kiropraktor i familjen, han gör sin praktik här uppe på guldkusten medans han pluggar nere i melbourne, jätte trevlig kille som är lite äldre än oss men han är väldigt trevlig.
Vid tolv tiden frågade Fredrik om jag ville följa med till coolangata som är en bit ner på kusten dryga 4 mil härifrån, det är där dom flesta surf tävlingarna går för att det är väldigt bra vågor där nere och öppet.
Väl nere i coolangata så börjar fotografen Fredrik köra igång och plåta, Fredrik är för övrig den kille som jag skulle gjort farm med men som vi vart blåsta på. (Lång historia)
Vädret var klart och det blåste lite kyligt men inte så att man frös, vi tittade oss ut över vattnet och ser massa surfare som glider längst med dom avlånga vågorna så vi knatade bort dit så Fredrik skulle lyckas få ett par sköna bilder över Surfers paradise med ett par surfare i fronten.
Vi knallade sedan vidare emot en stenpir där vi hade väldigt roligt över att vågorna skvätte upp över oss, fast Fredrik var den som vart mest förvånad tror jag då han stog där oberedd med sin ex antal tusen kronors kamera och fick en halv våg över sig.
Sedan kom vi på att det kunde bli en schysst bild om det stänkte upp på en, så jag fick ju offra mig då jag inte har en system kamera och kan shit nada om hur man fotar.
När jag väl kom ut på ena klippan så inser jag att Shit jag glömde lägga av mig mobilen, tänk om jag plumsar men äsch skiter jag i det, jag fortsatte mina kliv ut för jakten av en schysst bild.
Efter vi var färdiga där så kände båda hur magen började kurra och vi gick in tillbaka till stan och hittade oss en skön italiano restuarant där dom hade pizza som smakade VÄLDIGT bra, Fredriks pizza var det kanske lite väl mycket ananas på men det anser jag bara bra för då vet man att det är lite valuta för pengarna.
Mätta och belåtna så drog vi oss vidare i coolangata och hitta en liten antik butik där jag lovar att far min hade trivts, det fanns allt ifrån gamla kameror till fickpluntor och gamla cola burkar från 70 talet, Dit ska jag igen och handla balla grejor.
Sedan tog vi bussen hem och var helt slut så vi båda slocknade ett tag på bussen Fredrik med hök nacke och jag med rut putsaren, haha så vi måste sett ut.
Nu så sitter jag här och funderar ut vad vi ska äta, jag har ju en godispåse och en choklad kaka bredvid mig men det räcker ju inte för att fylla en stor och stark pojk som jag för att jag måste få riktig mat i mig.
Får väl ta dom där fruktansvärt frestande godisarna senare antar jag och sätta mig med Petra och mysa i soffan till tven.
Tjingelingen!

The blind side!

Publicerat: 2010-08-21 08:48:44

Vi är lite hysteriska när det gäller filmer... Men tror mig Australiensk TV är det värsta som finns, reklam var femte minut. Som stammisar på videobutiken hyrde vi två filmer i går; The blind side och The rebound båda var bra men om jag ska rekomendera en så är det The blind side, fruktansvärt fin film baserad på en sann histora.
 Så nu vet ni vad ni ska göra när det regnar hemma:)

Caio!


Äntligen!!!

Publicerat: 2010-08-21 08:28:55

Fram och tillbaka med nya inneboende, farm, jobb och skola. Tillslut ville man bara krypa ner under täcket och hoppas på att allt bara skulle lösa sig, men tyvärr fungerar det ju inte så. I dag, löste sig iaf allt med lägenheten.(för ett litet tag). Jag har inte orkat skriva om allt innan,  men tre gånger har vi haft människor som har sagt att de ska flytta in men som har dragit sig ur i sista sekunden, sist va det ett ungt tyskt par som kom hit med hela packningen och sedan vände i dörren... Snacka om att all tillit till människor försvann, riktigt besviken är jag! Men nu änligen har jag fått bond plus en vecka hyra betalt av en kille från canada som är här tills oktober för att göra sin praktik. Gissa om Alex vart glad när jag berättade att rummet var uthyrt och killen som ska bo där är kiropraktor (eller hur de nu stavas) :D

Juste för er som inte vet vart Alex farm jobb inte speciellt långvarit, efter många timmars resande, polisanmälan och några hundra dollar fattigare var han tillbaka i Surfers igen. Nu gäller det bara att luska ut hur han ska göra med visumet, för som ni alla förstår är han inte speciellt sugen på att åka på farm igen. Vi har börjat titta runt på kortare utbildningar och hittade in Management kurs på ett år som är riktigt intressant. I dag är han tillbaka på salongen igen men snart är det dags att hitta ett nytt jobb...

I dag har jag städat ur vårt rum och bytt till de större, wow vilken space de vart! Nu kan vi ligga i sängen och titta ut på havet. Jag tänkte jag gå upp till stan och möta Alex, handla lite för i kväll bli det god mat och ett glas vin på balkongen och fira att oturen kanske har vänt!!

Saknar er massor...


Lilla julafton

Publicerat: 2010-08-16 06:14:55

Nu har det gatt dagar sedan vi skrev sist, forlat! Som jag skrev i inlagget tidigare sa var det meningen att den kille skulle ha flyttat in hos oss i torsdags, men samma morgon far vi ett sms dar han skriver att han inte kan flytta in langre. I sadar lagom panik borjar vi lagga upp nya annonser pa gumtree och flatmates etc. for att sa fort som mojligt hitta nya roomisar. Men de svaraste ar att hitta tva som vill dela ett rum, i och med att de flesta studenterna reser ner sjalva och vill helst ha eget rum. Nu har iaf tva killar fran Colombia flyttat in, valdigt trevliga men inte speciellt bra pa engelska. Sa nu ar det bara att halla tummarna att de har fungerar!

I torsdags kvall va jag och Rebecca pa Melbas vilket slutade med att vi var hemma sju pa morgonen efter en valdigt lyckad kvall. Fredagen vart lugn med film och mys och i lordags vart det utgang igen med tjejerna pa Griffiths pub crawl.Tack for en grym kvall underbara ni!! Efter en helg med med kanske lite for manga glas vin kanns det som att veckan som kommer maste blir ganska lugn med massa plugg i stallet. Jag kan fortfarande inte forsta att jag redan ar inne pa fjarde veckan och om tva veckor borjar mina midexams!! Hjapl!

I morse var det nastan som julafton for vi har fatt en ny spis:) Lite roligare att laga mat nar allt fungerar som de ska, tyvarr sa blir det nog inte av att anvanda den i dag for jag tankte gora en laxpaj i kvall...

Nej nu maste jag forsatta plugga en stund for snart ska jag traffa Carro och hjalpa henna med RSA provet..

Take care!


jaha.... trott man blir!

Publicerat: 2010-08-12 09:25:19

I morse fick vi ett medelande fran killen som skulle flytta in hos oss i dag, han kan tydligen inte flytta in langre. Jag blir tokig pa manniskor ibland! Som tur va har vi fatt svar fran nagra andra som ska komma och titta pa lagenheten i kvall.... sa typiskt bara nar man tror att allt har lost sig..


1 år i dag:)

Publicerat: 2010-08-11 13:56:26

Efter en lång dag i skolan för min del och en skön ledig dag för Alex har vi precis kommit hem till en tom lägenhet. I dag flyttade tjejerna ut så för första gången på väldigt lång tid är det bara vi två helt ensamma. Usch just nu känns det jätte tråkigt (inte att vara ensamma utan att de inte bor kvar), men i morgon får vi en ny roomie en 19 årig kille från Australien... men tyvärr inte riktigt samma sak!! I dag är det dessutom en ganska speciell dag för mig och Alex, precis ett år sedan vi vart tillsammans. Det har helt klart vart en händelserikt år,med massor av fantastiska minnen .. bara så ni vet har jag världens underbaraste pojkvän, älskar dig kärlek! Det vart en lyxig fika på Max Brenner för att fira! Har börjat leta resor till i vintern, men det ser ut som att de flesta biljetterna är ganska dyra men det blir eventuellt ett stopp i LA vilket inte vore helt fel.... aja jag håller er uppdaterade om hur det går!

Om det nu skulle vara så att någon som ska till surfers eller redan är här skulle behova boende så hör av dig!!

Hoppas ni har det bra där hemma eller vart ni nu är, vi saknar er!



Pizza bakning och bakis deg!

