Fredag kvall..

Publicerat: 2010-04-30 14:55:47

Jag sitter hemma sjalv i lagenheten, dricker vin och pluggar. Det vart faktiskt bra mycket lattare att skriva med lite vin i blodet, haha ska bli kul att lasa allt i morgon.

Jag och Carolina at middag pa balkongen och sen bestamde hon sig for att aka till en fest men eftersom att jag ar sa himla duktig ( eller snarare har saaa mycket i skolan) fick jag stanna hemma. For jag vet hur det blir, kung i kvall...inte lika mycket kung i morgon:( Och jag har inte rad att sabba en hel dag for att jag ar bakis. I stallet gjorde jag klart en uppgift och i morgon ska jag unna mig en lang promenad pa stranden innan pluggandet satter igang igen!

I dag vart ciggen typ 14 kr dyrare, phuu! Sa nu blir det nog till att gora ett nytt forsok till att lagga ner den dumma vanan...

Hmmm, funderer pa om det ar nagot mer roligt jag har att beratta... jo juste, jag saknar Alex fruktansvart mycket just nu:D

Take care!


yeeeeahhh..

Publicerat: 2010-04-30 06:37:55

Fick tillbaka min marknadsforings tenta i dag, 62/75.. Nojd och glad att jag klarade den! Visar sig att det unnar sig att kampa lite:D I kvall ska jag fira med en kall ol! Mums!

Vill att Alex ska komma hem nu!!!!!

Nej nu maste jag springa till min lektion.

Puss pa er!


kampar for att halla ogonen oppna!

Publicerat: 2010-04-29 15:30:16

Ledsen for den daliga uppdateringen! Vi ar snart back on track, lovar.. 
Forra helgen hade vi Irlandara har pa besok, sa i lordags vart det utgang. Forsta olen sanktes klockan tre och sen holl vi pa till ett snaret pa natten:) Sondagen vart en san dar typiskt bakisdag, spelade minigolf och tittade pa film.
I sondags och mandags var det ocksa sa kallade Anzac day (roda dagar), da man hedrar de australienska soldaterna som krigade i turkiet under andra varldskriget (vet inte om jag minns ratt, men nagot sant.) Jag spenderade hela dagen framfor datorn pluggandes, medans killarna akte till Wet and wild en stor vattenpark 20 min fran surfers. 

Pa mitt schema har det inte vart mycket mer an plugg den har veckan, har sjukt mycket i skolan (PANIK). Onskar bara att jag kan fa en dag ledig och inte tanka pa uppsatser och prov... usch va negativ jag later! Jag ar fortfarande jatte glad over mitt val att borja plugga, men det tar tid att komma in i student livet igen!

Alex och Alex ar pa Fraser island och kommer tillbaka pa sondag! Sa snart kommer det ett lite roligare inlagg. 

Nu maste jag plugga lite innan jag somnar!

Hoppas allt ar val dar hemma och att solen borjar titta fram!

Puss och Kram


Nu hander det saker!

Publicerat: 2010-04-22 13:00:54
Har haft en underbar dag pa jobbet, jag hade min forsta dam kund idag och hon var sa sot! hon fick mig att kanna att jag verkligen kan gora mig forstadd i spraket! Wiie!
Pa jobbet sa har jag idag haft 2 kunder en dam och en kille som ville raka sig :P haha, sedan sa har vi stadat och haft mote pa jobbet och dar fick jag creds for att jag Var uppmarksam pa vad som behovs fa gjort.

Under tiden sa messade jag lite sneeky ifran bakre delen av salongen med Alexander som var ute och skulle boka varan fraser island trip, jag hade ju redan pratat med chefen om att ta ledigt men det var fortfarande inte klart. Men sedan efter jobbet bad jag henne ringa mig for hon stod upptagen sa ringde hon och vi (Jag,Petra,Alex) pa subway och kakade, sa munnen fullt av kak svarar jag och berattar hela grejen att Alex redan hade bokat och han ska aka hem :,( Sa trakigt, men att det fortfarande nar han var dar fanns en plats kvar, sa efter att hon gett mig klartecken sprang vi ivag for att se om den fanns kvar, Trakigt nog fanns den inte kvar och samtidigt som jag vart ledsen sa vart jag anda glad for att Alex iaf fick en plats.

