Fröken Sverige!

Publicerat: 2010-07-30 15:09:24

haha skoja inte vad förvånad jag blir när jag byter kanal och precis som jag slår på SBS ONE så ser jag Sandrew metronomics eller vad det heter! och bara, Hmm vänta finns det överallt? NEJ det finns det inte det är ett svenskt film bolag! DOM visar Fröken Sverige på Australiensisk tv!
Helt otroligt, det är dock kanske inte bästa svenska filmen men jag måste bara se den för det är enda gången dom visar svensk film på deras tv kanal!


Nu är tjejerna på g igen!

Publicerat: 2010-07-30 11:41:24

Vilken natt! Jag och Petra gick inte och lade oss förens 1 igår natt och jag somnade inte förens vid 2.30 och sedan vaknade jag vid tio i 3 för att Carolina och Rebecka kom hem och livade och jag tror jag somnade om vid 4 tiden sedan upp vid 9 tiden!
väl uppe satte jag mig och fortsatte med bostads letande och lite små pyssel som jag behövde göra, Petra vaknade ungefär vid 10 tiden, Vid halv 2 tiden drog vi iväg till southport för Petra hade personlig träning och jag skulle prata med en av killarna på Fitness first som är en stor gym kedja kan väl säga ungefär som sats.
När vi var klara med detta så skulle vi iväg och titta på ett hus som låg en bit ifrån southport och idag så var det super väder, Jätte varmt och härligt med sol men jag tog jeans så det vart lite svettigt att gå, Kändes som att gå med en sjö emellan benen så svettigt.
När vi kom fram efter 30 min rask gång i stekande sol så såg vi huset och ingen av oss fick en bra känsla, när killen som bodde där kom ut och vi såg han så inser vi VAD I HELSKOTTA ÄR DETTA?
Aussie male 55+ kommer gåendes, och jag skojar inte när jag säger det han var hög som en örn!
Väl inne i huset möts vi av 2 kineser som ser lite lustiga ut och säger hej, sedan visar han oss rum och det var som vi trodde, Pundar kvart! usch, nej jag vill här ifrån NU tänkte jag hela tiden! Ville bara att han skulle sluta prata så jag fick komma ut därifrån.
Efter detta besöket så gick vi vidare emot surfers vilket tog 30 min till ungefär så vi fick oss en härlig promenad iallfall och njuta av det fina vädret!

När vi väl var hemma gjorde alla tjejerna sig iordning för att dom skulle iväg på Back to school party på uni baren, dom ställer till med mycket festar dessa studenter det är en sak som är säker.
Så nu sitter jag här och bloggar och letar ny musik, Spelar för tillfället lite paramore i spelarna, jag har även hittat vilken frisyr jag vill ha! Adam lamberts frisyr i hans nya video if i had you.
http://www.youtube.com/watch?v=gBVSjNoJCuk Spana in den och säg vad ni tycker!

Vi fick även ett skönt samtal ifrån Carolina en av tjejerna som flyttar ut nu att hon har hittat en kille som heter Mat som vill flytta in och jag pratade med honom såhär på kvällen och det verkar 90% som han ska flytta in så vi behåller nog kanske lägenheten.


Vågar jag släppa lös dessa 3 absolut STUNNING hot tjejerna??? Skulle inte tro det men jag måste tyvärr, måste dela med sig av det goda eller vad säger man?



Pussar och kramar till er där hemma!


Massa val hit och dit

Publicerat: 2010-07-29 11:54:54

Åh detta är verkligen riktigt jobbigt, vi har fått tacka nej till huset som vi skulle flyttat in i för 2 av tjejerna bestämde sig för att skaffa något annat, så jag och Petra har nu massa val att göra. Eller egentligen bara 1 val att göra, men vi måste bestämma oss för något.
Valen är att dela lägenhet med andra eller så får vi helt enkelt ha kvar våran lägenhet och hyra ut det till random folk som vill dela rum.
Samtidigt som det vore skönt att ha kvar lägenheten för den har så bra location så vore det skönt att ha roligt folk omkring sig, man kan få sjukt skönt folk som bor med en men vi har bara fått svar av 1 kines och 1 argentinare och hans vän.
Man vill ju ha någon som är lite mer jämnlik med, typ någon som man kan prata med och ha roligt.
Tidigare idag så var vi och kollade på ett rum som var ganska stort med 2 aussie tjejer och 1 aussie kille som bodde i ett hus men det var 20 min ifrån surfers och inte nära beachen, hon som vi pratade med var jätte jätte trevlig och hade 11 valpar och 2 vuxen hundar så jag tror vi skulle kunna komma överens med dom.
Men nackdelarna är att det är långt och sedan så var badrummet sådär, ganska smutsig känsla i det men annars var det helt okej med resten, dock kändes det lite som dom lever ett "vuxet" liv mer än vad vi gör.

Nu ska  vi iväg och ta en fika med 2 svenskar som ev har ett rum ledigt eller något sådant, vi får se vart någonstans det leder, förhoppningvis någonstans bra!

kommer uppdatera lite mer imorgon vad som händer, är helt sänkt nu för jag går på en antibiotika kur på 5 dagar, och efter 2 veckor penicilin så är man rätt slut. Nu känns det att jag börjar bli bättre iallafall.


Forsta dagen pa andra terminen...

Publicerat: 2010-07-27 14:42:43

Da var forsta dagen pa termin nummer tva avklarad;) Hade forelasning and handledning in Foundation studies, vilket verkar vara en ganska kul kurs. Hela dagen har jag traffat manniskor for att kopa och salja secondhand bocker, i och med att jag kopte alla bocker nya forra terminen kande jag att det kunde vara en bra ide att spara lite pengar den har gangen. Traffade lite nya trevliga manniskor vilket alltid ar uppskattat och fick sovenir fran japan fran underbara Naomi. Kanns kul att antligen fa saker att pyssla med efter 5 veckors vila, men antar att det inte kommer att ta mycket mer an nagra veckor innan jag sitter och klagar pa att det ar for mycket att gora istallet, haha.

Har ni det fortfarande varmt och skont i Sverige??

Juste, vi fick huset men nu har det ju sjalvklart uppstatt lite problem sa vi far se om det blir av eller inte.. Hoppas pa att kunna ge er nagot slags besked i slutet at veckan. Skulle behova tva som kan dela pa ett stort rum, men vet inte hur latt det ar att hitta? Om nagon som befinner sig i Surfers och laser bloggen och tycker att detta later bra hor av dig!!! :D

Puss pa er


Whale watching Surfers paradise

Publicerat: 2010-07-25 06:08:12

CHECK!
Igår kväll bestämde jag och Petra oss för att vi skulle ut och titta på valar som det nu är season för här på Gold coast, vi låg och försökte sova och beslöt oss för att är det fint väder när vi vaknar imorgon så drar vi.
Upp åtta för att se hur det såg ut över vattnet vad vi visste var att det skulle blåsa lite, 14 km/h för att vara exakt och när vi insett att det såg bra ut gick vi in på hemsidan och bokade 2 platser för båten som avgick 9.30 ifrån Marina Mirage.
Vi gjorde oss iordning och käkade en snabb frulle för att sedan springa ner till bussen och ta den som heter 750 emot Seaworld, busstrippen kostade 2.50 $aud och tog 10 min vilket är ett hutlöst pris för typ 3 stationer tycker jag.
Bolaget hette Spirit of gold coast whale wathing och biljetten kostade 89$aud p/p, då tillkommer en kopp te eller kaffe vilket smakade buffelpissat stepp gräs, nej men helt okej faktiskt jag tror teet var godare än snabb kaffet.

