Love life!

Publicerat: 2011-01-24 22:58:42

Vi befinner oss i Pickely bay, Grenada och njuter av livet i karribien. Vattnet är blått, det är varmt och skönt och ölen smakar som den ska. I morgon ska jag och Alex till ett vattenfall som heter seven sisters. Vi stannar nog kvar i Grenada några dagar till innan vi börjar ta oss mot Tobago där Moa och Dennis ska åka hem ifrån om två veckor. Så mysigt att träffa hela familjen igen!!  Hoppas allt är bra med er, så lovar vi att uppdatera så fort vi kan...

Caio!


Nu åker vi!!

Publicerat: 2011-01-17 23:46:15

I kväll bär det av till flygplatsen och tidigt i morgon tar vi flyget mot Sydney-La-Atlanta-Puerto Rico-Grenada. Det blir en lång resa, men åå så jag längtar tilll att få se familjen igen. Vi kommer hem till Guld kusten igen den 22 februari och om vi inte hörs innan dess får ni ha 5 underbara veckor, för det lovar jag att vi kommer ha.

Caio!


Gott nytt år i efterhand och god fortsättning...

Publicerat: 2011-01-06 11:37:29Jag hoppas att ni alla hade en jätte trevlig nyårsafton och en bra start på 2011.
Mitt och Alex år har vart fyllt av nya utmaningar och underbara minnen och vi väntar med spänning på allt kul som detta år erbjuder.
För er som inte har hört något än så har Alex kommit in på skolan nu, i går sa han upp sig från sitt jobb och om en vecka kommer hans bästaste Madde ner till Australien. Och vet ni vad?! om två veckor åker vi!!! Var och köpte lonelyplanets guide böcker (bibeln för backpackers) och har nu bokat tre nätter i Ssnta Monica och en natt i Hollywood! Kvart på listan är att boka två-tre nätter i Puerto Rico och söka visum till USA. LÄNGTAR så de gör ont!  

Caio!