Hjaaalp! vi blaser bort!

Det ar helt otroligt, man tror inte riktigt att det kan blasa sa mycket som det har gjort har den senaste veckan.
Jag tror att under 2 veckors tid nu sa har det bara varit storm och blast men antligen sa klarnade det upp idag och vart stralande sol, dock sa var jag pa jobbet men Petra har varit ute i det fina vadret och blivit brand.
Petra far beratta mer om sitt aventyr idag for er imorgon.
Idag sa fyllde min lillasyster ar och jag har forsokt skypa med henne men deras dator funkade inte riktigt som vi ville att den skulle sa vi prata pa telefonen istallet, det blir dyrt dock men det ar det allt vart.
Jag har inte berattat for er men jag kommer nog borja plugga universitet istallet nu, for att jag har lite halft trottnat pa yrket fortillfallet och kanner att jag skulle kunna gora nagot annat.
jag har suttit pa Griffiths hemsida och spanat in vad jag kan tanka mig och gora, har kommit fram till 2 slutgiltiga val och det antingen att gora en management eller sport management, med en management sa har jag en bredare utbildning till att kunna ha bra positioner inom ledning.
Men med Sports management sa kan jag halla pa med nagot som jag verkligen gillar och det sport, men dock sa ar det 2 ar som ar specifikt inriktat at sport, sa man kan halla pa med fotbolls klubbar eller hockey, ja som det later, sport i sig.
Det ar ett ganska stort val att gora men jag kanner att det absolut ratt val att borja plugga nu, inte bara for att jag ar lite trott pa det jag gor nu utan for att jag ocksa kanner att det finns sa mycket i livet man vill gora och borde gora och trotts allt sa kommer jag alltid ha frisoren i mig for jag kommer formodligen fortsatte med part time nagonstans under studie tiden.

Sedan sa borjar traningen ge resultat!!! jag vager numera 76kg och inte 86 kg, sa jag ar 10 kg lattare an nar jag vagde mig sist i maj nagongang.
Nu sa tranar jag 3-4 ggr i veckan, varje gang jag tranar sa springer jag hela otroliga 5km som rokare pa ca 30 min och sedan 2km rodd pa cirka 10 min.
Jag kommer formodligen sluta med rokningen ganska snart for att jag kanner att vill oka pa mitt reslutat med joggingen, malet ar val att jag ska kunna jogga 1mil inom 6 man och sedan bygga pa mer muskler sa kanske lagga pa mig 10kg muskler nu istallet.
Man far val se hur det gar med det sista malet men ja, det skulle vara lite harligt att ha mer muskler och bli mer tonad i kroppen an vad jag ar just nu..
Nu ska jag kolla pa Eurotrip som ar pa tven! :D sa detta far bli mina sista ord.
Jag hade flashback och faktiskt lite langtan idag efter en sommardag i gamla stan med Richard pa kajen i slussen.
<3

Kommentarer
♥ Pappa Johan

Då skulle du vart me om stormarna i slutet på 60-talet ;-) Här talar vi orkanbyar och hur ofta händer de i Svea rike! Jag kommer fortfarande ihåg dom :-)

Känner du att du vill fortbilda dig så kör hårt junior :-) Du har ett så pass gott omdöme så du vet vad du ger dig in på ;-) Sports skulle kunna va din grej för jag tror med din erfarenhet av sport trots din ringa ålder så skulle du bli en bra tränare för du har en mycket bra feeling för rätt å fel. Att vara frisör kommer du aldrig att sluta med men att få mer utbildning är aldrig fel. trots allt kan du alltid falla tillbaka på ditt nuvarande yrke som frisör. Skaffa dig du utbildningar så ökar du dina möjligheter till jobb :-)

76 pannor gubben låter som att du e i högform :-) Å du rökningen kommer du fixa lätt de vet jag för har du väl bestämmt dig så ;-)Stora kramisar till er båda

2010-10-16 | 22:54:15
♥ Storasyster

O lillebror här är hösten så fin och vi kröp under minus strecket igår vi mäte 4 minus hos oss vid 19.00 tiden. Plugga tycker jag verkligen att du ska det är så sjukt roligt och plugga och du har ju fördel att du kan jobba lite hemifrån med klippningar och så. Jag tycker du ska satsa på sporten där för att det är ju din grej och har väl alltid varit det. Jag är nere på 62 kilo nu och jag har blivit riktigt stark, zammy tycker jag ska försöka satsa på att tävla i inviduella grenar som bänkpress, knäböj och så det finns tydligen sånt också. Kör tungt nu så det känns grymt. Knöböj 40 kilo, rodd 45 kilo, benspark 50 kilo, bänkpress 34 kilo så vi får se. Det var en tjej med i body som tävlade just så och hon hade liknande vikter som jag så vi ska se om jag kan utveckla mig lite. Saknar dig. // Syster

2010-10-17 | 17:00:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback