Så här dagen efter...

Publicerat: 2010-05-30 04:44:34


I går var det fest hos Carolinas gamla roomies i Mermaid beach, temat va; Trailer trash:D,  jag tor alla pa festen hade sin egen syn pa temat..HAHA... En riktigt trevlig kväll med nya människor vart det iaf! Nu ligger vi i soffan och degar, blir nog inte mycket gjort i dag... Kanske en promenad på stranden!?

Take care people!Nya kompisar:D

Publicerat: 2010-05-27 05:46:19

Så då var de torsdag, det betyder LEDIGT!! weii! Alltid lika skönt, har spendaret hela morgonen i soffan och tittat på film. Snart ska jag gå upp till stan och äta lunch med Alex som jobbar och står i. Sen tänkte jag börja plugga till mina final exams, som är om lite mer än två veckor! 4 stycken prov har jag under en veckans tid, och sen LOV i 5 veckor!!!!! Blir eventuellt en resa ner till Sydney, och sa ska jag hälsa på Bianca i Taree också.  ÅÅ ja juste jag och Carolina ska aka och rida också, ska bli så himla kul.
Jag har skaffat mig lite nya vanner... Dessa sota sma papegojor kommer och ater pa varan balkong, och inte ar dom blyga heller!

1 day of something new.

Publicerat: 2010-05-25 11:06:58

Idag har det gått riktigt bra, en fresh start på något nytt! ;)
Kom precis in ifrån min jogging runda runt Surfers paradise och main beach, jag har väl försök räkna ut att det är ungefär 7 km och det tar mig i lugn takt eftersom rök påverkar lugnorna så fruktansvärt illa och inte kan köra på riktigt som förut, men nu ska det fan bli bra ändring.
Jag försöker att vara ute ungefär 3 ggr i veckan och jogga, en kör jag 7km och två kör jag surfers vilket är kanske 3 km bara då.

Idag har jag på jobbet haft det otroligt lugnt, brukar vara tisdagarna då jag och Jake jobbar som det är lugnt för ingen av oss har riktigt fått upp kundkrets, men vi försöker ändra på det också, vi ska försöka dela ut mer av våra kort och ja träna mer på massa saker. Som idag så gjorde jag 2 half head med folie slingor, fast inte riktigt utan på dock huvud och med inpackning :) funkar det också bara för att dom gör annorlunda än vad jag gjorde hemma med Charbel.

Imorgon är jag ju då ledig så jag skulle uppskatta om ni kunde ge mig lite förslag på saker ni kan komma på, knasiga som roliga och lärorika! Som jag sa i mitt tidigare inlägg så blir det som mitt mission of the day! :) Kan bli roligt faktiskt, och kamerana åker klart med. :)

Kram på er alla!


Fashin Show/Annat by Alex

Publicerat: 2010-05-24 13:16:19

Oioioi Aussie Aussie Aussie!
Det tar sig sa mordbrännaren, Nu har mitt yrke börjat tagit en ny vändning på bra sätt. det händer saker hela tiden på mindre än 3 veckor har vi haft två fashion shows att fixa hår till, den första var en väldigt rolig en för det var svenska modeller vilket jag inte hade en susning om förens dom kom in och började prata svenska.
And guess what? jag förstod allt ;) haha. Sedan nu i helgen så hade vi en större Fashion show där det var Fashion tv involverat och riktiga modeller ifrån en argentur, det var så roligt och bäst av allt. ÖPPEN BAR! Kaching.
Efter själva showen var det party party vi hade grymt roligt och pratade och delade ut våra kort till folk vi knappt kände men ibland måste man göra så antar jag.
Alldeless snart så kommer vi ansöka för visumet vilket innebär att jag kommer behöva pröjsa ex antal tusen för att få stanna men är 110% värt det.