Publicerat: 2010-08-08 12:14:30

Ny vecka nya äventyr. Veckan har varit väldigt rolig för min del, vi har haft en tjej som heter Samantha över ifrån Nya Zeeland på jobbet.
Hon var väldigt ödmjuk och vi fick väldigt bra kontakt direkt och det kändes riktigt skönt men som vanligt så är det sådana som försvinner tyvärr, men under veckan har hon lärt mig en hel del om Mod's och Keraste produkter och olika tekniker att använda när man färgar hår.
Vi umgicks lite utanför jobbet också, typ varje kväll från i onsdags men det var jätte kul att äntligen få lite umgänge även fast det bara var för några dagar.
I Torsdags så gick vi runt och spanade i lite affärer och bara gick omkring lite sedan tog vi en Chai latte på Starbucks och bara snackade skit i 2 timmar.
Fredag efter jobbet gick vi och käka middag på nandos, sedan gick vi till Cold rock och käkade glass för hon hade inte ätit där förut och efter det så gick vi spelade lite minigolf och fader jag gjorde dig stolt och spöade henne.
Sedan så igår så skulle vi parta lite Jag,Jake, Hans respektive och Samantha Hela kvällen var jätte kul tills den punkten då vi skulle ut kom för då hade Sam försvunnit in och kramat toaletten, så vi bestämde att det får helt enkelt bli en annan gång när jag är där nere istället.

Idag har Jag och Petra varit i Southport först för att Petra skulle träna för hon att om hon inte går på gymmet 1 gång i veckan i 12 veckors tid så får hon inte tillbaka sina 80 dollar som hennes PT pass kostade.
Efter det så drog vi och shoppade loss i Pac Fair, det vart en massa roligt.
1 bokhylla, ny lampa till ena rummet och massa annat smått och gott.
Sedan var Max över för en hårklippning som vart super bra, och han vart jätte nöjd också efter att jag hade klippt honom sprang jag och petra iväg till coles för att köpa Jäst och tomatsås för hon har varit duktig och bakat Pizza!
Som ni nu förstår så står pizzan i ugnen och bakas så jag ska runda av med att säga att vi försöker vara duktiga på att skriva till er där hemma och allt men ibland blir det lite mycket att göra för oss så vi hinner helt enkelt inte men vi ska bli bättre när allt kommer kring sig igen!


Alla utom jag...

Publicerat: 2010-08-07 13:20:58

Sorry, vi har vart lite dåliga på att skriva den sista veckan men för att vara ärlig så har det inte hänt så speciellt mycket heller. Andra veckan i skolan är avklarad och det börjar sakta sätt igång, alla kurser verkar ganska kul och inte allt för svåra. den här terminen läser jag accounting, info systems, employment relations och foundation studies. Känns verkligen att det är andra terminen för nu har man hela rytmen inne och vet vad som ska göras.. haha nu gäller det bara att börja plugga igen efter 5 veckor ledigt. Som jag sist skrev har jag blivit sjuk igen, så jag var hos doktorn och fick antibiotika, nu hoppas jag bara att den här dumma förkylningen försvinner för gott. Alex har jobba hela veckan och nu är han ute och festar med några vänner från jobbet. Rebecca och Carro är också ute och själv sitter jag hemma i soffan och vill inget hellre än att vara ute och ha kul.. typiskt!!!!
Well, well inte så mycket att göra åt saken, i går pratade jag med mamma och pappa och nu är dom i Frankrike, usch jag saknar dom så att det gör ont! På måndag ska jag till STA och se om jag kan boka en resa till vintern:)
Jag har en känsla att den här terminen kommer bli riktigt bra...

Nu ska jag titta klart på en film som går på tvn, handlar om en talande zebra som ska tävla i galopp. Åå juste i dag var det raceday med skolan, men jag kunde inte gå:(

Puss på er


Vi stannar..

Publicerat: 2010-08-02 08:05:59

Phuu efter några ganska förvirrande veckor har det äntligen löst sig! Vi kommer att stanna i lägenheten och får nya roomisar den 11 Aug. YEY! Så fruktanstvärt skönt att ha det avklarat, nu kan vi börja koncentrera oss på annat skoj i stället.

Nu ska jag ta mig upp till stan och träffa doktorn för min förkylning har blivit mycket värre och i går låg jag i ganska hög feber hela natten, typiskt nu när skolan har börjat....

Puss & Kram

Kväll på Casinot..



Carolinas födelsedag...