Det vart en skön tur på 3 timmar ungefär och dom tog en cirka 3 miles utanför surfers kust, när vi kom ut såg man att det sprutade ifrån vattnet och direkt vände båten dit och försökte komma så nära som möjligt.
vi trodde att man skulle komma lite närmare än vad man gjorde men man insåg direkt att kommer vi närmare så inser vi hur stora dessa djur är, humpback valar kan bli upp till 80 meter långa! 80!!
När vi hade varit ute ett tag och var på väg tillbaka och kände lite att jaha fick vi inte se mer än så? då ser vi hur en stor val kommer lekandes ur vattnet och plaskar ganska nära oss för att sedan dykte den ner och 2 min senare kommer den farandes med storm fart och upp ur vattnet och hoppar! Man såg hela valen över ytan och det var helt underbart att få se, det var dock en ganska liten val men helt otroligt!
När vi kom tillbaka fick Petra lite ont i magen och vi gick till Donken för att ta oss lite käk, jag tog en sallad och petra nuggets vilket ingen av oss förstod hur hon kan vara sugen på efter att vi sett Jamie olivers program om hur dålig mat barn i usa får på skolorna och vad nuggets är gjorda på.
när vi var färdiga så gick vi runt i Marina Mirage som är ett jätte fint shopping center och vi hittade MAX BRENNER!
så att säga nästa fika blir absolut där! :)
vi fick ett par bilder på en bits avstånd så jag hoppas ni kan se lite utav dom.






Sådär då tackar vi för oss och fortsätter dagen med att städa lite sedan promis!
tjingelingping!



flytta?!

Publicerat: 2010-07-22 08:19:06

I dag var vi och tittade på ett hus som ligger i Broadbeach waters, jätte fint precis nere vid floden. I morgon ska vill lämna in ansökan så förhoppningsvis vet vi om vi får det till helgen, så håll tummarna!!! Annars har det vart en lugn dag i solen på starbucks, mycket som ska lösas när man ska bo 6 pers under samma tak. Det är så spännande:D




Hemma igen..

Publicerat: 2010-07-21 16:54:53

Wow säger jag bara, vilken otroligt underbar helg jag har haft! Jag tog bussen fyra på morgonen från Surfers på fredagen efter bara två timmars sömn, kom fram till Sydney vid åtta tiden på morgonen och tog en buss till Bondi för att träffa Kim. Efter en fika och gick vi till hennes lägenhet för att vänta till Diddi slutade jobbet, jesus va trött jag var!! Gick runt i en bubbla hela dagen, jag gjorde ett hyfsat försök till en powernap men det gick inte så bra. Kvällen spenderade vi på Kims jobb, en irländsk bar med Trystan. På lördagen drog vi oss upp ur sängen efter några få timmars sömn och tog en promenad genom Paddington hela vägen till Bondi junction... Jag är kär, just den delen av Sydney är fantastiskt massa små butiker och cafen riktig mysfaktor.Hade jag bott i Sydney hade jag bott där!.. Plus att de har Max Brenner, för alla choklad älskare:) På kvällen åkte vi till The Rocks på inflyttningsfest, 36e våningen med utsikt över operahuset...Sweeeeet! Efterfest i Kingscross på Diddis gamla jobb, och jepp vi va hemma klockan 8 på morgonen.. Hela söndagen och måndagen vart väldigt lugna med god mat och film. Jag åkte hem igen måndag kväll och precis innan vi skulle landa hade vi jätte turbulens i planet, dessutom  var vi på väg ner så det kändes som att va på tivoli, fast värre. Uscha, bara en halvtimme efter att jag kom hem till lägenheten började världens oväder med blixt och dunder. Jag är så glad att jag åkte på min lilla mini semester fick träffa mina underbara tjejor (stort tack till er) och bara njuta av sista tiden av lovet, det ska jag absolut göra om.


I går vart de en liten shopping tur på stan och utgång igen, en tur till Casinot och sen slutade vi på Billys beachhouse.. Phuu nu måste levern få vila i några dagar och jag måste försöka ställa om dygnet igen för snart börjar allvaret.


     












 


Vad gör vi med våra liv?

Publicerat: 2010-07-18 15:40:02

Tja du kära Carolina det är en bra fråga.

Petra har nu varit borta i 3 dagar, hon åkte ner till Sydney i fredags morgon för att hälsa på Diddi och Kim.
Efter att ha varit tillsammans i nu snart officiellt ett år så är det ganska konstigt när ens andra halva är borta bara några dagar och man ligger själv i sängen och funderar sig till döds vad den andra gör just då, men till slut så får man ro nog att sova och inte för att vara den som är den men jag kan tycka det är skönt att vara själv några dagar ger en lite tid för sig själv men ändå tycker jag det är sjukt jobbigt.
Nu när hon varit borta så har jag inte gjort mycket mestadels varit här hemma och varit ute och promenixat för mig själv.

Igår var jag med Zhanna min chef efter jobbet och rökte lite vattenpipa okej lite var fel ordval mycket, vi satt i två timmar och snacka och spelade backgammon som hon lärde mig hur man spelade.
Jag vann, Hurra vad duktig för det var första gången jag spelade så jag antar att man får klassa det till nybörjar tur eller något i den stilen efter att ha spöat skiten ur henne så gick vi och käka en kebab.
När vi hade fått våran kebab inser vi att alla andra runt omkring oss är dyng raka och har väldigt roligt i deras åsyn men vi andra tycker det är mindre kul att få en halv vattenflaska utspädd över en för att sedan bli frågad av en tjej om man är gay medans hennes tjej polare klänger över staketet in till Fiddler's och visar halva arslet och bröstet tittade ut ur klänning som var ack för kort och tajt.
Jag klagar absolut inte på den synen jag fick men jag tycker det är trashigt hur vissa tjejer klär sig (ursäkta som säger det) men ni får tycka jag låter gammal, men det är faktiskt sant att VISSA tjejer inte klär sig smakligt för att vistas på stan.
Väl hemma så satte jag mig i soffan och spelade lite data och sedan lade mig i sängen och kollade på Step brothers for the first time, jag tyckte den var ganska bra faktiskt.

Söndagen kom och vad gjorde vi med våra liv?
Jo Carolina jag ska ge dig svaret vad jag gjorde av mitt liv.
Jag vaknade av att jag hörde Alex palex, vilket uppvaknande? kanske lika skönt som att bli väckt mitt i natten när tissel tassel Carolina är lagom rund om fötterna och frågar Rebecka som är våran nya tjej i lägenheten förövrigt en riktigt rar tjej.
Men åter till ämnet lagom sådär 3 någongång kanske på natten hör jag hur Carolina är utanför rummet och pratar med Rebecka om hur Carolina tycker att hon ska väcka mig.
Carolina- Ska vi väcka Alexander?
Rebecka- Nej varför det?
Alexander- *vänder sig i sängen* och tänker SHIT NEJ DET ÄR NATT SOV!
Carolina- Jo men varför inte?
Rebecka- Låt honom vara han sover ju.

Sedan somnade jag om och tänkte inte mer på saken.
när jag väl vaknade av att jag hör Alex palex så kollade jag klockan och insåg att den var över tolv och dags att get up and discover the world.
Går upp och möts av två blickar ena ifrån en madrass på sängen och den andra ifrån soffan båda insvepta i täcken och kuddarna uppladdade.
Och det är så deras dag såg ut, Ja dom låg eller har legat i 12 timmar i streck och inte gjort ett jack shit eller det är väl fel att säga dom har ju ansträngt sig att få mig att beställa hem pizza ifrån eagle boys till oss alla.
Efter att ha tryckt i mig en hel pizza har jag varit ute på en lång promenad och suttit och kollat på solnedgången över Southport.
Ah, vad mer Carolina gick våra liv åt, hmm att kolla på film och käka?

Nu sitter jag här framför datorn och lyssnar på lite gamla bandit låtar ifrån vol.4 Johnossi och millencollin lite andra med.
Kan inte bärga mig att få hem min flicka igen! Älskar att ha varit iväg ifrån henne och få se henne igen, det fyller hela hjärtat med värme!


Solnedgången


Såhär såg det ut hela dagen för deras del


Sydney

Publicerat: 2010-07-18 15:38:22
Just nu ar jag i Sydney, har haft en helt underbart kul helg med vannerna som bor har. I morgon aker jag hem igen sa jag tankte skriva om helgen da och lagga upp lite bilder. Men nu vet ni att jag lever iaf...

Puss

Jag sa åh åh vad det är skönt att va...

Publicerat: 2010-07-14 13:32:54

SJUK!
Helt otroligt det tog mig 3 veckor att pallra mig till doktorn och som det smakade, Bihålsinflammtion och inflammation i bröstkorgen, vad det menas med inflammation i bröstkorgen vet jag inte men ont har jag det är en sak som är säker.
Petra ligger och försöker kurera sig också, hon vart sjuk igen igår och hostar halvt ut lungorna vilket börjar bli vardag för mig.

Jag började två veckor sedan och säga att jag ev skulle gå till doktorn för att jag kände mig dålig, men för er som vet så faller inte äpplet långt ifrån trädet, jag är precis som far min. Inte för ens jag ligger på bädden och knappt kan röra mig går jag till doktorn, det är kanske inte det bästa man det känns bäst.
Men iallafall så har jag varit hos doktorn och det var 2 timmar, ja ni ser rätt 2 timmars väntetid för att se doktorn, det känns som något som händer på sjukhus och inte vårdcentraler men tydligen här i Australien så tar det så långt tid. Men doktorn var väl "hjälpsam" han frågade lite och tog tempern sa, du har vad vi kallar Smokers någonting och menade då på att jag hade en inflammation i bröstkorgen och därför hostar jag.
När jag väl började prata med honom om att jag hade förmodligen en bihålsinflammation så sa han bara "dom där pillrena kommer hjälpa mot båda sakerna" sedan försökte han vara vänlig och fråga vart jag var ifrån och menade på att han hörde Accent, han trodde jag var kanadensisk/fransk. Är det något man ska ta positivt eller negativt? :)

Slutsats: Oartig receptionist som bryr sig mer om sitt utseende och en halvt hjälpsam doktor och för lång vänte tid så tycker jag inte att Surfers Day & Night läkarmottaning inte är att hänga i julgranen, åker ni hit så gå inte dit om ni inte har något annat val!

Nu ska jag ta mig den sista Daimen och lägga mig och glo på tv och krama om min underbara flickvän som följt med mig 2 gånger till doktorn även fast hon är jätte sjuk också.

Ha det så jätte bra! Pussar och kramar från sjuka Alexander och Petra! <3<3<3


Monday....

Publicerat: 2010-07-12 15:46:09

Efter en helg fylld av festligheter kanndes de inte mer an ratt att ta en svang forbi gymmet i morse, tyvarr kom jag inte langre an busshallplatsen innan jag var tvungen att vanda tillbaka till lagenheten igen. Dumma mage, jag ar sa himla trott pa att fa ont! Alex vart ganska forvanad nar jag kom tillbaka efter tio minuter och la mig raklang pa golvet precis innan han behovde borja rora sig mot jobbet. Seeeeeg dag, ville inte riskera att fa ont igen sa jag spenderade dagen framfor datorn, tittade pa tv och bara tog de lugnt. Nar klockan borjade narma sig fyra holl jag pa att do av tristress och gjorde ett nytt forsok att ta mig till Southport, YEY de gick.. Efter en timme bodycombat, var jag helt slut i kroppen! Vilken traning, blir absolut ett pass jag kor ofta!  I morgon ska jag traffa min PT igen och hoppas innerligt att jag inte har allt for mycket traningsvark:) 

Tittade precis pa mamma och pappas hemsida och sag att de nu har seglat genom Kiel och ligger vid en hamn pa andra sidan, sa spannande.. men jag tycker inte om att jag inte kan ringa! Langtar tills jag far halsa pa dem i vinter.. www.sailaway.se

 Vi borjar titta runt pa nya lagenhet ocksa, for vi blir en eventuellt tva till som ska bo tillsammans nasta termin. Problemet ar  bara att vi har blivit lite bortskamda, for den lagenheten vi bor i nu ar sa perfekt pa sa manga satt; nara till stranden, till stan , till bussen etc etc.... Nu maste vi hitta nagot liknande fast storre utan att behova ga upp i pris. Well well, leasen pa den har lagenheten gar ut 18 Aug sa vi har fortfarande tid pa oss.  

Pa fredag aker jag ner till Sydney, aaa det ska bli sa kul att traffa tjejorna igen!!!!  Jobbigt bara att jag maste aka 5 pa morgonen, men de ar val sa det ska vara nar man ska pa semester?! Lov i all ara, men nar man inte har massor av pengar att spendera borjar de efter fyra veckor bli lite trakigt. Till sommaren blir det abslout till att forsoka hitta ett jobb, praktik eller en ny hobby....
 
Verkar som att solen skiner pa er dar hemma, nu borjar jag ocksa langta efter att fa ligga mig pa stranden och njuta..

Puss och Kram


En helg full med fest

Publicerat: 2010-07-11 07:30:32

Lagom såhär på söndags eftermiddagen så börjar jag äntligen känna mig som en människa igen.
Allting började i fredags när jag fick ett samtal ifrån Jake på jobbet som sa att jag inte skulle jobba på lördagen för Zhanna ville ge mig ledigt, efter samtalet stack jag in huvudet ifrån balkongen och frågade Carolina och Sven om vi skulle gå ut.
Mycket rätt dom ville gå ut men Petra var lite dålig så att hon kände inte för det så hon stannade hemma och käka lite kladdkaka jag hade gjort någondag tidgare med glass, Jag,Carolina och Sven började parta med att spela Ring of fire som är ett kort drickspel för er som inte har en susning.
Efter att vi spelat klart så drog vi vidare till Casinot där vi drack Lots of öl och sedan därifrån åkte vi till Surfers för att gå på Shooters där vi stannade till nästan stängning och vi kände att dansandet hade blivit för mycket.
Shooters är väldigt bra på det sättet att det har två dansgolv med ena trance/dance och den andra hiphop/Rnb. sedan så är det väldigt fräsht där.

När vi väl hade kommit ut så ville Carolina hem så hon drog tidigare än mig och Sven, vi stannade kvar och käkade Kebab och satte oss på stranden och snackade lite skit för att sen gå hem och dricka en varsin öl på balkongen.

Lördagen vart en väldigt seg dag med gemensam middag på eftermiddagen, sedan började drickandet igen.
Efter att vi hade suttit hemma och spelat lite drick spel och lyssnat musik så gick vi in till stan för att gå på "The haunted house of horror" som enligt alla oss fyra inte ALLS är värt pengarna.
Du betalar 25 dollar och sedan kommer du in och det är en skrämmande början där dom berättar hur rädd du ska bli och allt, men när du väl gått igenom så är du inte alls rädd. inte en enda gång vart jag eller Sven rädda medans tjejer hoppade till för en haj.
Efter att vi hade varit på skräckhuset så gick vi till Bottle shopen och köpte en flaska Passion pop som kostar 5.80 dollar så det är billigt som tusan och man blir lagom rund om fötterna på det.
Sedan gick vi ner på stranden för att dricka för du får egentligen inte dricka offentligt här, så vi gömde oss där nere istället som små skitungar och rätt sagt för där nere satt alla skitungar, vi stötte på 3 tjejer som satt och drack, den yngsta var väl 13 år vilket jag inte visste för ens Petra sa det idag, den älsta var 17 år och den andra 15 år. två av tjejer var väldigt Pratglada och undrade mycket och frågade mycket om vad vi tyckte och tänkte, faktiskt lite intressant att prata med dom små liven.