Idag har jag varit ledig som Petra sa i ett tidigare inlägg så har jag ändrat jobb schema så att jag jobbar 4 hel dagar istället för 5 dagar och strö timmar. så det ger mig 1 extra dag, hur skönt som helst men jag blir så lätt utråkad så att jag försöker hitta på saker, så har ni försök eller annat så ge det gärna så ska jag försöka göra det! ;) blir lite som Mission för mig.
Men tillbaka till idag, jag har varit en sväng på stan och tittat i butiker och hittade ett par Svarta jeans som jag kan ha på jobbet för mina andra vart lite slitna för jag tvättade dom fel (bajs på byxor). Så jag hittade då dessa som är lite faded och slim, Kostade 59.95Aud vilket är 412,40 kr. Märket är Billabong SÅKLART, sedan så gick jag till Cotton on och köpte mig en ass snygg tröja som kostade 40Aud vilket är 275kr, Och jag hittade också en riktigt najs Skinn jacka jag ska köpa på onsdag när jag är ledig och får lön. den kostade 119 Aud vilket är 818,60kr. :)
Så nu vet ni alla att jag har shoppat mig lite kläder så jag inte springer naken runt i surfers och skrämmer barn och äldre, Den som inga kläder har får gå med rumpan bar ;)

På kvällen här har Jag,Petra och Carolina kollat på Panorama activity, som totalt är helt värdelös att se. Visst Petra vart rädd men jag och Carolina satt som sten och tyckte Ehm? What is this? *suck* åh, haha, eeöhm?
Jag tycker ni ska nog ge den ett försök iaf men det är absolut vad jag tyckte, dom säger att du ska bli rädd men nja jag tror inte det, efter att ha en pappa som har skrämt bajset ur mig genom att visa hajen när man var liten och sagt att källargubben skulle komma och ta mig och syrran :D haha. Man är rätt "Rädd" Skadad efter det måste jag säga.
Nu ska jag ta mig en kopp te till och sedan stöta min kära flicka som ska till doktorn igen för att kolla den där förbaskade Cystan som inte verkar ge mig sig, hade dom inte bara kunnat tagit bort den på sös när vi var där först? NEEEJ varför slösa pengar på svenskar? onödigt.. Nja jag hoppas dom tar bort skiten så hon får bli bättre och känna sig levande igen. Sedan kommer jag skriva en överraskning om 1-2 veckor :)

Puss och kram på er alla där hemma, Saknar er! <3<3<3<3 luuuv Loove kärlek!


Usel skit larare....

Publicerat: 2010-05-18 09:31:25

Jag ar sa fruktansvart trott pa henne, usch!!!! Fattar inte varfor vissa manniskor ens jobbar som larare.. ska vall anda finnas ett slags intresse.. sa nar hon sager: In the end of the day, I dont really care about what marks you get. Har jag bara lust att stoppa nagot i halsen pa henne.....

Snacka om att hon lyckas forstora allas dag med sina kloka tal....


Lite tips!!

Publicerat: 2010-05-18 04:04:59

Huuuha, va tiden gar fort! Kan ni fatta att jag snart ar klar med min forsta termin pa universitetet? Om en termin gar sa har fort vill jag knappt veta hur fort tre ar kommer att ga... Som vanligt rullar allt pa i paradiset, men jag borjar kanna att det maste handa nagot snart (Jag och carolina har funderat pa att borja rida igen). Ater fortfaranda antibiotika sa veckan blir luuuugn, men forhoppningsvis blir det lite tid over for party i helgen:) Alex har nytt schema pa jobbet nu, han jobbar 9-5 men har en extra ledig dag i stallet. Jag borde forsoka hitta ett jobb, men jag vet inte om det kommer att fungera nar jag pluggar?!

Satt och laste runt pa lite bloggar och insag att jag ska skriva ihop en liten sammanfattning om hur det fungerer att bo och plugga har i Australien, kanske kan hjalpa lite om det ar nagon annan som har liknande planer;

Tips om du vill plugga pa griffith/ i Australen/ Surefers Paradise.

