Forlat for varan absolut for mycket sena uppdatering!

Fooooorlat!

Kan inte mer an att bara be om ursakt for vi lovade och svor pa att vara sa jatte duktiga pa att uppdatera varan blogg, inga men! MEN vi har faktiskt haft valdigt mycket trubbel med internet har nere och jag kan saga att jag ar lycklig for eran skull i sverige att vi har bra service! for det har dom f'n inte har!

Det har alltsa gatt exakt tva veckor sedan vi uppdaterade sist och det har val hant en hel del ma jag saga.
Fran det jag har sett av Petras skol gang sa ar det valdigt mycket plugg som galler, men hon kampar pa sa javla bra och jag ar stolt over henne. hon fragar till och med iq plastmugg om hjalp! MIG! wow!
ska val forsoka att fixa en fin rod trad har igenom dessa tva veckor, Jag skrev Sondagen och da berattade jag att jag skulle upp pa traningen.
Mandagen vart det ju valdigt mycket tanka och vara nervos, det gick superduper pa jobbet och gor fortfarande.
Sedan vart det direkt over gatan efter jag slutat vid 3 tiden (6 pa morgonen eran tid) for att kolla pa internet hur fasiken jag skulle ta mig upp till traningen. men det slutade med att Susan som ar typ nagon form av manager kom och hamtade mig i Surfers och skjutsade mig upp till traningen, det visade sig att hennes dotter hade varit i swedala och till och med stockholm och spelat handboll sa susan visste precis vart det var.
traningen gick jatte bra, lite irritation ifran mig till tranaren da han endast typ pratar otroligt dalig engelska och instruerar dom andra killarna pa serbiska, nar vi ar tva som bara pratar engelska i laget ocksa! vi var 2 av 6 som forstod alltsa.
Under traningen sa tror jag att jag hade fatt en liten sten som skavde under stor tan sa jag fick en riktigt harlig blodblasa under sa jag fick ta det lugnare.
Efter traningen och under fick jatte bra kontakt med tva killar med speciellt med James som skjutsade mig hela vagen hem, sa vi bytte nummer och har snackat en del efter det.

tisdag och onsdag var det ingeting speciellt som hande har jag for mig men Torsdagen sa skulle jag upp till Brisbane for att spela match.
Nu kommer det roliga!! matchen borjade 7, och jag slutade jobba 3.10 och jag skulle ta bussen hemifran 16.14 och pa det skulle jag till internet for att se vilken vag jag skulle aka. jag var hemma 4 prick! och bytte om for att sedan jogga till buss stationen! Det skulle tagit mig 2 timmar till brisbane med buss och tag. men eftersom det var sadan trafik vid 4 tiden sa vart jag forsen och missade ena taget sa jag fick vanta i 40 min till nasta. och sedan var jag framme i Brisbane 6.48 och har ingen aningen vart Hallen som jag ska spela i ligger, sa ivag till forsta basta kille och fraga efter beskrivning, han ger mig en humm om hur jag ska. Klockan rullar emot 7 och jag ar inte framme. Vagskal. Faaan! vilket hall ska jag at!? hager vanster raktfram? Asch hoger kanns ratt for att det var en park som Managern hade namnt dar! men efter 10 min at det hallet kandes det fel sa springer tillbaka och tar rakt fram! AHAA! Ratt! letar igenom nagot flummigt campus omrade och hittar tillslut nummer 44 men det star medical center och red cross? ar det ratt, ja vad hade ni tankt? haha. ringer upp Susan och fragar! Japp ratt var det sa jag springer in och upp for trapporna och in i hallen dar matchen ar i full gang. NEJ!!!!!
Menmen, jag kollar pa och tanker skitsamma jag skiter i detta! men Petra muntrade mig att vara kvar och jag fick spela sedan dom resterande 2 matcherna som var bada 1 timme langa! Schuba vad trott jag var, min troja var svettigare an nagonsin tidigare.

Jag fick en vadkaka och armen ur led sa valdigt bra insats av mig maste jag saga!
Jag vet inte men jag tror inte dom tog resultat pa matchen for jag tror det ar typ pre-season, men nu har jag inte varit dar sedan dess.

I Mandags akte jag med min Chef Zhanna upp till Brisbane for att hon skulle skjutsa mig till traningen sen, sa ivag med Zhanna for att hamta Jake som ocksa jobbar pa Mod's Hair och sedan upp till Brisbane for att kolla lite stallen att ev oppna salong pa, vi hittade ett stalle i the valley som ar typ Rikaste omradet i Brisbane kanske Australiens rikaste dessutom! :D sedan kakade vi lite pa ett fik, men tiden var inte med oss sa ivag igen for att ta mig till traningen men 1km innan vi ska ta av motorvagen sa ringer susan och sager att killarna har bestamt sig for att inte ha nagon traning. Hrmf tack for den.
Vart valdigt lack pa det dar men vad ska man gora egentligen. Sa nu funderar jag fortfarande pa om det ar vart att sitta och aka mandagar till traningen utan bara trana Onsdag och torsdag  for onsdag sa skjutsar james mig dit och torsdag ar det match sa det ar enklare att ta sig dit.
Sadar nu tror jag ganska manga ar nojda iaf Lena,Pappa och nathalie! haha :D

Pa onsdag nu kommer Alex och det ska bli sa javla kul (Tack danni for du slapper honom ivag till oss).
Jag hoppas att Alex ar redo for att paborja varan plan att jogga och surfa tillsammans :D verkar faktiskt som att mannen ska jobba har i Surfers.
Lite trakiga nyheter ar val for oss att formodligen sa forsvinner varan familje medlem Kim ivag till sydney igen da det ar riktigt ushigt med jobb i denna stad for tillfallet. men Diddi verkar stanna ett tag langre. vi for se men ska forsoka hjalpa sa gott jag kan faktiskt!

Pa tisdag for vi bredband och det har varit helt kalabalik med det for att foretaget som ska fixa det ar muppade i huvudet och har ingen aning vad service ar eller hur man ska hantera nya kunder! vi har meckat med detta i 4 veckor for att fa varat internet och till slut efter att dom skickat oss tva modem sa far vi varan proffesional help! weeei sa nu blir det mer av uppdaterandet har pa bloggen det ar en sak jag kan lova faktiskt!

Tack for att ni vantat och tjatat! for nu har jag fatt tummen ur arslet och skrivit!\

KRAMKRAM och far jag foresla en ska. JAG AR JATTE GODIS SUGEN! skicka svenskt godis! PpPppLEASE!
Vi Alskar er dar hemma och hoppas att ni far en riktigt skon start pa varen for vi har hort att den ar pa vag!


Kommentarer
♥ Mamma Lotta

Godis på väg.Skickar ett par kg små godis något annat? Igår grillade vi för första gången.Så nu är våren här.Jossan och Zammy var här med barnen. Jossan färgade håret på Elin och Frida så nu ser dom ut som nya. Det är tur att även hon har lite av frisör i sig, med tanke på att du är på andra sidan jorden och jobbar. Skickar lite bilder på dom senare. Många Kramar till er alla och ta hand om er där nere.

2010-03-21 | 09:03:09
♥ Nathalie

Grymt stolt! Låter bra alex och jag följer bloggen som vanligt ;)



Fick faktist svar på universitetet, and its a YES! I september börjar engelska kursen, så i guess ill see you in Aussie land? :)

Ta hand om er!

2010-03-21 | 10:17:23
♥ Lilla maddepadde

SAAAAAAAAAAAAAKNAR ER!! Här är det kallt och nu blev det snö o lite stormigt.. =( Längtar så förfärligt mycket till värmen i Australien!! Vore så sköööönt =) PUSS OCH KRAM TA HAND OM ER <3

2010-03-21 | 20:14:51
♥ storasyster

Hej lillebror. Ge mig adressen så ska jag skicka och så får ni skriva vilka godisar ni vill ha. Du jag har lostat ditt nummer igen, kan du inte skicka ett mess så ska jag ringa dig. Ska bara komma på hur det där med tiden fungerar. Men skicka till min mail ditt nummer annars.

Vi har det bra, nu har våren börjat sin färd mot oss så vi hoppas på mycket varmare väder.

Du får ha det så bra lillebror. Kram

2010-03-22 | 12:41:13
URL: http://livetsomstorasyster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback