Halloween....

Publicerat: 2010-10-30 02:52:22

Veckorna fortsatter att rusa forbi och nasta vecka ar det study week, vilket innebar att jag inte har nagra lektioner kvar utan kan koncentrera mig pa mina final exams. veckan som gatt har bara vart plugg, plugg, plugg och aterhamtning fran forra helgen. Lyckades komma ganska langt pa min essay om backpacking som ska vara inne nasta vecka, yey! I gar var jag pa haloween fest pa Uni, tittade pa alla som va utkladda och tog en ol med tjejorna. Men tog bussen hem ganska tidigt, i och med daliga besked fran Sverige. Pa vagen hem var jag tvungen att byta buss och passade pa att springa i pa 7-eleven, nar jag kom in lag det en aldre man pa golvet och blodde fran ogonbrynet, han var dessutom  riktigt pa lyset. Jag fragar om killen i kassan hade ringt hjalp och han sager att de ar pa vag, men bestammer mig anda att forsoka leta upp vaktarna som alltid hanger runt shopping centret, nar jag hittar dem berattar jag vad som hade hant och de tar sig dit for at hjalpa till, men innan fragar de om allt ar bra med mig... hmm ja saklart svarar jag, tills jag inser att jag faktiskt precis har kommit fran ett hallloween party och har blod over hela mig. Pa vagen upp till bussen igen, fragar ett helt gang mannikor i forskrackelse hur jag mar och vad som har hant, haha det visar sig att min outfit var ganska bra.

Hem till Alex och krypa ner under tacket, tacksam over att kvallen vart  sa lugnt. Nu ska jag ata lite fruckost och sen blir det stranden!
xoxo





Bilder fran forra helgen. Del 1

Publicerat: 2010-10-30 02:18:17


Bilder fran The bech boys och Empire of the sun.








V8 Supercars & The Beach Boys

Publicerat: 2010-10-26 14:59:47

Huha, fortfarande helt slut efter en lang helg! I torsdags var the efterfest for Scavanger hunten och guess what?! vi kom tvaa av tretton lag, inte alls sa illa pinkat av 9 svenska jantor i mot 100 norskar. I fredags borjade v8 supercars, halva Surfers och Mainbeach byggs om till en stor race bana. I tre dagar har vi tittat pa alla mojliga slags bilar och upptradande, allt fran var egen balkong. Med massa goa vanner lyckades vi gora om lagenheten till ett Big brother hus, jag stadade i ett antal timmar i gar, haha. Vet faktiskt inte om jag vill ga in pa detaljer, men en och en annan ol, kareoke och galna damer pa balkonger ger kanske en ganska bra bil av eventet. I lordags var vi pa The beach boys och i sondags pa Empire of the sun, mysig festival kansla over hela helgen, men usch sa langt tid det tar att stalla om sig till vardag! En och en halv vecka kvar till exams borjar och sen ar det sommarlov. Tankte lagge upp lite bilder men de far bli i morgon for nu maste jag sova! Laste precis mamma och pappas blogg och tittade pa bilder, vilka aventyr! Las mer pa www.sailaway.se. Saknar er sa mycket.

xoxo


Scavenger hunt

Publicerat: 2010-10-20 10:05:33

Hej pa er. Som ni marker ar vi inne i en period av bloggtorka, massor av annat skoj (och mindre skoj) som prioriteras. Vadret har vart allmant trakigt senaste veckorna med regn och storm men innan helgen borjade det klara upp och vi har haft riktigt varma skona dagar med bla himmel. I gar var jag ute och gick pa stranden och det ar helt otroligt vad lycklig man blir av fint vader, nu ska jag bli brun!
Jag har tva veckor kvar till mina final exams borjar, sa det ar mycket plugg just nu men energin borjar ta slut och langtan efter sommarlov ar oforklarlig. Jag har 3 exams och en essay att klara av, sa det ar bara att halla tummarna. Fick tillbaka en uppgift i dag som jag fick 29.5 poang av 30 pa, vilket va en rolig suprise. Hoppas pa att fa ungefar samma betyg som forra terminen, tvyarr tror jag inte att de blir sa. Kan ni forsta att jag ar klar med mitt forsta ar pa universitetet?! 
Forutom de kanns det som att det ar tusen saker jag maste gora, men som jag inte har tid med just nu vilket ar lite jobbigt. 


 I lordags var vi 9 tjejer som stallde upp i nagot som heter scavenger hunt, en tavling mellan 13 lag, alla utkladda (vi va sailors). Tavlingen gar ut pa att losa rebusar for att hitta stationer runt om i Surfers, varje station bjuder pa olika utmaningar. Dessutom fick man ett papper med fler utmaningar som alla skulle dokumenteras med kamera, vinnare utses i morgon, sa hall tummarna att vi gjorde bra i fran oss.

I helgen ar the V8 supercars i Surfers och vi har banan precis utanfor balkongen, blir en hel helg med bilar, vanner och musik. halva stan ar ombyggt till bana och vi har gratis biljetter for att vi bor inne pa omradet, Yey! Ni far mer info sa fort helgen ar over for just nu vet jag inte riktigt vad som vantar oss, forutom att de ska bli riktigt kul!

Nu ska jag plugga och sen blir det till att mota Alex i stan och handla lite mat.

Hoppas ni alla mar bra!

Kramar












Hjaaalp! vi blaser bort!

Publicerat: 2010-10-16 15:39:47
Det ar helt otroligt, man tror inte riktigt att det kan blasa sa mycket som det har gjort har den senaste veckan.
Jag tror att under 2 veckors tid nu sa har det bara varit storm och blast men antligen sa klarnade det upp idag och vart stralande sol, dock sa var jag pa jobbet men Petra har varit ute i det fina vadret och blivit brand.
Petra far beratta mer om sitt aventyr idag for er imorgon.
Idag sa fyllde min lillasyster ar och jag har forsokt skypa med henne men deras dator funkade inte riktigt som vi ville att den skulle sa vi prata pa telefonen istallet, det blir dyrt dock men det ar det allt vart.
Jag har inte berattat for er men jag kommer nog borja plugga universitet istallet nu, for att jag har lite halft trottnat pa yrket fortillfallet och kanner att jag skulle kunna gora nagot annat.
jag har suttit pa Griffiths hemsida och spanat in vad jag kan tanka mig och gora, har kommit fram till 2 slutgiltiga val och det antingen att gora en management eller sport management, med en management sa har jag en bredare utbildning till att kunna ha bra positioner inom ledning.
Men med Sports management sa kan jag halla pa med nagot som jag verkligen gillar och det sport, men dock sa ar det 2 ar som ar specifikt inriktat at sport, sa man kan halla pa med fotbolls klubbar eller hockey, ja som det later, sport i sig.
Det ar ett ganska stort val att gora men jag kanner att det absolut ratt val att borja plugga nu, inte bara for att jag ar lite trott pa det jag gor nu utan for att jag ocksa kanner att det finns sa mycket i livet man vill gora och borde gora och trotts allt sa kommer jag alltid ha frisoren i mig for jag kommer formodligen fortsatte med part time nagonstans under studie tiden.

Sedan sa borjar traningen ge resultat!!! jag vager numera 76kg och inte 86 kg, sa jag ar 10 kg lattare an nar jag vagde mig sist i maj nagongang.
Nu sa tranar jag 3-4 ggr i veckan, varje gang jag tranar sa springer jag hela otroliga 5km som rokare pa ca 30 min och sedan 2km rodd pa cirka 10 min.
Jag kommer formodligen sluta med rokningen ganska snart for att jag kanner att vill oka pa mitt reslutat med joggingen, malet ar val att jag ska kunna jogga 1mil inom 6 man och sedan bygga pa mer muskler sa kanske lagga pa mig 10kg muskler nu istallet.
Man far val se hur det gar med det sista malet men ja, det skulle vara lite harligt att ha mer muskler och bli mer tonad i kroppen an vad jag ar just nu..
Nu ska jag kolla pa Eurotrip som ar pa tven! :D sa detta far bli mina sista ord.
Jag hade flashback och faktiskt lite langtan idag efter en sommardag i gamla stan med Richard pa kajen i slussen.
<3

My future?!

Publicerat: 2010-10-08 05:49:49

Har precis skrivit klart ett arbete i Career development vilket fick mig att borja tanka pa vad man ska gora nar skolan ar slut, ganska spannande faktiskt. Jag vill gora sa mycket innan dess:jobba som voluntar, resa mer, praktik, lara mig ett till sprak, finns ju massor att gora, jobba, fragan ar bara vart man ska borja?! 

Jag ar ledig i dag men maste anda till skolan for att lamna in arbetet, sen maste jag till banken for att betala hyran (inte min favorit sysselsattning) och sen blir de till att  trana med Rebecca. Blir en lugn helg med plugg for min del, kan ni forsta att jag har 4 veckor innan mina final exams borjar! Har blivit manga langa dagar i skolan dar har veckan, jag jag planerar pa att fortfatta sa.  

Alex planerar ocksa sin framtid och kommer eventuellt borja plugga pa Griffith i Februari, de ar mycket som ska ordnas med men jag vet att de kommer att losa sig tillslut! 

xoxo 


Tillbaka till verkligheten...

Publicerat: 2010-10-03 17:38:07

Nu va de sadar lang tid sedan jag skrev igen, far lite daligt samvete for att jag vet att vanner och familj garna vill hora hur vi har det har nere. Jag har precis haft en vecka lov fran skolan, vilket kom perfekt efter manga veckors slitande i skolan. Lovet har bjudit pa det mesta. Har vart besatt av Gossipgirl, atit lunch med  underbara Kim som kom fran Sydney over dagen, galen kvall med tjejerna i Brisbane som slutade pa helt fel tag station, mysdag med pedikyr och angbastu, caveman party, lite for mycket shopping ch mycket mycket mer.
hur kul de an har vart ar jag faktiskt ganska nojd med att komma tillbaka till vardagen igen, aven fast jag har ett antal tuffa veckor framfor mig. Mina midexams gick bra, men om jag ska lyckas na ungefar samma betyg som forra terminen ar de nog dags att lagga pa ett kal.

Tiden fortsatter att rusa i vag och tankar om sommarlovet som ar hela 3 manader borjar ge mig sadar lagom mycket panik. Huha, vad ska jag gora?! Borde forsoka hitta mig ett jobb, den saken ar saker...

Problemet med lov ar att man staller latt om tiden, klockan ar nu halv tva och jag ska upp 7 igen, kul!

Sov gott!