Hooouha! 2,5 timmars gång på stranden!

Idag har som sagt båda Alexar varit lediga, men även fast jag var ledig så var jag uppe tidigt vilket var väldigt skönt för då har man hela dagen framför sig och inte sumpar allt.
Efter att Petra hade dragit iväg så satt jag lite på internet och kolla nyheter tills dess att Alex vaknade 1,5 timma senare, sedan när han vaknat så kom jag på att dom släppte Twilight New Moon idag så jag sa till Alex att äta snabbt och slänga sig in i en dusch så vi kunde springa iväg och köpa den!

NU ÄR DEN VÅRAN! så jag har längtat efter att se denna film igen för er som sett den så vet ni att det är en jädra bra film?

Efter att Jag och Alex hade varit och köpt filmen så tänkte vi ta en promenad för att spana in en liten thai restuarant som jag hittade igår när jag var ute med jobbet och delade ut tidningar till hus i ett väldigt lyxigt område, Ojoj ni anar inte vilka hus dom har! det är ungefär som att åka till hollywood, egna tennisbanor och skit! Holymoly säger jag bara.
För att bara slänag in en sidnotis så var jag iväg med jobbet igår för att åka till en skola och ha en liten "workshop" för elever som går i 9an på en privatskola som heter St:hildas och dom tjejerna vart helt tokiga i byxorna när dom såg mig och Jake som är min arbetskollega!, måste säga att det var otroligt roligt att göra det där, hoppas bara att dom lärde sig något samtidigt som dom dreglade :)

Så när vi väl var på väg till den där restuaranten som låg ungefär 40 min bort gångväg så tycker Alex att vi ska gå ner på stranden för att kunna ta av oss tröjorna och få lite bränna så that was it, vi gick ner och gick och gick och gick! Tror inte ni anar hur lång stranden är men gå in på Google maps och sök Surfers paradise och så kollar ni Söderut med stranden så ser ni Burleigh Heads ! DIT gick vi längs stranden. Det tog oss 2,5 timma att gå dit.
när vi väl hade kommit fram såg vi en ass ball kille som hade byggt om sin skateboard till en motordriven skateboard som han körde på stranden med större däck på! Jag har film och bild som jag ska lägga upp men filmen försöker jag lägga på Facebook.
Det vart en del snygga pose bilder på klipporna och uppe på klippan där dom hade ett litet utkiks platå, sedan när vi insett hur långt vi gått kommer vi på att vi kommer aldrig orka gå hela vägen tillbaka så vi gick ner och tog bussen tillbaka! Haha..

Nu sitter vi båda och säger inte ett piss och bara tar det lugnt i soffan, väntar på att petra kommer hem så vi kan äta mammas kötbullar som jag ska försöka mig på att göra! Mums mums det ska bli så jäkla gott!

Enjoy!

 

Hoppas vi får lite kommentarer den här gången! ;) Hahaha
Puss och kram på er där hemma!


Kommentarer
♥ Pappa Johan

Hmmm det verkar som ni har mer strand där än hela Svedala kan skrapa ihop :-) Kan tänka mig att det är skönt att proma där.



Här kan jag säga att våren är äntligen här nu :-)

Så nu åker långkalsingarna ner i lådan för den här gången.



Kramis Pappa ;-)

2010-04-14 | 14:24:43
♥ Danniela

jävla snygg pojkvän man har då!! <3 hihi ni ser ut att ha det bra! :)

2010-04-14 | 16:39:27
♥ Helene / Kenth

Jag säger precis som Johan, eran sandstrand skulle göra Sverige till en stor öken :)

Idag skiner solen här från en klarblå himmel och alla vårblommor kämpar upp ur jorden, det är underbart. (nu längtar ni hem va?) Nähä :/

Ha de så gott och sköt om er.

Varma kramar

2010-04-14 | 16:40:26
♥ Nathalie

Här får ni en liten kommentar! :)



Jag följer er fortfarande, ciaaaaao!

2010-04-14 | 21:53:03
♥ Alex

hahah! Tack natha! ;) Njaa jag tror inte att vi längtar hem faktiskt! Men skönt för er att denna jädra sjuka vinter äntligen är över och våren kommer krypandes!

2010-04-15 | 08:45:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback