Tsunami!

Publicerat: 2010-02-28 05:50:08

Vi mar bra och har inte paverkats av tsunamin, jag sitter precis och laser Gold coast Bulletin och dar star det att det kommer att vara starka strommar och tidvatten men inget om nagon galen jatte vag iaf..puuhh!Antar att stranderna kommer att vara avstangda i dag och varningen kommer att sta kvar tills man ar helt saker pa att det inte kommer att drabba nagon. Om ni vill lasa mer har ni lanken har:

http://www.goldcoast.com.au/article/2010/02/28/193455_gold-coast-news.html

Vet inte riktigt om jag tycker om tanken att bli bortspolad fran min balkong ut i havet bland alla laskiga hajar sa jag stannar nog lite langre upp i staden i dag (Bort fran stranden).

Puss och kram


Vill ha internet!

Publicerat: 2010-02-27 06:05:45

Nu borjar jag trottna pa att behova ga upp till stan for att titta internet var eviga dag, det blir sa fruktansvart mycket dyrare nar 4 personer ska behova betala 2,5 AUD/per person for att sitta vid datorn i en timme. Usscha, pa mandag blir det nya tag da ska jag ringa och se till att de dumma internet bolaget fixar det har nu...Trottnar pa att man konstant ska behova tjata till sig allt, sager de 10 dagar sa ar det val anda tio dagar som galler!??!

Sedan i onsdags har Peter Tully, en av vara underbara irlandska vanner vart har pa besok hos oss. Och for att faktiskt inte bara softa i soffan och dricka vin passade vi pa att aka till Dreamworld, en nojespark 30 min utanfor stan. De tog oss sadar 4 sek och sen forvanlades alla till busiga  skitungar igen:D Upp och ner, loopar, baklanges i 160kmh. Kroppen blir lite halv forvirrad nar man heltplotsligt skjuts ivag 38 vaningar i luften, men kul hade vi!!

Pa mandag borjar skolan pa riktigt. Kl 9 pa morgonen har jag min forsta forelasning i marknadsforing, tro mig det pirrar i magen nu!!

Forutom att vadret inte har vart speciellt bra de senaste dagarna har vi inte speciellt mycket att klaga pa:D

Nu ska jag till coles och handla lite mat for kvallen..

Puss och Kram

Bild pa mig och min nya kompis!!





Goosh, so much to say but not so much time! :D

Publicerat: 2010-02-23 14:05:30

Vart vart vart ska jag borja?
Jo kanske dar jag slutade.
Vart var vi nagonstans, tror att jag iaf hade provjobbat nej det hade jag inte! men nu har jag! och det ar sa fantastisk roligt, kan verkligen inte beskriva men jag ska gora sa gott jag kan.

Jag kom dit i Lordags med installningen att jag verkligen ska fixa det har och att jag ska bli grymm pa vad dom gor, nar jag ar dar sa vet jag inte nagonting om vad jag ska gora eller sadant, for nar hon (Zhanna) som da ar chef ringde mig och fragade vilken dag och tid jag kunde komma och testa sa fragade hon hur bra jag var pa uppstatningar, och da sa jag att jag inte var sa bra for det ar jag inte for jag har inte gjort det sedan skolan. vilket var tre ar sen.. och ja du tappar ganska mycket pa den tiden!
Tydligen var jag sa pass bra iaf att hon ville att jag kom tillbaka pa mandag men nu ska jag stanna emellan pa sondagen! for da kom Kim och Diddi vilket var roligt sa nu ar vi som sagt FULLT hus! jag och tre tjejer! Guys! ;) kaaaching!! Kim och Diddi ar goda vanner till Petra sa det ar jatte kul for vi har skoj tillsammans allihop, men sondagen spenderade vi inte till att gora nagot speciellt. vi drog till pacific Fair som ar ett kopcentrum dar vi kopte kuddar och annat  till tjejerna.

Nu har Mandagen kommit och bar av till jobbet, ni anar inte hur varmt det blir i stekande sol med svart troja och jeans och sneakers! Wohooo sager jag. inte najs nar svetten dryper langs ryggen!
Mandagen gick jatte bra pa jobbet och jag fick lagga lite farg pa en kund och dom visade mig hur dom gor slingor dar vilket inte alls ar som jag har gjort forut! men det gick iaf bra och dagen gick snabbt forbi.
hon bad mig komma in pa tisdag ocksa vid elva tiden och dar var jag tio i elva! :D riiight on time!