När vi kände att det var dags att gå iväg så gick vi vidare emot Waxy's som jag berättade lite om i ett tidigare inlägg och väl där så stog vi i en kö cirka 20 min innan vi väl kom fram till vakten och precis som att vi står det bryter helvetet lös och hela uteserveringen börjar gunga, bokstavligt talat typ 10 personer som börjar bråka och alla vakter springer dit för att kasta ut dom, bråttade ner dom på marken och mer eller mindre ströp lust tillgångarna på dom för att lugna dom.
när allt detta var lugnat så börjar nästa att fightas och vi får stå ytterligare ett tag och vänta, men när allt testosteron hos grabbarna hade försvunnit så fick vi gå in och ha en super rolig kväll med snakebites och dans.

Efter en hel helg av fest så är man ganska sliten såhär på söndags eftermiddagen så jag funderar på att gå och hyra en film och köpa mig lite chips och gräddfil så jag kan äta dipp som madde skickade ner för en månad sedan!


Två glada pojkar på väg till stan


Två fruktansvärt snygga tjejer med en hunk

Den arma pojke hittade vi vid stranden fast tejpad.


Ny dag Nya äventyr

Publicerat: 2010-07-09 07:54:25

Vraket vakna till liv vid 8 tiden imorse av att Petra dundrar in och säger vakna vakna.
Men absolut var det värt att gå upp vid den tiden när man inte måste, vi drog iväg till Broadbeach för att titta på Red bull junior surf masters som började vid 9 tiden.
Jag gjorde iordning snabb som Usain bolt på 10 min medans Petra sminkade sig så gjorde jag Frulle à la Alexander, 2 mackor och juice!

När alla andra var färdiga det vill säga Carolina och Sven så drog vi ner till bussen för att bege oss emot Broadbeach, väl där så kom vi fram och hörde speakern tala om vilka surfare som skulle köra nästa heat.
När vi kommit upp emot stranden så kom det två jätte söta flickor som delade ut redbull till folk, så vi fick oss en varsin redbull och en redbull shot! perfekt när man är super trött och bara egentligen vill sova sedan gick ni ner och satte oss på stranden och njöt av showen som till en första början var seg för vågorna var inte dom bästa och det är Junior masters så dom har väl kanske erfarenheten i ryggen än men en kille i heat 7 var sjukt duktig och fick höga poäng tror att han kan vara i finalen på söndag klockan 3.

Efter att vi hade kollat på 4 heat som var 20 minuter för varje heat så gick vi tillbaka emot surfers för att få en promenad medans Petra tog bussen halvägs för att dra till gymmet där hon skulle träna med sin PT, check that out hon kommer bli stålkvinnan snart, Jag,Sven och Carolina gick tillbaka till surfers och handlade lite på Coles för att sedan gå hem och göra en najs lunch.
Det var en schysst lång Baguette med Skinka ost och härlig fräsh sallad, in i ugnen 10 min och voila du har en riktigt schysst Subway macka "typ".

Nu ligger våran duktiga Petra och vilar, jag sitter här medans Sven och Carolina ska kolla på Sherlock Holmes som är för övrigt en så himla bra film så har ni inte sett den så bör ni göra det! :)



Kram på er där hemma långt där borta! vi saknar er alla!


Skolan

Publicerat: 2010-07-06 14:35:56

Har kommer lite bilder fran skolan, de ar svart att fa en bild pa hur det ser ut for det ar sa stort och valdigt manga byggnader. Tyvarr va vadret riktigt trakigt, men sant styr man ju inte over... Va och lamnade in papper fran csn, behover en stampel fran skolan som visar att jag fortfarande pluggar for att fa pengarna till nasta termin, trodde jag skulle fa den pa en gang men icke upp till fem dagar kan det ta.
Va och tranade i dag ocksa...saknar Sonja, ar sa mycket roligare nar hon ar med. I morgon ar Alex ledig, och Carolinas kompis kommer pa besok, trevligt trevligt :D

Ha en bra dag!!



(Klicka pa bilden sa blir den storre:D)
      


Betyg :D

Publicerat: 2010-07-05 08:11:38
Fick precis tillbaka mina betyg fran forsta terminen, och aaaa sa glad jag vart!!

FOOD&HOS 1109HSL Int Tourism & Hotel Systems 10.00 D 60.000
LANG&LIT 5901LAL Lang. & Comm. for Bus. & Com. 10.00 D 60.000
MANAGMNT 1101IBA Management Concepts 10.00 C 50.000
MARKETNG 1003MKT Introduction to Marketing 10.00 D 60.000
 
   
  5.750   5.750

Det visar sig att med lite vilja gar det verkligen! Jag var sa nervos nar jag flyttade hit, undrade om min engelska skulle racka till, men de visade ju sig att man inte behover ha MVG i engelska for att lyckas... Nu ska jag i vag och trana och sen blir det till att fira!!!

Sa har satter man betyg pa universitet i Queensland:

University of Queensland grade scores
UQ GradeEquivalentRaw mark range
7 High Distinction (HD) 85-100%
6 Distinction (D) 75-84%
5 Credit (CR) 65-74%
4 Pass (P) 50-64%
3,2,1 Fail (F) < 50%

Grade Point Average (GPA) = Sum of (grade points × course unit value) / total number of credit points attempted

Sa nu vart man lite taggad till nasta termin...  :D

Sondag...

Publicerat: 2010-07-04 17:30:21

Skon dag, tog en promenad upp till stan och at kebab... spelade spel i solen pa balkongen och tillslut en bio i Pac fair med Carro,Jenny och Alex. Vi sag nya the Twilight saga: Eclips aaaa sa bra den va:D!!! Kul att de lyckas gora tre riktigt bra filmer, ganska ovanligt, langtar till fjarde kommer ut. Annars har dagen vart riktigt lung, Alex kanner sig lite dalig igen hoppas pa att de inte blir varre for han ska jobba i morgon.

Nu maste jag sova.....god natt!


Ar det bara jag eller ska nagot alltid ga fel?!

Publicerat: 2010-07-03 09:56:03
Hejhejhej, forlat for varan absolut usla uppdatering pa sista tiden, men varat internet har vart nere under nagra dagar. Hoppas allt ar bra med er dar hemma och att er sommar ar i full gang! Sjalva rullar livet pa som vanligt (japp, tro mig det blir en vardag har ocksa). Efter en riktigt bra midsommar helg, var vi alla lite trotta men det stoppade oss inte fran en kul utgang i onsdags for att saga hejda till norska vanner som ska bege sig hem igen. I tisdags kom Carolinas 'kusin' fran Peru hit, hon ska ocksa plugga pa Griffith, trevligt att fa prata lite engelska i lagenheten. Jag har kopt en ny mobil for min borjar ge upp nu, anvander fortfarande samma nummer men har ett nytt ocksa. Insag att det har maste vara min forsta mobil jag koper sjalv, haha helt sjukt och jag ar snart 22 ar.

Well, vi har som ni vet haft lite problem med Alex visum pa sista tiden men nu verkar det som att vi har fatt en ganska klar bil pa hur vi ska losa det, tyvarr blir det inget sponsor visum....
Vi har tre allternativ och det fosta ar att han skriver in sig pa mitt visum, men da far han bara jobba 20 h i veckan, annars kan han ju borja plugga men det kanns inte helt ratt i och med att han inte vill. Sista sattet ar att han gora sitt andra ar pa det visumet han har genom att jobba pa farm i tre manader och det ar de han kommer gora for da kan han jobba heltid men han maste byta jobb var 6e manad, men han maste vara borta fran mig:(. Det sista aret blir lite jobbigt, har pratat om att kanske aka och plugga en termin i London, aja det blir ett senare problem..  Jag antar; eftersom allt har gatt sa himla bra sen vi kom hit sa maste nagot ga daligt...

Nu kom Alex hem fran jobbet och vi ska ata lite och sen ut och dansa:D

Saknar er!