Som jag redan har namnt innan i bloggen, sa reste jag runt i Australien med en tjejkompis for tva ar sedan. Surfers paradise var det stallet vi hade absolut roligast, massa jobb och masssa fest, skona manniskor och underbar livsstil. Efter min resa runt Asien i vintras med Danni bestamde jag mig for att det var dags att norja plugga igen. Jag hade tva allternativ: USA eller Australien. Andeldningen till varfor jag valde Australien var for att jag redan visste hur mycket jag tyckte om det, men ocksa for att pa CIS forklarade de for mig att man inte far jobba som studerande i USA. Min tanke vart ju da sjalvklart; hur ska jag ha rad att stranna kvar i landet om jag inte far jobba under sommarlovet?! Enkelt vart det iaf! CIS hjalp kostar absolut igenting och de hjalper dig med alla ansokningsformular och eventuella fragor som dyker upp pa vagen.  Sa har sitter jag nu i dag i min lagenhet precis vid havet, i mitt paradis. Visst var det en del som behovdes fixas innan avresa men allt jobb ar val vart det.
Jag pluggar Business hotel management pa Griffith University, och om jag trivs! Skolan ar jatte bra, sjalklart finns det fordelar och nackdelar men jag ar riktigt nojd med mitt val. Jag tankte namnligen soka Bond university, men det gor sina program pa tva ar istallet for tre (och de kostar tredubbelt sa mycket), och jag vill ju ha tid att ha roligt, resa och njuta av Australien.

Sa en fraga som jag antar att det flesta staller sig; hur klarar man allt ekonomiskt? Jag jobbade sparade lite pengar under hosten for att ha ett litet startkapital, det hadlar inte om overdirivet mycket pengar, men sa att det racker for att betala handpenningen pa universitetet, visum, betala en enkel biljett till Sydney, klara sig under den tiden man inte har fatt CSN pengarna, och ja juste bond (4 veckor hyra) till langenheten:) Eftersom att jag ar har med Alex som jobbar kunde jag inte bo pa pa campus, sa alternativ var att forsoka hitta en lagenhet pa en gang. Annars har Griffith student lagenheter som ligger vid skolan ligger pa ca (200 AUD, dyrt!!!) i veckan. Det ar latt att hitta boende utanfor campus ocksa, jatte manga studenter aker ner och hyr lagenheter och sen hyr det ut ett rum. sa nej man behover inte alls fixa boende innan man aker!! Jag betalar 365 AUD i veckan for varan trea (tva sovrum) och vi ar tre som delar pa det. da tillkommer el (ca ca 100 AUD i manaden) och internet ( 30 AUD i manaden). Maten kostar lika mycket som hemma, alkohol ar lite billigare (4 liter vitt vin for 10 AUD), ata ute ar lite billigare, nattklubbar ar oftast gratis for tjejer ( annars 10 AUD i dorren). Och tro mig det finns maanga att valja mellan!  Skolan ligger 20 min med buss fran Surfers, manga valjer att bo i Southport som ligger 10 min fran skolan (och har lite billigare lagenheter). Att bo i surfers forsta tiden ar enligt min asikt de bast jag gjort. For jag har en sekund till stranden (du maste ta buss fran Southport), jag kan ga upp till stan och alla nattklubbar (annars maste du ta taxi for bussarna gar inte sent pa natterna) Sjalvklart finns det andra stallen att bo pa ocksa, men det blir lite lange bussresa till skolan men da ar det lite mer avslappnad surf stil och inte sa mycket turister som det ar i Surfers.  Under hela skoltiden har jag levt pa mina CSN pengar vilket inte har vart nagra problem.  Hmmm nu borjar jag tappa ideer!! Hoppas det hjalper lite, fraga om det ar nagot du undrar:D

Take care people!


Pa promenad:)

Publicerat: 2010-05-15 11:35:18

Jag och Alex tog en promenad och tog lite bilder pa batklubben som ligger i Southport; kanske vi far se mamma och pappa segla in dar om nagot ar:D Vi sag en jatte rolig fagel pa vagen, sag ut som en svart/vit svan fast den hade tio ganger sa stor nabb.. haaha! Annars har det inte hant sa jatte mycket. Alex jobbade till tre och jag spenderade hela formiddagen pa stranden. Det ar fortfarande jatte skont pa dagarna med klar bla himmel, men kvallarna ar riktigt kyliga. I morgon ar vi bada lediga sa da tankte vi aka i vag till ett shopping center som ligger 45 min fran Surfers, men som tydligen ska vara jatte bra!
 Hela dagen har det visat live sandningar pa tv.n om den 16-ariga australienska tjejen Jessica Watsson som har seglat runt jorden sjalv. Hon seglade in i Sydney i dag, runt 5000 personer plus batar, president och ministar var dar och gratulerade henne. Hon har bloggat genom hela resan, sa mamma och pappa ni borde ga in och lasa hur hon tyckte det va att segla sjalv jorden runt! Helt fantastiskt, att man vagar?? Har blir hon hyllad som hjalte och forebild:)

Nu ska vi ata lite middag och titta pa Hairspray!

Puss & Kram


En gang om dagen har jag ont i magen......

Publicerat: 2010-05-13 12:47:27

I know, det ar ett evigt tjatande om skolan.. men jag har inte sa mycket annat i huvudet:D Sitter och forsoker fa ihop en marknads plan for kex, det ar ganska kul men svart! Jag behover ideer, sa snalla hjalp mig!! Min ide ar att tillsatta nikotin i kexet, det blir som ett hjalpmedel for manniskor som vill trappa ner pa rokandet eller som vill sluta. tanken ar alltsa att man ska kunna knapra pa ett kex med lite ost pa till vinet, istallet for att ga ut och roka:D Vet inte om det skulle fungera i verkligheten men det ar en ganska kul tanke. Sa om du nu sitter dar hemma och kommer nagot ( Mista lilla kan hjalpa) far du jatte garna dela med dig! Jag ska skriva om malgruppen, vem skulle vilja kopa dessa kex, alder, inkomst, man, kvinna... you name it! Sen ska jag skriva om sjalva produkten, pris, promotion och plats... som ni marker ar det lite som ska goras. Ar iaf enormt tacksam over all hjalp jag kan fa!

Annars sa hander det sa dar lagom mycket, om man nu ska anvanda ett svenskt uttryck. Livet rullar pa som vanlig. Tog en promenad pa stranden i morse, det ar fortfarande riktigt skont i solen men skuggan borjar bli kylig ( nej da menar inte jag -20 grader). Alex kom hem vid tre tiden fran jobbet och har inte mycket mer an suttit framfor tvn sen dess. Jo, juste vi tog en tur upp till "vardcentralen" och de slutade med att numera gar jag pa antibiotika. Ganska passande nu innan helgen... nu kan jag INTE festa utan maste plugga. Typiskt:( Fast Alex gjorde ungspankaka, sa nu mar jag battre, varldens basta!

Hoppas ni far en bra dag dar hemma!! 


Alex uppdaterar! kanske ni kan ta ett glas vatten denna gång ;)

Publicerat: 2010-05-11 15:29:15
Jahapp, så var tisdagen förbi jag må då säga att dagarna bara springer förbi en! vi har nu varit här i 3 månader och 1 vecka och det känns fortfarande som vi inte varit här alls så länge.
Jag har haft en underbar tid än så länge och jag kommer med en tråkig nyhet för er som läser! TYVÄRR KOMMER JAG INTE HEM JAG ÄLSKAR DET HÄR!

Jag har börjat spendera lite mer tid åt jobbet och försöker verkligen visa mina framfötter att jag verkligen vill detta, jag tror faktiskt också att min chef börjar se mer och mer av vilken kaliber jag är av.
Igår så var vi ute på kvällen och kasta våran tidning Mod's Magazine i brevlådor i ett av surfers paradise finaste område, det heter Sovereign island om ni vill spana in det, jag kan förvarna er om ni går in på google earth att ta undan glaset för hakan kan ramla ner!
Dessa hus är av hollywood style, fast husen ligger precis vid vattnet och dom har sina Yatchs liggandes utanför.
Efter 30 min var vi färdiga och hade delat ut ungefär 300 tidningar, så vi begav oss hemåt men snäll som min chef är så bjöd hon på middag, det vart för min och Zhanna (min chef) Indiskt dock inte lika bra som Indira på söder! men väldigt bra annars. sedan började vi prata om att jag och Zhanna skulle börja på Hip hop dance.
När jag kom hem dog jag i soffan i Petras varma famn, efter cirka 20 min gick jag in i sängen för att sova men föll på mål linjen när jag öppnade boken som jag fick hemma hos Petras föräldrar i julas (PANIK), snart färdig med den och det är grymt spännande. ZzzZ....

Idag så har jag jobbat och efter jobbet gick jag hem för att ta det lite lugnt innan jag skulle på dansen!
18:00 skulle det börja i southport och jag skulle möta Zhanna utanför hennes hus vid 17:50 och det kändes kort om tid för hon är ALLTID försen, även denna gång. vi kom väl fram kanske 18:15 och hoppade in i klassen och började släppa lite moves! Ohh yeah what a feeling. JAG SUGER!! Koreografi NADA, nejdå jag bara skojar jag tyckte det gick bra för att vara första gången.
Så nu ska jag börja där varje tisdag och eventuellt ta ett par andra klasser också! Detta trodde ni kanske aldrig om mig men jag verkligen gillar att dansa och är alltid avundsjuk på andra som kan så varför inte lära sig?
Efter att jag kommit hem så kom petra efter 20 min och vi gjorde lite mat, sedan när greys anatomy började så gick jag ut och sprang ett varv runt surfers för att sedan avsluta med att göra 100 push ups och 20 armhävningar, varför armhävningarna vart så få vet jag inte men jag kände bara inte för att göra dom.

Nu smög Petra in till rummet för att sova, hon är helt utmattad efter att ha ansträngt sig i skolan med redovisningar och diverse annat. Hon är så duktig måste jag säga och jag avundas henne också för att hon lyckas med detta och får strålande kritik ifrån lärarna även fast hon har en Shajt lärare i ett ämne men även hon sa att det var en bra presentation idag! :) +++++ till min älskade flickvän!

Nu ska jag spela lite på datorn sedan smyga in och omfamna min gosiga flicka för att ta en john blund och vakna imorgon och dra till Pasific fair!
Auf Wiedersehen!! Schlaf gut

Friends!

Publicerat: 2010-05-11 09:53:57

Vi har spenderat ganska mycket tid att disskutera de dar med vanner... Det ar inte jatte latt att hitta manniskor som man verkligen tycker om, och som man kanner att man vill spendera all sin tid med. Har insett att det ar valdigt latt att skaffa kompisar som man kan kallprata med, men inte fullt sa latt att finna dom dar andra.
Jag antar att sant tar tid... Har faktiskt funderat pa att stalla mig nagonstans med en skylt ( riktiga vanner sokes) haha. Skamt och sido, man inser nar man aker i fran goda vanner hur mycket man uppskattar att de finns, och hur mycket man saknar dem.....
 
Antar att ni vet vilka ni ar;)


I Sverige har vi granar men i Surfers har vi palmer...

Publicerat: 2010-05-09 13:00:11

Hejsan hoppsan allihopa.. om det nu ar nagon som laser varan blogg?! Tankte borja med att beratta att min presentation i fredags gick jatte bra! Hur kul som helst:D Fick massor av positiv feedback fran bade larare och klasskamrater.
Alex jobbade nastan hela fredagen, forst till tre och sen nar han hade kommit hem sa ringde de tillbaka honom till jobbet. Fixade massa modellers har pa kvallen och sen gick de till Cocktails and Dreams och tittade pa forestallningen:) Han ar sa duktig!!!