Tisdagen ar ju idag kom jag pa precis nu det blir ju helt fel for att eran tisdag har precis borjat! haha
Dagen gick jatte bra idag, men det var valdigt lugnt, inte mycket att gora pa salongen sa jag tog i akt att stada lite pa hyllorna och FYFAN va skitigt det var. Damm och kakelackor! :P
Sedan emot slutet av dagen sa pratade vi lite snabbt och jag for vara dar framover och dom ska lara mig deras tekniker och allting, sa sedan for jag battre lon och battre med tider! :D Suveeranttt!

Nu ska jag och Kim springa ivag till hostelet som jag och Petra bodde pa for att hamta en trakig javla bank kod! Uscha mig, Sedan imorgon sa ska jag ga ivag och kopa mig lite arbets klader efter som dom har dress code black and white pa salongen vilket ar sa himla frasht faktiskt! det ser propert och snyggt ut!
Sa det blir skjorta och jeans eller kavaj byxor for hela slanten! WIHOO!
Sedan ska det iof regna hela javla dagen imorgon bara for att jag ar ledig :( JUST BECOUSE! haha.

Ta hand om er och lova mig att ge narmsta personen bredvid dig en stor kram ifran MIG OCH PETRA!
Och en for alla Koalor och en for alla Wallabies och en for Alla White sharks, SA kan vi ha ett riktigt KRAM KALAS!

Nu skriker chinesen att vi ska ut harifran for han ska stanga och go och sova! :D


Fullt hus:D

Publicerat: 2010-02-22 04:22:47

Snalla gode gud, gor sa att jag inte blir sjuk. Hela natten har jag skakat som ett litet asplov, frusit, svettats och haft ont i vart enda liten muskel i kroppen. JAG VILL INTE! Forst trodde bara att jag var riktigt, riktigt trott men nar jag vaknade i natt och fortfarande madde skit forstod jag att det var nagot annat....Typsikt!!
Mar battre nu, men da vet jag inte om det bara ar for att jag knaprat alvedon eller om det kanske faktiskt har gatt over... Vill ju inte bli sjuk nu nar skolan borjar, men antagligen ar det all nervositet som slapper och kroppen borjar slappna av lite:(

Aja, nog om det! I gar flyttade Kim och Diddi in hos oss. Tva tjejkompisar fran Stenhamra som ar i Australien i ett ar pa work and holyday visa. Jatte kul med fullt hus! I dag ska det ut och leta jobb och med lite tur stannar det nagra manader. Perfekt att vi blir 4 st som delar pa hyran! 

Alex har sin andra dag pa jobbet i dag:D Ska saga till honom att skriva snart sa ni far veta hur det gar for honom. Det ar sa skont att allt bara loser sig, med bade skola, jobb och lagenhet!!  

Har dagen ledigt sa jag ska forsoka kurera mig lite, vilket betyder bada i poolen och lasa en bok..hehe..

Ta hand om er dar hemma!


The Gold coast, our home!

Publicerat: 2010-02-20 03:18:01

Nu har va antligen fatt flytta in i lagenheten, weeii:D Sa skont att fa packa upp vaskan, tvatta och laga den mat man kanner for i sitt eget kok.. och dessutom kanns det lite extra lyxigt att allt ar typ tre ganger sa stort som pa essingen, hehe. 

Just nu ar Alex och provjobbar, ska bli jatte spannande att hora hur det har gatt for honom!!Jag tror jag ar lite sympati nervos..well well hade tankt att underhalla mig sjalv med lite shopping! En stekpanna maste inforskaffas for i kvall star det stek pa menyn, yummi!

Jag forsoker hitta begagnade bocker till mina kurser(Men det ar inte latt), for det ar sa forbaskat dyr att kopa allt nytt! Ena boken gar pa 129 AUD, Och det ar bara en av alla jag behover!! AAHHH, What to do?!

I torsdags vart det utgang pa cocktails and dreams med nya vanner! Livet ar allt underbart...

Puss & Kram








Yeeeeeeea! Mod's Hair!

Publicerat: 2010-02-18 03:52:04

Yes our fellow readers its time for some update

Igar var det en trevlig dag da vi hade bestamt oss for att vi skulle gora lite nytta da vi far lagenheten Imorgon (fredag), forst en frulle pa ett skit bra fik i stan dar vi kaka JATTE goda mackor och vart proppmatta sa sen for vi ivag till pasific fair och kollade oss omkring.
Vi hittade tva stora butiker, en som vi redan visste lag dar, Target vilket ar en typ en butik dar dom har en massa klader och heminredning om man sager ett mini Ikea kanske det latter beskriver da.
 Pa Target hittade vi en massa roligt som vi bara ville HA HA HA! men man kan inte fa allt har i varlden..
Ett stort Diskutions amne var vad fan Fitted sheets och flat sheets ar for nagot, Well vi tog ett av varje. for har anvander dom knappast ett stort dun tacke da det ar for varmt att sova i, sa vi forstod nagonstans att det var typ tva lakan fast lite olika storlekar, ett for att ligga pa och ett att sova i. haha.
Sedan kollade vi ocksa efter lakan och tacke at Denise och kim som kommer nasta vecka och bor med oss, hur kul som helst att fa lite sallskap, aven fast jag alskar att umgas med min kara flicka, sa kan det faktiskt vara kul att prata och vara fler nar man hittar pa saker.

Senare pa kvallen vid laggdags sa diskuterade jag och Petra jobb sokandet, for jag lag kanske lite lagt ett par dagar da det var halvt storm ena dagen och andra dagen sokte jag allt pa internet! Het diskution maste jag saga men eftersom jag hade fel sa jag forlat for att jag envisades att ha ratt.
SA idag tog jag saken i akt och tog mig i kragen nar Petra drog ivag till skolan, Jag gick till varat lilla stalle i granden dar jag norpa at mig en dator for att skriva ut cv't, sedan fort over till Kopierings stallet vag i vag, kopierade upp tio kopior av mitt cv, Snalla mannen i butiken hafta ihop alla at mig ocksa.
Nu till det stora jobbiga och valdigt nervosa! SOKA JOBBEN I BUTIKEN! AHHHH.
Well stor och stark som jag ar maste jag val vara Matcho ocksa Eller? jag gick forbi den forsta salongen for jag var sa nervos. jag hade en lista pa vilka jag skulle go till ockso! efter typ 50 meter sa vande jag mig och gick tillbaka. STORMA in i salongen och sa Hej har ar jag. nej men jag presenterade mig och fragade efter Salong managern, och ut kom hon och sa att det faktiskt inte var hennes salong som sokte folk. :( men hon skulle skicka mitt cv over till sin chef iaf och sa aterkommer han till mig.
Efter att jag varit pa denna salong sa kandes det RIKTIGT bra faktiskt. Ah sa javla stolt jag var over mig sjalv eftersom jag inte har sokt jobb tidigare, for forsta gangen i mitt liv var JAG inne och prata med nagon och bad pa mina bara knan efter jobb.
Sa dansandes ner for gatan gor jag och vet att ungefar 500 meter bort ligger ett stalle Mod's Hair som jag vet att ett bra stalle. sa jag gick ditat, Men igen! fan jag gick forbi for jag vagade inte. stallde mig 30 meter bort och funderade varfor!? tog 1 minut och andades och titta utt pa Circle on Cavil husen som ar tva super hoga skrapor som man kan bo i (forovrigt skit fina unuti)! men efter minuten hade gatt sa kandes det bra igen och jag gick tillbaka, mots av en trevligt tjej som jag presenterar mig for.

Bestamd som jag var tyckte jag att jag skulle gora en bra entre
'Engelska' Hej jag heter Alexander och jag ar har for att jobba.
Hon kollar pa mig konstigt, sedan fortsatter jag och sager att jag ar kvalifiserad harfrisor.
Da borjar hon fatta vad jag menar! Ahhh lyser i hennes ogon! Diskutionen gar vidare om vad jag har for visum och jag beratter att jag har ett Work and Holiday men ar har for att stanna sa helst av allt letar jag sponsring, hon sager till mig att dom garna sponsrar folk om det ar sa att dom verkligen visar sig vara intresserade och bra. dom har namligen tidigare sponsrat folk, Just nu en kille ifran Kanada.

GRAND FINALE!
Lordag ska jag pa mod's hair och testa!
gillar jag det sa for jag nog vara kvar och lara mig deras tekniker och satt att jobba. Ska bli sa himla roligt, lonen var val bra till en borjan men sedan sa hon att killar tjanade bra dar. :)
sa mina nara och kara, Alexander har sig sjalv ev en sponsring (tyvarr for er som ha mig tillbaka) Men bra for mig! och jag har dessutom formodligen ett javla bra jobb, Jag kommer borja som en Junior haha pappa nu ar jag junior pa riktigt :) sedan for jag borja ta Mod's kunder nar dom kanner att jag kan hantera deras tekniker och allt.

Weeei! nu ska jag ivag och handla mig nagot att stoppa i magen som bara skriker av lycka!

PUSS OCH KRAM!!!!!!!


Har snart ett nytt hem:D

Publicerat: 2010-02-16 09:03:57

I dag fick vi varan lagenhet, och japp det vart den vi vill ha ocksa!! Weeii blir en god middag for att fira;) Bilder ser ni tva inlagg ner.. Kommer fler sa fort vi flyttar in. Pa fredag morgon far vi nycklarna sa da ar det fritt fram. Maste forsoka losa det med el och internet under veckan ocksa, hoppas det inte blir allt for klurigt.

Just nu sitter jag i skolan, vi har fatt en massa info om allt mojligt roligt ( trakigt). Jag har iaf valt mina kurser for forta terminen.

* Language and communication
* International tourism and hotel systems
*Management concepts
*Introduction to marketing


Jag kommer att ga i skolan fyra dagar i veckan:D

Nu maste jag aka hem till Alex och ata for jag dor snart av hunger!


Karlek

Publicerat: 2010-02-15 11:55:12

Att fa bo i paradiset med varldens basta kille ar en drom fler borde fa vara med om...



Alskar dig!


Griffith

Publicerat: 2010-02-15 11:49:31

Jaha sa har den STORA dagen borjat narma sig sitt slut. Det vart en tidig morgon for oss bada da va var tvugna att saga hejda till vara kara finskor som skulle ta sitt pick och pack mot Brisbane:( Morgonen startade inte alls sa som jag hoppats... Det var likmaskar involvetat och mer vill ni nog inte veta (eller jag vill helst inte tanka pa det mer)....Men ussssscha fy och bla sager jag bara!!!

Klockan 12 motte jag upp Carolina, en svensk tjej som ocksa ska plugga pa Griffith. Skont att fa halla nagon i handen forsta dagen nar kanner sig allmant lost, haha. Som tva frageteckan vandrade vi runt pa det stora universitetsomradet, wow sager jag bara! Allt kanndes jatte nytt och rent, over mina forvantningar. Vi fixade medlemskap i Guild vilket ger en massa roliga rabatter pa bocker, fester etc. Sen fick vi vart student id och en jakla massa papper:D I morgon ar fosta forelasningen om hur uni fugerer, spannande!

Alex har vart duktig och skrivit ut CV:n, skickat nagra och vart i kontakt med realestate firman som har en lagenhet vi ar jatte intresserande av. Lagenheten ligger precis vid stranden och 10 min gangvag fran stan. Det ar en trea med ett lite aldre kok och badrum(men fortfarande frascht). Den ar helt nymalad och har nya mobler for ett hyfsat pris, sa hall nu tummarna att vi far den!

Tyvarr verkar det som att Alex handboll kanske kommer ta ett tag till da vi insag att traningarna ligger ganska langt bort, sa vi hoppas pa att hitta en losning pa det snart....
Efter en dag med massa info ar man ganska trott i huvudet, sa nu blir det nog en kall ol och sen krama kudden;)

Hoppas ni far en bra dag dar hemma och inte allt for mycket "Lappmogel" faller ner pa er, haha.

Puss & Kram

Liet Bilder pa lagenheten vi hoppas att fa!



     

 


Livet Leker..

Publicerat: 2010-02-14 10:14:58

Tankte bara onska er alla en riktigt mysig allahjartans dag:D Sjalva har vi spenderat hala dagen pa stranden, med bla himmel och svalkande vatten! Gardagen vart en partykvall med nyfunna vanner pa hostelet, massa dans och skoj. Bilder kommer snart!

I morgon borjar jag skolan, sa lite pirrar det i magen. Alex har haft lite ont i benet under dagen men om det gar over ska han eventuellt provspela i Griffiths handbollslag i morgon kvall:D sa hall tummarna nu att det blir bra!
Annars ska vi ansoka om en lagenhet i morgon som vi har hittat och tycker mycket om, hoppas pa att den finns kvar bara.

Nu tar min internet tid slut, jag uppdaterar er snart igen!

Massa karlek fran oss i Australien<3


Ett fint litet inlagg av Alexander!

Publicerat: 2010-02-12 10:24:42

dasa, dags for mig att skriva lite!

Att borja med sa maste jag saga att Australien ar over alla mina forvantningar, Det gar inte att beskriva det battre an att det ar ett land som ar helt Amazing.
Nar vi kom till sydney sa var vi valdigt jetlagade sa det vart ju inte sa mycket titta runt da men som dagarna gick sa sag vi mer av hur denna stora stad ser ut och den ar det storsta jag sett men det kan vara for att jag inte har sett sa mycket an i mina 20 1/2 ar men jag kan inte sluta sluka allt jag ser det ar som att hjarnan aldrig blir matt pa att se allt, for allt ar sa otroligt.

Snabbspolning for att petra redan har skrivit om det mesta redan sa ni vet vad vi gjort.

Nu ar vi i Surfers Paradise dar jag ska jobba och spela handboll och vara med min underbara Petra.
Man hinner nog inte riktigt reflektera riktigt pa vad det ar som hander aven fast jag vet att man kanske maste stanna upp lite da och da for att gora det, det ska nog bli bra sedan nar man har fatt ett jobb och borjar starta upp en ny vardag.
Under vara 3 dagar har i Surfers paradise har vi hunnit kolla pa 9 lagenheter och varit pa beachen (Amanda nu ar jag brun). lagenheterna har legat pa ganska spridda stallen i surfers men mest i centrum, vi kollade pa en specifik lagenhet som jag verkligen gillade den lag 1 min ifran Beachen och skit frasha iventarier. stora spegelgarderober ME LIKE! ahh den var bara helt sjukt snygg, men man ska nog inte heller hanga upp sig pa en da det finns flera andra.
nasta vecka far jag nog ga omkring lite sjalv och kolla lagenheter och soka jobb da Petra kommer borja i skolan sa hon kommer ha fullt upp med nya polare och allt som hor till. baksmallor och annat roligt, sa da kommer jag nog kanske skriva lite mer har om hur det gar for mig med allt.

Sa vi har haft ett par hektiska dagar har i Surfers Paradise, men igar sa tog vi faktiskt tag i kragarna och drog ut med Milla,Tia,Youv som bor po hostelet, skit roliga personer. sa det var night out med hostelet. kanske 20 personer som gick ut, vi kom till en klubb som var helt okej, fick fri entre och gratis drink. sa vi tog det och sedan dansa, vi var kanske max dar i 40 min sedan gick vi darifran for nagot pulver lura i oss att vi skulle dra till stranden for att dom andra ifran hostelet var dar och drack.
Men nar vi val kom ner till Stranden sa var ingen dar, sa vi borjade att ga emot stan igen. Allt som allt slutade det med att vi gick ner till The Nerang River for att sitta och dricka lite Vodka och lemonade, kandes precis som alla ganger i Vh med Richard och tony nar man har blandat eget! :)
Vi satt med musik och tog det lungt, ett par timmar senare kom tva grabbar till ifran hostelet och joina oss, jag drog lite tidigare an dom andra for jag vart sa javla trott och efterfull eller vad man ska saga!
Petra kom val dragandes vid halv 5 snoret eller nagot sadant. Skit kul kvall det var en helt otrolig kansla som jag aldrig haft forut.

Denna Fredagen har vi spenderat i sangs och bara tagit det lugnt for petra drack lite Goon Red whine igar sa hon madde val inte som en primadonna :D men Lite thai kak pa stan vart det iaf!