Sa upp med humoret igen for att borja knata hemat, Sedan hande det!
Jag tog mina forsta paddlingar med surfbradan! och jag sager bara WOW.
Sa himla roligt det var och det var sjukt jobbigt ocksa! jag trodde det var mindre an vad det var, Jag lyckades lara mig hur jag ska paddla ut och hur jag ska stalla mig MEN jag lyckades inte stalla mig, det var iaf skont att fa det gjort att jag tog mig ut och kande hur det var!
Tack Alex for en grymm lektion! :D
Sedan kom vi hem och da deppade jag lite igen for att det inte vart nagot Fraser men vi beslot oss for att ringa och kollade om det inte gick att vi kunde boka om det! OCH CHECK! DET fanns Tva platser 2 dagar senare MEN Alex var tvungen att ringa sjalv for att kolla om det var okej med bussbolaget!!!
Sa vi borjade springa emot stan for att hinna innan dom stange, forst forbi jobbet for att sedan springa till bussbolaget men dom hade oturligt nog stangt, sa vi ringde deras kontor och YEEAH vi lyckades boka om bussen ocksa. SAAAA ivag vidare till stallet for att bokade resan. Och till slut var allt fixat!

Fraser Island here we coooome! Ah det ska bli sa roligt och jag kommer skriva ett laaangt inlagg nar jag ar tillbaka om hur det var och lagga upp massa bilder och farfar du far ga over till pappa for att spana in alla bilder!
Och syster du far ta datorn och aka till Mormor for att visa dom! forlat att jag allt till en process men det ar ett maste! :D

Nu ska vi ata paj har hemma med vanilj sas, sedan ska jag och Alex in till stan och skypa, han med Danniela och jag med Madde! :D

Thanks for this and im off and awaaaaay! Cheeers <3

The Pacific

Publicerat: 2010-04-21 15:04:53

I dag hade jag min forsta muntliga presentation, och det gick...sadar! Haha..Nar jag och min grupp tranade innan lektionen gick det riktigt bra, men nar jag val stod dar uppe tappade jag bort mig lite. Varan handledare sa att han tyckte sjalva presentationen var bra, men att han markte att vi va lite nervosa. Antar att det ar bra att fa trana lite for om tva veckor har jag nasta presentation. Maste tygla nervositeten lite tror jag..
Det var min forsta presentation pa engelska, sa tummen upp for att jag inte svimmade:D

I tva dagar har det vart riktigt skit vader har! Det rent oser ner och det finns inget sa mycket mer att gora an att titta pa film och plugga, helst av allt vill man bara dra tacket over huvudet och sova hela dagen...
I morgon har jag antligen ledigt, sa jag behover inte ga upp sju pa morgonen och jag behover inte aka till skolan, men sjalvklart har jag en massa plugg som ligger och vantar (som vanligt).

Under kvallen tittade vi pa serien The pacific, handlar om amerikanska soldater under andra varldskriget och hur de kommer till Australien. Kanon serie producerad av Steven Spielberg, Tom Hanks och Gary Goetzman. 

Time to sleep!


5 minuter for att tanka pa vad jag ska skriva har uppe!?

Publicerat: 2010-04-20 14:57:03

Har varit valdigt tankspridd dom senaste tre dagarna. Varfor det ska ni absolut inte fraga mig om, men jag tror att det kan ha och gora med att jag kanner mig lite stressad over Visumet.
Jag vet inte riktigt om det ar sa att jag har berattat att jag ska bli sponsrad av Mod's Hair dar jag jobbar nu for att fa ett sponsorship.
Jag far hela tiden hora lite olika saker, nagot som att det ska kosta ganska mycket sedan att man ska ha ett par ars erfarenhet vilket jag inte riktigt har, jag har visserligen 3 ar skola och 2 ar arbetserfarenhet men tydligen som Zhanna min chef sa kan man behova 5 ars arbetserfarenhet, men det ar val inte det jag ar sa orolig over.
Utan det ar pengar saken, jag tjanar inte sa mycket nu for jag jobbar bara deltid sa dom pengarna jag far racker lagom till att jag ska kunna betala hyran och ha lite roligt. men inget att spara och jag behover en ganska trevlig summa.
Och det borjar rinna i tiden for att ansoka om det for att det tar lite tid.