I lordags var jag och Carolina pa horse race, och japp jag har hittat min nya hobbie.. Att kombinera hastar, gambling, alkohol och sjukt snygga klader, me like! Sa nasta vecka blir det att spela lite pa hastar, haha.
Pa kvallen gick jag och Alex ut med kompisar fran hostelet, vart en riktigt kul kvall!! Slog i min ta pa vagen hem, gor jatte ont fortfarande.. Ajaj

I dag har vi vart lite sma sega, men tog oss anda ut pa en promenad till stan for att kolla in Al a Carte festivalen som annordnades. Massor av sma mat talt och jazz musik fick vi njuta av i solan. Nu ska vi spendera resten av kvallen i soffan, ata lite middag och titta pa Avatar!

Puss & Kram     


Muntlig presentation...

Publicerat: 2010-05-07 03:11:16

Fredag igen, jisses va tiden spring ivag:D I dag har jag muntlig presentation och sa ska jag lamna in en arbete pa 1000 ord ( som jag smart nog gjorde i gar natt). Det finns inte tid med allt helt enkelt! Det blir nog en lugn helg, for jag har ytterligare en presentation pa tidsdag somn jag inte har borjat med.. Men man vet aldrig vad som hander!
Alex O akte i onsdags, sa nu borde han vara hemma igen! Jatte kul att ha haft honom har:D

Min alskling ar tillbaka pa jobbet igen efter en riktig kanon resa pa faser!

Nej nu maste jag aka till skolan.

Har ar lite bilder fran nar Bianca och Darren var har och halsade pa!


Alex pa resa till Fraser Island (Fram med kaffekoppen detta blir långt)

Publicerat: 2010-05-05 11:13:24

Vart ska jag börja någonstans? En bra fråga? jag har faktiskt inte en susning om jag ska vara ärlig.
Jag antar att jag försöker göra det lättast möjliga.
I Tisdags förra veckan så drog jag och Alexander upp till Fraser island för att uppleva lite innan han åkte hem idag :(.

Vi började packa som tokar på måndags kvällen för att vi inte skulle behöva göra det på morgonen, för bussen gick härifrån Surfers paradise vid 12:15.
Som ni alla vet så blir man alltid lite rädd att man har missat att packa ner någonting, men självklart har man oftast inte göra det så man stannar alltid 1 minut utanför dörren utifall man har glömt något, sedan går man ändå.
Vi började kila ner emot stan för vi var tvugna att gå förbi stället där vi hade bokat biljetten för att hon som bokade min biljett hade visst bokat fel tillbaka dag och istället för söndag hade hon bokat lördag vilket skulle blivit väldigt knasigt!
Men som jag trodde var det inte något problem att boka om det, efter vi varit där gick vi till bussen som ligger 3 minuter ifrån för att vara i tid och checka in oss.
Vi kunde inte starta på ett bättre sätt än att sätta oss i solen och glassa, efter ungefär 5 minuter i solen så kommer jag på att det blir svårt att dra en 7 timmars resa utan cigg! (FÖRLÅT) så jag sprang iväg till en convience store för att köpa på mig ett paket sedan tillbaka och efter 10 minuter kom bussen.
På bussen och iväg! 2 stora stopp på 30 min vardera var det vi fick, Hyfsat bra om jag får säga det själv.
Efter 7 timmar så var vi framme i Rainbow beach, vilket är en liten sketen håla där det finns shitnada att göra och absolut ingeting att berätta om första kvällen, för det var dött. haha

dag 1 på Rainbow beach (breifing)
Jag gick upp tidigt för att kunna duscha och göra mig i ordning för frukosten, så ungefär 6.30 för att frukost serverades gratis vid 7 tiden. Pankakor med sylt på menyn! MUMS! :D
Sedan gick Alexander tillbaka i sängs och jag försökte sova men gick absolut inte så jag lade mig och kollade lite family guy och Zombieland vilket är en fruktansvärt rolig film!
När jag tröttnat på detta gick jag upp och då var väl klockan ungefär 10 för att sätta mig vid datorn i en kvart. Lite senare på eftermiddagen hade vi breifing om hur det går till ute på Fraser Island.
Under denna 1,5 timma breifing fick vi bli indelade i gruppen som vi skulle vara med där ute, jag säger det bara fyfan vilka underbara männsikor vi hade i våran grupp.
När vi färdiga så gick jag och Alexander och käkade lite lunch på ett hak och det bidde lite kebab rulle för min del och en fet hamburgare för Alexander.
På kvällen så satt vi med gruppen och snackade skit och hade trevligt, lyssande även på någon skumm kille som spelade live på hostelet.

dag 2 på Rainbow beach och dag 1 på Fraser island
Vi gick upp tidigt igen för att käka pannkakor och sylt igen! sedan var det en ny briefing för att instruera oss om hur bilarna fungerade och hur man packade och allt där till.
när det var klart så hoppade vi in i bilarna och gav oss iväg till den mest underbara ön jag någonsin i hela mitt liv varit på.
vi fick ta en färja över med bilarna för att mötas av en ö full av strand! åh vad härlig känsla det var att få sitta i en stor bil som gasade runt på stranden!
Vi började sakta ta oss fram på den mils långa stranden, första stoppet skulle bli Lake Mckenzie, vi var först i ledet och hade tagit ett bra försprång på alla dom andra bilarna. men vi stannade för Valérie såg en kompis på stranden och då gasade alla förbi oss och vi var sist, men vi stannade bara i 10 min och sedan fortsatte, men vi visste inte vart vi skulle svänga in i skogen så vi råkade svänga in på fel väg och tog en offroad väg som var VÄLDIGT guppig men det var fruktansvärt kul.
Efter ett tag så kom vi ikapp klungan för att vi hade en galen israel som körde, sedan kom vi fram till Lake Mckenzie och det var en helt underbar sjö som är så ren och klarblått vatten.
Efter att ha druckit lite öl och badat så drog vi vidare för att kunna slå upp vårat camp, på vägen stannade vi för att köpa lite saker på affären, men sedan när vi skulle hitta till campet så hittade vi inte och det vart mörkare och mörkare. sedan var det svart som ett sotararsle som pappa hade sagt.
vi körde ett par vändor runt där vi trodde det skulle vara, till slut så såg jag att det lysste inne på ett ställe och vi svängde in och rätt kom vi efter mycket om och men. slog upp vårat tält i mörkret och försökte laga mat, laga fulla som vi var efter Goonet i bilen. Allt gick bra och vi hade jätte kul, dock var vi redan nu "the Dicks" som instruktören sa att vi skulle kunna stöta på. INGEN gillade oss.

Dag 2 Fraser Island
Jag gick upp tidigt även denna morgon för att göra mig iordning för frukosten (jag tar tid på mig för att få igång magen). efter frukosten så var det dags för att knalla ner på stranden för att sola och spela boll. Jag drog ihop ett par killar för att spela lite beach fotboll. och gud så kul vi hade, men en kille sparkade lite för mycket sand och det skvätte rakt in i mina ögon så jag var väl blind för ett par minuter och lyckades ta mig till vattnet för att tvätta av allt men som ni säkert gjort förut är att ta saltvatten i ögonen är inte skönt, men det var allt som fanns i tillgång.
när vi kände att typ alla hade börjat röra sig så tänkte vi, shit vi bör börja köra nu och vi packade in allt och började köra uppåt för att ta oss till Indian heads men stanna vid lake Wabby, på vägen stannade vi igen för att handla lite ny is och slänga soppor. Sedan kom vi till Lake Wabby som är en liten sjö fast med en enorm sand balk, lite bada och lite springa ner för sand balken och ta bilder och filma.
sedan tillbaka till bilen som tog 30 min att gå, men off och iväg för att köra till Indian heads.
Bil resan tog ett bra tag men det var absolut värt varenda minut!
Väl framme vid Indian heads så fick vi gå upp för ett berg för att komma till en klippa som är som en utkiks punkt! där såg jag mina första riktiga levande delfiner! UNDERBART!
Efter mycket foton och posade så började vi röra oss neråt för att köra tillbaka till där vi skulle campa. Nu var vi nästan först iväg, men som vanligt slutade vi sist för att vi stannade och diskade och gick på toa.
Väl framme vid campingen (eller rättare sagt beachen) så började vi sätta upp våra tält och allt, för att börja laga mat och dricka Gooooon!
Efter maten så lade vi oss alla med ett varsit Goonglas och kollade stjärnorna (Pappa du hade älskat det).
Jag Alexander och Valérie var uppe längst och pratade om Religion i 1,5 timma. men innan vi gick till sängs så jagade vi lite Dingos som är som en hund men ta inte misstag det är ett av australiens farligaste djur! Ungefär som vargar men värre.
Men efter detta så var vi trötta och gick och lade oss.

dag 3 och påväg hem
Vi var dom som gick upp senast för vi var trötta och vi var "the dicks" iaf!
På vägen tillbaka så stannade vi för att kolla på det uppspolade vraket, det var väl coolt att se men inte så jätte speciellt för det fanns ingen historia alls om det så man tyckte inte det var så jätte intressant.
det tog ett bra tag att köra ner till stället där båten skulle gå ifrån, men innan dess stannade vi för att äta lite lunch, Peanutbutter and jelly sandwiches! MUMSFILLIBABA!
Efter lunchen körde vi ner till stället där båten kom och vi hoppade på och ställde oss längst upp och spanade tillbaka och vätade ögona för en underbara tiden vi hade där.
Då kom dom, Delfinerna och simmade bakom båten! WOW säger jag bara. så himla vackert!
När vi kom tillbaka till hostelet var alla lite groggy och ville duscha, jag paxade duschen och hoppade in och stog i 10 min för att försöka få av mig alla sand, för den var på ställen man aldrig trodde existerade.
efter duschen gick vi ner och mötte gruppen för att sedan åka till en annan stor sand balk i Rainbow beach för att titta på solnedgången, MEN!!!! vi missade den! SJÄLVKLART, så vi beslöt oss för att dricka Goon och vara glada ändå, efter 15 min var vi så myggbitna så vi bestämde oss för att gå ner till hostelet och käka och dricka lite.
Kvällen slutade med att vi satt och stirrade på varandra och kanske någonstans insåg att tack för dagarna men vi ses aldrig mer (för vissa) men jag och Alexander träffade 3 av tjejerna ifrån England i surfers dagen efter.

När jag hade kommit hem och packat upp lade jag och Petra oss i sängen och pratade och då föll tårarna, för att jag ville verkligen inte att Alexander skulle åka hem för att han var den enda här jag hade och göra saker med, Visst jag har Petra och det är underbart men man behöver någon mer. och han var den personen, jag tror att paniken spred sig om att jag inte skulle ha någon att vara med efter idag (onsdag).
Jag är glad att han åker hem till Danniela för att dom saknar varandra så och jag vet att jag är självisk men fan jag ville bara behålla honom här!

Nu ska jag avrunda detta med att säga att jag och Petra ska iväg till Nik och Carliene för att dricka lite öl och jag ska slinga och klippa Niks tjej!
Hoppas att ni förstod något av vad jag skrev även fast jag har stressat igenom för att hinna skriva i huvudtaget!

Puss och kram på er alla där hemma. Ibland blir det ensamt, men jag vet att ni bara är ett samtal ifrån!
<3 Kärlek!