Jamen det dar var ju inte farligt! Hoppas ni gillar det jag skrivit for det kommer mer nagon dag!
Saknar er alla och ni ska veta att jag har det toppen och ni ska vara glada over att jag har Petra for att hon har fatt mig Lyckligare an nagonsin maste jag saga!

Kramar och pussar till er alla! <3



Living the dream again!!

Publicerat: 2010-02-09 13:05:48

Nu har vi antligen kommit "hem", eller iaf till vart nya hem:D Kanns helt otroligt att vara tillbaka, att knalla in pa samma hostel och agaren kommer ihag mig... Man har tydligen satt sina spar^^. kanslan ar iaf underbar, ni forstar inte. Jag har gatt runt med varldens leende sedan vi landade pa flygplatsen, detta ar lycka! Vi hann inte mer an att stalla in vaskorna pa rummet och sa var vi pa vag till stan tog en titt pa stranden, promis mellan nattklubbarna och en macka pa Subway och nu sitter vi har for att informera alla i Sverige att vi lever men har bytt stad.

Flyget fran Sydney gick 18.45 och flygresan tog bara en timme, sjalvfallet satt vi i skiten aven den har gangen..hmm?! Vad ar felet, var buss akte forbi oss sa vi var tvugna att ta nasta och sen va det en olycka pavagen sa koerna till flygplatsen var galna! Med nagra minuters marginal hann i fram i tid men det va pa gransen till att missa planet.

I gar tog vi bussen till Bondi Beach, och dar borjade det antligen spricka upp i bli sol, vilket resulterade i en sonderbrand nacke och axlar:/ Hela kvallen Promenerade vi runt stan i timmar forbi bla The Rocks som ar Sydneys aldre stadsdel. Vi har blivit riktigt grymma pa att ga igen, om man lagger ihop hur mycket vi har gatt under vara 5 dagar i Sydney lar vi iaf ha gatt konstant ett dygn. Tyvarr far fotterna lida med skavsar och blasor!!

Innan flyget i dag at vi glass pa coldrock (glasseria som mixar glass och godis), en mysig promenad i chinese garden och Boost (aussie smoothie) med Alex klasskompis Cilla:D Vadret har vart kanon och just nu ar klockan 22.00 och det ar ca 26 grader, nice!! 

Take care...


Efter regn kommer sol, hoppas vi iaf!!

Publicerat: 2010-02-07 04:54:35

Ojoj va dagarna gar, vi ar redan inne pa fjarde dagen och nu borjar vi planera resan upp mot Surfers. I morse vaknade jag sju och kunde inte somna om, tittade pa lite sex and the city medans Alex lag och sov. Riktigt besvikna vart vi nar vi tittade ut genom fonstret och sag regnet piska ner, hur mycket regn kan det komma?!! Vid tio tiden hade det iaf avtagig som tur va och vi i stort sett sprang hela vagen in till stan:D

En tur ner till Chinatown vart det, snurrade runt inne pa Paddys market (gjorde nagra fynd) och sen en promis genom stan och fika pa Starbucks. Nu sitter vi och overvager hur vi ska ta oss vidare i landet, flyg eller buss???
Flyget koster 89AUD och bussen 84AUD, skillnaden ar att flyget tar en timma och bussen tar ca 14 timmar. Men om vi tar Flyget tillkommer taxi sa det blir val ca 60-70 dollar till. Jag ska forsoka fa tag pa Bianca som bor pa mitt i mellan Sydney och surfers och hora om vi kanske kan stanna dar nagon natt. Tanken ar iaf att vi aker i morgon eller tisdag.

har ar klockan bara tre pa eftermiddagen och vet inte riktigt va vi ska gora resten av dagen, kanske en tur till Bondi?!

Hoppas ni har det bra dar hemma<3


G'day mates

Publicerat: 2010-02-06 01:16:12

Just nu sitter vi och vantar pa att regnet ska avta lite:D Berattade for alex innan vi akte att nar det regnar i Australien regnar det ofta ganska mycket, haha nu har han fatt se vad jag menar. Det har ost ner sen i gar kvall, det ar val straffet for att vi lamnade kylan i Sverige:)

Snart blir det lite lunch med Trystan som forovrigt aker till afrika i dag, sweet! och sen blir det en lite promenad ner till chinatown for att strosa runt pa den stora inomhus marknaden Paddys market. Kanske kan hitta oss ett paraply om inte annat^^.

I morse fick vi byta hostel for att det vi bott pa tidigare var fullbokat i dag, hamnade pa ett litet stalle med 12 rum och med en tokig agare som kunge spela "Sant ar livet" pa gitarren!! Haha....

Har lite bilder jag ska lagga upp fran gardagen, men gor det nar vi hittar dett stalle med tradlost internet om inte annat hittar ni bilder pa Alex facebook under albumet Aussie for real...enoy!

Sov gott<3


Framme!

Publicerat: 2010-02-04 23:29:52
Efter manga langa timmar har vi nu antligen kommit fram till varat nya hem. Har ar det 25 grader och shortsen har akt pa. Resan gick riktigt bra, Alex hade absolut inga problem med flygingen ( utan piller dessutom):D. Forsta flygningen gick jatte fort, efter spurten pa bromma nar det borjade ropa ut vara namn i hogtalarna. sa typiskt nar man ar pa plats nastan 2 tiummar innan flyget gar.
Pa bryssels flyplats fick vi tiden att ga genom att ta oss ur den stora rokfria flygplatsen ut pa gatan. Men for att gora det lite roligare laste vi in vaskorna pa fel terminal och nar vi va klara med att lufta lungorna kom vi inte in till vaskorna igen, uupps! Efter att a sprunigt runt hela flygplatsen i nagon timme fick vi escort av nagra vakter. Haha sa typiskt!
Flygningen mella Abi Dhabi tog ca 7 timmar och pa planet var det sa varmt att man fick panik, utan en enda timmas somn och en massa mat senare ( ja de riktigt proppar i en mat!) var i antligen framme vid andra stoppet. Har hade vi bara 3 timmars vantan, sa vi vandrade runt bland tax freen. Sista flygningen var den absolut vasta, pa hela 14 timmar!!! Som tur va det iaf kallt i planet, fick nagra timmars somn och tittade lite film.

Klockan halv atta aussie tid var vi framme pa sydneys flygplats, home sweet home! For mig kanns det lite sa, nastan som jag aldrig akt har i fran..<3

Vi hittade efter lite konkande pa tunga vaskor antligen ett okej hostel som vi nu bor pa, Great aussie backpackers i kings cross.
Efter saaa manga timmars flyningen kanner man sig inte riktigt som en manniska, smutsig , svettig ja bara allmant acklig. vi tog en skon dusch och gick sedan ut for att hitta ett internet cafe. Vi hade riktigt tur for det visade siga att kim var online sa vi bestamde traff 30 min senare vid Bondi junktion.
Jatte kul att se henne igen:) vi at lite lunch och fick lite uppdatering om hur livet i Oz hade vart for henne.Kort dar efter traffade vi de irlandska killarna!
Tillslut bestamde vi oss for att aka tillbaka till varat lilla rum for att sova, men det tankta tre timmrnas somn vart 6 timmar och vi vaknade nar klockan var 9 pa kvallen fortfarande heeeelt slut! Sa vi bestamnde oss for att sova vidare. Nu har vi vart klar vakna sedan sex i morse. Atit lite frukost, en glass och snart ska vi packa vaskan for att byta rum.
Dagens plan ar att visa Alex hur underbar den har staden ar!!

Kanns underbart att faktiskt vara framme, efter jobbit hej da till familj och vanner!

Tanker pa er!

Kramar fran oss pa andra sidan:)


Bryssel.....

Publicerat: 2010-02-02 17:06:34
Nu ar vi pa bryssels flygplats, resan hit gick jatte bra. kort och skon:) Nu forsoker vi sla ihjal 8 timmar for att ta nasta flyg till abu dhabi... och sen vidare till sydney!!!!! Haha skulle ut och ta en cigg nar vi kom fram, men va tvugna att ga ut da hela flygplatsen ar rokfri, skit ide!! for vi hade last in vaskorna pa A terminalen, men nar vi skulle ga in igen fick vi inte komma in pa nagon annan en terminal B for det vad den vi skulle ta nasta flyg ifran...efter att ha virrat runt pa den har extremt stora flyplatsen i ganska manga minuter fick i eskort av vakterna till vara vaskor...hahaha att det alltid ska handa nagot, helt otroligt!

Massa aventyr 11

love