Men nu ska jag skippa dom daliga delarna for att det ar inte riktigt det ni vill hora om. ni vill ju sjalvklart hora om dom bra delarna dar jag super skallen av mig i Byron Bay, Men det gjorde jag absolut inte sa oroa er inte :D Gotcha!! Jag och Alex akte som ni laste i Petras inlagg ner till Byron Bay for att partaja och surfa lite, surfingen vart det inte mycket av men en lang skon promenad ut pa en stor udde dar vi gick upp och ner for att ta oss till en Fyr och darifran var det en FANTASTISK vye.
Jag akte darifran pa sondagen for att jag jobbade mandag, men Alex stannade tills mandag och hade spelat beachvolley och surfat.

Imorgon var det Planerat att jag och Alex skulle ivag till Wet and Wild, ett stalle dar dom har vattenruchekanor och massa balla saker. Spana garna in det pa google.
MEN sjalvklart ska det ju regna sa det blir till att sla basen inomhus och bunkra oss med film.

Dagens hojdpunkt var nog att jag kopte ett par skitfrasha Lacoste skor pa en schysst butik, for att dom dar javla skorna jag kopte nere i Helsingborg nar vi var hos Petras underbara Paron over jul var rena skiten!


Hoppas ni alla fick era Vykort ifran mig och sedan sa vill jag saga att jag saknar mina kara sma syrror mycket, Faktum ar att jag saknar er alla valdigt mycket!
Jag tror man inser som Petra sa till mig innan vi akte att man verkligen marker hur mycket man gillar familjen nar man inte har den nara sig hela tiden.
Mycketmycket Karlek till Mamma och Pappa och Syskonen! <3 Miss ya and come down under to me soon!

Puss och kram hela dan


Mid-semester exam, check!

Publicerat: 2010-04-19 14:52:37

Antligen hemma igen efter att ha spenderat 1,5 h med mitt forsta prov i marknadsforing. Fost och framst vill jag bara saga WOW! Kanslan att komma in i den stora salen och hora alla "regler" ang tentan var verkligen en overvaldigande kansla. haha precis som pa film:) Forst fick jag lite panik nar jag kande att jag va osaker pa manga fragor, men ju langre jag satt ju mer saker vart jag. Nar provet var klart lamnade jag med en ganska bra magkansla... problemet var bara att jag borjade sla upp svaren pa en del fragor och insag att min magkansla kanske inte stammer, for overvagande var fel, fan! Aja hoppas pa att jag klarar de iaf, kommer ju inte ihag alla fragor i huvudet och jag far hoppas att dom jag inte kommer ihag helt enkelt ar ratt. Sa hall nu tummarna att jag gjorde tillrackligt bra i fran mig!

Nu har jag bada Alexarna hemma igen:) Sa nu ar allt som det ska igen... Men det verkar som att Alex O lamnar oss snart igen:( Lite trakigt for oss, men kul for Danni som sitter dar hemma och bara langtar efter sin alskling!!

Nu ska jag ata mat, Alex har gjort kottfarsas at mig! (Jag vet att de blir lite forvirrande mad Alex hit och Alex dit).


Puss & Kram


Nu orkar jag inte mer!

Publicerat: 2010-04-18 15:09:14

Usch nu har jag kommit till den dar punkten dar det bara inte gar langre, jag har pluggat konstant fran det att jag gatt upp pa morgonen tills det jag gar och lagger mig. Jag har somnat med boken over ansiktet , jag har sovit pa boken, borjar fundrera pa om jag har bytt ut Alex mot min marknadsforings bibel:D
 Jag kanner bara att jag inte orkar lasa mer, klockan ar halv elva pa kvallen och jag har inte lamnat lagenheten pa hela dagen, pa sin hojd har jag vart ute pa balkongen och svurit over att jag inte har tid att ligga och steka pa stranden eller att ga ut och promenera i det varma vadret. Nar vet man att man ar klar?! Jag har last och last och skrivit och gjort quizes pa natet. JAG HAR GJORT ALLT! Men det kanns fortfarande inte om jag kan det klockrent an. Blir fortfarande osaker over vissa svar och har nagra paragafer som bara inte vill satta sig. Dumma huvud!

Om 30 min tankte jag borja promenera ner mot stan for att Alex kommer hem i kvall:D Antligen, haha jag hatar verkligen att vara sjalv. Visst kan jag njuta av att ha nagra timmar ensam och bara kunna ta hand om mig sjalv eller ligga och titta pa film framfor tv:n. Men seriost jag ser absolut ingen anledning till att vara ensam langre an sa. Nastan alla jag kanner (forutom Alex) tycker att det ar sa skont att ha nagra dagar for sig sjalv, men vad ar det for skont med det? En dag pa sin hojd, men sen trivs jag battre med att spendera min tid med manniskor jag alskar, dom som far mig att skratta och njuta av livet. Sen tycker jag att det ar lite laskigt att sova sjalv i den har lagenheten ocksa, dessutom fick jag precis reda pa att min gammel mormor pastod sig kunna se/tala med spoken? Haha ligger sant mojligtvis i generna!?


Onska mig lycka till, i morgon kl 18 har borjar provet, 75 fragor pa 90 min...phuu! De kommer bli tufft!
Just nu vill jag bara ha det overstokat .

KUL nu borjade det regna (oser ner) typiskt bara for att jag ska ga ut.

Take care!


Ensam med spoket....

Publicerat: 2010-04-17 17:02:59

Annu an spannade dag pa guld kusten har gatt, har haft jatte fint vader hela dagen men vi tio tiden(kvallen) kom det en ganska ordentlig skur. Forhoppningsvis gor det att solen skiner aven i morgon:D Jag kan fortfarande inte riktigt forsta hur fort tiden gar... ar det bara jag som tycker dagarna blir kortare? Det ar redan den 18 april har och det betyder att jag och Alex har vart borta i mer en tva och en halv manad. Ni ska veta att vi verkligen saknar er dar hemma och onskar ni kunde vara har och dela det vi far uppleva. Men aahh sa vi trivs har borta, det gar jatte bra for Alex pa jobbet och han verkar verkligen tycka om sina kollegor, for mig rullar det pa i skolan och jag kan komma pa mig sjalv att jag gar runt och sma ler nar jag ar pa universitetet:) Lycka!

Har spenderat HELA dagen med marknadsforings boken framfor mig, Tog ett litet lunch break med killarna vid 3 tiden, gjorde riktigt goda hamburgare till lunch och vinkade sedan adjo.
Haha, hela en och en halv dag blir min man borta fran mig! Var andra Alex kommer nog att stanna och njuta av Byron bays hippie stil ytterligare nagon dag.. Hoppas de tar lite bilder sa ni far se hur dom haft det!

Just nu har jag lite panik over att jag kanner hur mycket man sitter stilla nar man pluggar, MASTE borja rora pa mig! Mar sa himla mycket battre da, men hur ska man hinna med allt? Vet att skolan har ett gym som erbjuder grupptraningar sa jag tankte jag skulle dit och prova pa om det ar bra. kostar bara 1300 kr per ar, vilket ar bra mycket billigare an de 500 kr i manaden jag betalade pa worldclass ( nu tvivlar jag pa att tranarna ar ens i narheten sa bra som dar, men anda!). Blir att ga och kopa sig ett par nya tranings skor och komma igang sa fort som mojligt...

Nej nu fick jag precis ett sms av Alex som sa till mig att sova, haha det ar antagligen bast att gora som han sager! Ska upp tidigt och plugga i morgon ocksa :D Mamma sager at mig att inte plugga ihjal mig, men jag lovade ju mig sjalv att om jag anda ska gora det kan jag ju lika bra gora det sa gott jag kan (och lite till)! Men ja mamma, jag lovar att jag ska ge mig sjalv lite fritid sa fort de har tre veckorna har gatt;)

Ni far ursakta for att det kanske vart ett lite rorigt inlagg men nu ar jag sa trott att ogonen gar i kors!
Puss och kram

Har bor vi:D Kommer ni snart?!






Jippie:D

Publicerat: 2010-04-16 08:42:01

Antligen ett trevligt besked, fick precis tillbaka mitt arbete i Hotell & Turism 16/20 vart det. Vilket jag ar jatte nojd med! Medel lag pa 13 och godkant va 10. Tror att det va en som lyckades fa 19. For att vara mitt forsta arbete pa universitetet och dessutom pa engelska kanns det kanon! AAA va glad jag ar!

For min del blir helgen lugn men med massor av plugg. Pa mandag ar det mid-exam i marknadsforing och pa onsdag har jag min forsa muntliga presentation, lite nervost men det ska nog ga bra.
Alex och Alex aker ner till Byron bay i morgon eftermiddag och kommer sen hem sent sondag kvall, antar att det ska surfa och dricka ol.. HUR SKA JAG KLARA MIG! Haha, nej da det blir en perfekt mojlighet for mig att plugga i lung och ro.

Tror inte att jag har namnt det tidigare men bara sa ni vet spokar det i varan lagenhet, jag ar hundra! Hander sjuka saker och man ser svart skuggor som gar in i rummen...

Snart borjar min forelasning, men sen ska jag hem och krama pa min underbara man innan han aker i fran mig:D

Take care!

Har har ni lite bilder fran Brisbane. 

 

  
 
 


Hooouha! 2,5 timmars gång på stranden!

Publicerat: 2010-04-14 09:32:26

Idag har som sagt båda Alexar varit lediga, men även fast jag var ledig så var jag uppe tidigt vilket var väldigt skönt för då har man hela dagen framför sig och inte sumpar allt.
Efter att Petra hade dragit iväg så satt jag lite på internet och kolla nyheter tills dess att Alex vaknade 1,5 timma senare, sedan när han vaknat så kom jag på att dom släppte Twilight New Moon idag så jag sa till Alex att äta snabbt och slänga sig in i en dusch så vi kunde springa iväg och köpa den!

NU ÄR DEN VÅRAN! så jag har längtat efter att se denna film igen för er som sett den så vet ni att det är en jädra bra film?

Efter att Jag och Alex hade varit och köpt filmen så tänkte vi ta en promenad för att spana in en liten thai restuarant som jag hittade igår när jag var ute med jobbet och delade ut tidningar till hus i ett väldigt lyxigt område, Ojoj ni anar inte vilka hus dom har! det är ungefär som att åka till hollywood, egna tennisbanor och skit! Holymoly säger jag bara.
För att bara slänag in en sidnotis så var jag iväg med jobbet igår för att åka till en skola och ha en liten "workshop" för elever som går i 9an på en privatskola som heter St:hildas och dom tjejerna vart helt tokiga i byxorna när dom såg mig och Jake som är min arbetskollega!, måste säga att det var otroligt roligt att göra det där, hoppas bara att dom lärde sig något samtidigt som dom dreglade :)

Så när vi väl var på väg till den där restuaranten som låg ungefär 40 min bort gångväg så tycker Alex att vi ska gå ner på stranden för att kunna ta av oss tröjorna och få lite bränna så that was it, vi gick ner och gick och gick och gick! Tror inte ni anar hur lång stranden är men gå in på Google maps och sök Surfers paradise och så kollar ni Söderut med stranden så ser ni Burleigh Heads ! DIT gick vi längs stranden. Det tog oss 2,5 timma att gå dit.
när vi väl hade kommit fram såg vi en ass ball kille som hade byggt om sin skateboard till en motordriven skateboard som han körde på stranden med större däck på! Jag har film och bild som jag ska lägga upp men filmen försöker jag lägga på Facebook.
Det vart en del snygga pose bilder på klipporna och uppe på klippan där dom hade ett litet utkiks platå, sedan när vi insett hur långt vi gått kommer vi på att vi kommer aldrig orka gå hela vägen tillbaka så vi gick ner och tog bussen tillbaka! Haha..

Nu sitter vi båda och säger inte ett piss och bara tar det lugnt i soffan, väntar på att petra kommer hem så vi kan äta mammas kötbullar som jag ska försöka mig på att göra! Mums mums det ska bli så jäkla gott!

Enjoy!

 

Hoppas vi får lite kommentarer den här gången! ;) Hahaha
Puss och kram på er där hemma!


plugg, plugg, plugg ,plugg....

Publicerat: 2010-04-14 03:57:25

Ny dag och ny energi, precis vad jag behover efter gardagens trakigheter. Sitter som vanligt i skolan och ugglar, borjar min lektion om 10 min sa jag tankte passa pa att uppdatera er lite. Jag pratade om min larare i marknadsforning och fick en extra vecka pa mig da 2 utav 4 i min grupp har hoppat av. Sa pratade jag med han som ar ansvarig for min uppgift i management och han sa att jag visst kunde skriva om kommunikation, sa det kanns iaf lite battre nu.

Alex och Alex ar lediga och sist jag pratade med dom var de ute pa promenad i solen.

Grattis till lillebror Jesper som fyller ar i dag!

Sag precis att min gamla granne Lissan har blivit mamma till en liten flicka, Grattis! Kanns sa konstigt att tiden gar sa fort!

ojoj, nu maste jag springa!

Puss och kram


Typiskt..

Publicerat: 2010-04-13 09:25:27

Jag vill bara ga och lagga mig under mitt tacke och slippa tanka just nu...

Har spenderat flera timmar pa mitt management arbete och i dag sager min larare att kommunikation (som jag har skrivit om) inte ar ett problem, men att hon ska lasa igenom det jag har skrivit och se vad hon tycker... Nu ar det ju tur att jag inte behover lamna in uppgiften forens om tre veckor men sjalva kanslan att jag har spenderat timmar pa att hitta artiklar och skriva ar antagligen helt i onodan kanns skit jobbigt... usch jag vill bara grata just nu!

Nej, nu ska jag ga och kopa en chailatte innan lektionen borjar, slutar 8 i kvall:(

Hoppas ni far en battre dag an jag.


Jag vill ha en hund mamma!

Publicerat: 2010-04-11 14:54:24

aaaaahh va jag vill ha en hund, och aaahh jag vet vad ni tanker... INTE NU! Och jag vet att det ar sa det ligger till, men.... jaja det blir ingen hund.. inte nu iaf. Men jag maste ju fa dromma lite:D

Just nu ar klockan 22.45 och jag sitter fortfarande och forsoker fa klart allt till skolan i morgon.. PLUGG PLUGG PLUGG det ar det anda som snurrar i skallen. Funderer seriost pa att flytta in i biblioteket pa heltid, men da blir nog inte Alex sa glad....  

I dag bestamde vi oss for att strunta i allt och packa ryggsacken for att ge oss ut pa aventyr. Jag och mina tva Alexar begav oss upp till Brisbane for att bada i lagunen, lyssna pa liveband och promenera genom de vackra parkerna. En riktigt bra dag med underbart vader vart det! Bye bye Brissy, see you soon! Jag lovar att lagga upp lite bilder sa fort jag kan:)

Nej nu maste jag plugga klart sa jag kan sova sen, ska upp kl 7 i morgon..phuu

Puss och kram


36 timmar detox:D

Publicerat: 2010-04-07 13:17:51

Efter lite for mycket fredagsmys med chips, godis och andra godsaker kom vi fram till att ha en lite snabb detox. Jag och Alex kom overens om att det vore en bra ide att undvika allt med socker och onodigt fett i nagra dagar. Men usch va svart det ar! Jag ar ju tyvarr inte den som alskar gronsaker heller.. Nagra spannande men absolut lyckade maltider vart det iaf men billigt var det verkligen inte!!

Tva dagar tog det och sen trottnade vi pa att leka halsofreaks och gav oss ut pa stan med vannerna for att spendera ytterligare en galet lyckad kvall pa kareoke baren Tune up:D
Men i dag har bade huvudet och halsen fatt lida av det beslutet....

Nu har halva lovet gatt och i morgon maste jag ta tag i skolan ordentligt, men det ar ju sa himla latt att hitta pa andra roliga saker nar man har ledigt och solen skiner.

I morgon ska Alex kopa sin forsta surfbrada som vi hittade pa e-bay, bara 100 dollar kostar den. Det ar en ganska kort brada sa han far nog kampa ett tag innan han lar sig, men bra traning kommer det vara iaf:D

Take care!


10 min sedan

Publicerat: 2010-04-04 14:44:28
Helt otroligt, det ar nagot man aldrig ser men som ar helt sjukt roligt att se!
vi satt och hade precis kollat fardigt pa Taken (en awesome film som ni borde se om ni inte sett den).
Anyway, jag och Petra gick ut for att roka och precis nar vi kom tillbaka in och ska borja se nasta film sa ser vi en polisbil stannar en annan bil utanfor, sa jag och Alexander bara maste ga ut, nyfikna som vi ar!
Inget markvardigt men kul, men 1 minut senare kommer en kille joggandes och jag ocv Alexander papekar hans springstil for att den var sa fruktansvart rolig. men samtidigt sa borjar han vifta med ena armen och pekar fuck you (yeeees jag hade mina linser i som tur va) sa vi ser att detta gor han till polisen och jag hor hur han skriker you fucking dick.
Sa polismannen kollar pa honom, vander tillbaka till bilen, drar pa lyserna och off we go. sa jag och Alexander blir jatte annu mer nyfikna for killen forsoker springa ifran polisbilen, sedan vander jogging killen tillbaka och da backar polisbilen tillbaka och stannar for att ta ikapp honom med benen!

Det slutade med att killen vart tagen med till polistationen och joggingkillens polare fick en ticket for nagot vilket jag inte riktigt vet varfor..

Medans jag anda sitter har sa kan jag beratta att vi var ute igar och hade en skit kul kvall med en gast som heter Craig och ar engelsman och van till Diddi, vi drog till ett stalle som heter Swinging safari och ar ett gammalt hus (ser ut som ett ruckel utanpa) och lite oldschool inuti.
Iallafall en riktigt haftig klubb, Jag vart kladd i klanning och dansade allt Goon ur mig! sedan drog vi vidare till ett annat stalle dar jag tappade Olglas i golvet och vart tillsagd av min kara flickvan att ta det lugnt, men for sjutton gubbar nu nar jag antligen slapper loss nar jag ar med henne sa kan jag val fa gora det!


Nu kollar vi pa Couples retreat sa jag ska fortsatte. sedan imorgon ska vi upp tidigt for att dra till Wet and Wild.
Blir nog lite bilder med alex undervattens kamera sa kanske kommer nagra skona bilder ocksa!

Peace out! Kram Alexander och Petra

Glad Pask!

Publicerat: 2010-04-02 11:40:16

Loooooov:D
Ja hela 11 dagar ledig fran skolan har jag, men det gor tyvarr inte att jag kan koppla av helt. Efter lovet har jag massor i skolan sa det ar lika bra att agna lovet att forbereda sig. Mid exams och presentationer i mangder, phuu det ar nu den harda perioden borjar.

Varan paskmiddag blir BBQ, hemmagjort potatisgrantang, sas, majskolvar, vitloksbrod, avokado och svamp sallad och sjalvklart en kall ol pa det. Kanske inte riktigt det man vanligtvis brukar ata men Mums sa gott det ska bli... Sen blir det sjalvklart lite gott pask godis ocksa:D Alex fick choklad hare av mig bara for att han ar sa sot.

I gar va det toga party pa Uni baren i skolan, massa studenter inlindade i vita lakan:D

Glad Pask pa er allesammans!!


      

  
Fick varldens finaste pyjamas av Alex, tack love!


Vi ar ju inte riktigt kloka...

Publicerat: 2010-04-02 11:12:54

Men kul har vi:D